Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^tako je, bilo je 13€ sada je 19€
I SMS je nekada bio besplatan :) Tržište...
Pitam se samo kada počinju sa naplatom održavanja Starter paketa.

Da li je uobičajeno da kada hoću nešto da platim preko Android aplikacije, kada se ulogujem, pa potom predjem na mail da kopiram podatke, da se aplikacija isključi i da moram opet da se ulogujem?

Sent via Xperia Z3

Desilo se i meni nesto slicno, ali ne secam se da li je na mail delu ili negde drugde.

Uopšte, kad izađem iz aplikacije ona se samo resetuje i moram ponovo da se ulogujem... Nema mi logike

Sent via Xperia Z3

Aplikacija ima neki vremenski limit nakon koga moraš ponovo da se loguješ. Ako se dešava tako brzo kao što si napisao, onda je verovatno do telefona, odnosno Android je ubije čim je spustiš.

Možda je do problema koji inače z3 ima sa keširanjem i ram memorijom na MM verziji Androida... Ovo se dešava bukvalno kako izađem iz aplikacije da bih prekopirao podatke za uplatu iz mejla...

Sent via Xperia Z3

Probaj kroz app maanger da skrolujes kroz appove. Treba da ostane logovan.

Onda je takav neki problem. Sad sam radio nešto slično i nije se zatvarala. Inače, telefon je dosta slabiji od Z3...

Je l postoji mogucnost u Telenor banci da se poseduju 2 devizna racuna? Jedan koji nije vezan za karticu i jedan koji jeste, kako se novac ne bi drzao na onom koji je vezan za karticu za slucaj da je neko ukrade, a da postoji jednostavan nacin online da se taj novac prebaci sa jednog na drugi racun.

Postoji :)

Devizna stednja sa 0.00001% kamate :D

Uglavnom bas to sto ti treba, ako izuzmes da se zove stednja. Otvoris devizni stedni racun (eur) i prebacujes

Jedno (mozda glupo) pitanje. Kako ja samom sebi da uplatim neke pare na racun, kako bih mogao nesto online da platim/kupim? Iznos je u eur, pa me zanima i ako uplacujem, da li uplacujem eur-eur, ili se to nesto konvertuje preko rsd?

Ubacis karticu u bankomat, izaberes uplata, ubacis pare(rsd ili €), bankomat izbroji, potvrdis da je iznos tacan i to je to...pare su na racunu ili sa drugog racuna uplatis na svoj telenor i to je to.

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Posto nemam u blizini njihov bankomat, da li moze neke druge banke, ili ako ne, da li ako placam u nekoj drugoj banci, moram da placam neke dodatne provizije ili kako? Starter paket koristim.

Preko druge banke zakonski mozes samo dinare da posaljes i placas proviziju toj banci (cesto je besplatno za online slanje/placanje), posle interno u Telenor banci kupis EUR.

Kolikp treba da stigne kartica kod mene, dobio sam obavestenje da je poslata ali bate kao pesice da je nose, pa u obicnom pismu bi pre stigla

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Aktivirao sam ja vec odavno karticu i izabrao neki pin, ali je nisam koristio do sada i nisam siguran da li je taj pin koji mislim da jeste. Pa sam mislio da li mogu nekako preko svog naloga ili nekako drugacije da proverim koji pin sam izabrao, da ne bih tamo pred bankomatom igrao slagalicu. :) Ali koliko kapiram, to nije moguce.

Trebalo bi da može da se promeni pin u aplikaciji.

PIN se obicno tako realizuje da ne moze da se vidi koji je, osim metodom direktnog pogadjanja. Isto kao i lozinke u racunarskim sistemima.
Pozdrav

Pa bate na putu je, kada je stigla poruka?
Bateeeeee ;d
poruka je stigla pre 10 dana (8 radnih), sad mi poslali poruku i email da mi je racun zaduzen za 500rsd i da ce da mi tece kamata, buahahahahahah

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Pa izdavanje kartice je 500 rsd. To moras da platis i to ti pise u uslovima ugovora. Ja se ne secam tacno, ali mislim da mi je kartica stigla za jedno 5 dana otprilike. Ako ti ne stize, najbolje pozovi njih, pa ih pitaj. Tesko neko ovde moze da zna zasto ti ne stize kartica.

Ma sve to znam, samo sam pitao za koje vreme vama stize kartica, ako je preko 7 dana da se ne bunim dzabe, poslao sam im email pa cekam odgovor, mada da su je poslali u pismu stigla bi pre

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Slave sada ljudi rodjendan, pa su mozda zauzeti. A i mozda je kurir nesto zeznuo, ili te nije nasao kuci ili ko zna sta. Sve u svemu, pozovi call centar (ako je ista prednost koriscenje Telenora, onda je to ljubazan i profesionalan call centar), pa ce ti reci sta se desava. Meni se desilo jednom da me kurir nije nasao kod kuce, bas kada sam trebao da potpsem produzenje ugovora sa Telenorom i posle smo se igrali gluvih telefona dve nedelje. On je morao njima da vrati to, pa oni meni da salju opet, ali nesto da menjaju neki kod ne znam sta, pa sve to trajalo bas dugo.

imam jedno pitanje a malo me mrzi da listam temu, jel moze neko da mi kaze kakvi su uslovi za primanje novca iz inostranstva na telenor karticu, starter paket, cisto da vidim da li se isplati da otvorim kod njih, ili da se drzim western uniona da primam pare

Jes' bio na sajtu, ima tamo sve objasnjeno cim udjes.
Najkompletnije informacije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno