Losa im je pokrivenost bankomatima na potezu Vukov spomenik -Bogoslovija, Karaburma, Pancevacki most, Zr.put, Bulevar Despota Stefana do Trga skoro...
Zavisi od vise stvari... odakle primas, koliko primas, koliko cesto primas...imam jedno pitanje a malo me mrzi da listam temu, jel moze neko da mi kaze kakvi su uslovi za primanje novca iz inostranstva na telenor karticu, starter paket, cisto da vidim da li se isplati da otvorim kod njih, ili da se drzim western uniona da primam pare
Postoje OUR, SHA i BEN swift kodovi. Ovo BEN(eficiary) znači da primalac snosi sve troskove transfera, primice novac umanjen za taj iznos troska.Kad se šalje novac odavde preko banke, postoji opcija OUR i SHA; dakle da troškove slanja plati pošiljalac ili obostrano. Nema opcije da plati samo primalac. Ne verujem da se pri slanju iz inostranstva ka nama razlikuje...
A na sajtu TB mislim da je ranije pisalo da je prijem novca bez provizije. Opet, troškove slanja bar na svojoj strani mora da plati pošiljalac (opcija SHA).
Naravno, najsigurnije da njih pitaš na 0639005.
Ja lično ne znam da li postoji skuplji način za slanje para od WU...
U Delti ne radi vec sam 2 puta hteo za prethodnih mesec dana da podignem novac i samo na Telenoru pise van funkcije. Pa mi dodje da ne uplacujem vise novac uopste na Telenoru vec u Rajfajzenu gde imas bankomat na svakom cosku. Ali kod njih postoji fora da poslednjih 300 dinara moras ostaviti na kartici sto je enormna glupost. Dakle ako imas 700 dinara ne mozes podići 500.U Kneza Milana mislis za ATM?
Je l postoji mogucnost u Telenor banci da se poseduju 2 devizna racuna? Jedan koji nije vezan za karticu i jedan koji jeste, kako se novac ne bi drzao na onom koji je vezan za karticu za slucaj da je neko ukrade, a da postoji jednostavan nacin online da se taj novac prebaci sa jednog na drugi racun.
Verovatno na nju mislim, ali ona je blizu Skupstine...^ Ugao Kralja Milana i Resavske je bankomat, ja ga koristim. Al' to nema veze sa potesom na kojem se gore spominjala nepokrivenost.
Ja se nadam da je ovo samo zbog veceg prometa u Delti, ali koliko se secam u Uscu nije radio skoro?U Delti ne radi vec sam 2 puta hteo za prethodnih mesec dana da podignem novac i samo na Telenoru pise van funkcije.
Da to je glupa politika RB. Isto ne mozes da platis nesto karticom ako ne sracunas da ce ti ostati 300 dinara. To sam provalio na pumpi skoro i bio sam u bas neprijatnoj situaciji. Sipao za 1500 i da platim 4 x odbija transakciju. Ja odem u banku kazu a pa morate da ostavite 300 dinara. To me odbija od njih najvise a od TB to sa bankomatima... Inace ta radnja kod Skupstine je u Kosovskoj ulici i nema bankomat. Najbliza njoj je kod Londona.To vazi samo za njihove (RB) kartice?
E onda sam ja na tu staru mislio. To je bila dobra lokacija i zatvoren bankomat, bas lepo, "Zona 24".Najbliza je kod SKCa ili kod Pravnog fakulteta. Kod Londona nema vise. (mala poslovnica se preselila u vecu na uglu S.Vladara i Resavske)
Imam skrill card vec 3 god, sve je ok. Ali na konverzije gubim previse.
Zato pitah, da li sa skrilla moze na telenor racun (ne karticu)? Cisto da bih onda sa telenor karticom dizao eure sa bankomata?
skrill to bank-
takes 2-5 days, EUR 3.95 fee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari