Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nikad nece srediti softver indijanci. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Забадала је мени и јабука, чисто да знаш.

Zabadalo je meni sve, verovatno ce i on. :D
Za sada samo povremeni pad frejmova, nema zamrzavanja.

Lepo reko covek . Svi ovi sto nose case treba da uzmu active.

Ja sam iskreno moj vec izcukarosao po ivicama ali je i ovakav mnogo lepsi nego sa case tako da... :) .

4000 milki baterija...lele...to mi se svidelo... Ja bih pre uzeo Active, jer mi je nebitan izgled telefona već funkcionalnost...Nisam Smigol :)

Eeee bre izgleda da cu ja morati nazad na martovski.

Sada sam na aprilskom cekam da mi ponudi ovaj junski ali ni on nece da mi odgovara jer upravo sam video da mi zakljucavanje na lock widget sad pri odkljucavanju trazi pin.
Na martovskom je radilo bez problema sada ova security policy zeza.

Ili su ovo popravili u junskom?

Kako vi zakljucavate tel? Jel ima neka app ili widget koji moze da se stavi na ekran za zakljucavanje a da ne trazi pin pri odkljucavanju?

Poslednja izmena:
Oblepi ga celog i onda ga stavi u neku kesicu da ga slučajno ne ogrebeš. Pa ako ovo neko stvarno stavi treba da stavi prst na čelo i da se dobro zapita da li je normalan. Ovakav telefon sa ovakvim dizajnom oblepiti jeftinom plastikom je stvarno klasičan *****izam.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Fakat, cuvaj ga u kondomu da sljedeci vlasnik moze uzivati u ljepoti telefona.
Izgleda da vi bas imate problem sa postovanjem tudjih misljenja. Ovo je koliko mi se cini forum i imam pravo da kazem sta mislim. Kome treba case ili zastita dao sam preporuku, kome ne treba moze da preskoci poruku.

Da pocinjem ponovo da se objasnjavam o tim vasim pojmovima "jeftina plastika, kondom, kineski silikoni" i ostalim glupostima ne pada mi napamet.
A dobio sam sigurno desetine komentara od kolega i likova koji kazu da telefonu odlicno lezi zastita(namerno necu reci koja(kupljena u USA)) i da telefon na neki nacin izgleda mozda i bolje ovako... ali ajd' verovatno su svi oni retardirani i tako to.... Dakle ko kako voli tako nek postupa sa svojim uredjajem, ja sam se vec korektno izjasnio po tom pitanju.

Ја свој држим на мартовском и немам намеру да га мењам :)
Ово је викенд варијанта, дакле скоро све време WiFi, изузев времена проведеног на трчању и још неких три сата у граду.

Иначе ми батерија држи неких 40-48 сати, са 6 сати SOT, већи део времена (7-19 на 3г), три мејла, WA... Осветљење у затвореном на 45%, на отвореном 80-100%.

Ѕ7е
Odlican rezultat samo me zanima kako do crnog Settingsa ? Ako je tema moze naziv ? :)

Ma neka koristi ko kako zeli ali reci da u nekoj zastiti izgleda bolje nema veze sa vezom. To je jednostavno nemoguce.

Odlican rezultat samo me zanima kako do crnog Settingsa ? Ako je tema moze naziv ? :)

sd-Black

@Batak, илузорно је расправљати о томе да ли је нешто лепше или не. Свако од нас има право на своју заблуду.

Snasao sam se za zakljucavanje.

Double tap screen off aplikacija koja gasi samo ekran i menja u podesavanjima zakljucavanje na 5 sekundi. I tel se tako sam zakljuca i posle moze sa otiskom prsta da se odkljuca.

I ja sam sad na aprliskom evo od 3h nocas do 12h danas skoro bez koriscenja telefona skinuo samo 3% baterije. To mi je isto ko na martovskom za sad.

Polako, bice drain-a, ne sikiraj se :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mene vec par dana smara taj junski...ali nije me jos niko ubedio da predjem na njega.

Ma ne diraj nista kad si zadovoljan time, bolje nece biti sigurno.

Evo sa junskim. Znaci satiranje telefona od upotrebe. Cini mi se da je bat i bolja nego na martu
17d264a0a5f049867911c98b4b3e0984.jpg
48a2c325b0387e3d96fc6e27825262a7.jpg

Meni na aprilskom max sot oko 3,5h.

Sa septembarskim apdejtom ocekujem minimum 10h SOT-a

whiplasher ali android sistem je dosta visok ?

Ja npr na aprilskom sam prvi dan evo nocas u 3h skinut sa punjaca. Do 12h skinuo samo 3% evo 00h sada imam 50% , sot 3:30min . 21h vec na bateriji.
Sve super cak i na njemu.

Android sistem na 20% pre nije prelazio 10% ali baterija mi deluje kao da isto traje. Mozda su smanjili potrosnju ekrana i jos nekih stvari pa tako se odrazava pojma nemam. Ali drain nikakav ne vidim.

Nemoj gledat postotak android system, vec gledaj kako spadaju procenti. Tih 20% nemaju nikakve razlike od 3% koliki pokazuje na martovskom. Sot mu je manje vise isti i na jun i na mart. Drain preko noci je takodje isti.

Stigao junski za S7 edge

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nemoj gledat postotak android system, vec gledaj kako spadaju procenti. Tih 20% nemaju nikakve razlike od 3% koliki pokazuje na martovskom. Sot mu je manje vise isti i na jun i na mart. Drain preko noci je takodje isti.

Ja sam i ovim aprilskim za sad zadovoljan mada se nadam junskom ubrzo.
Juce sam imao 5:30h sot

edit: evo sad rucno proverio i skidam junski.

Ovo je Samsung android, dakle hard reset obavezno. :D

Ljudi da li je iko nasao foliju za displej za s7 koja je preko celog ekrana i da se ne odlepljuje po ivicama, mnogo bi mi znacilo? Juce sam stavio drugo kaljeno staklo (full) umesto onog sto je pokrivalo 4/5 ekrana ali bas lose naleze i halo efekat je ogroman (5-6mm). Mislio sam da ce biti kao i na note 5 (2-3mm) to mi je jos i podnosljivo, ali ovo je katastrofa.

Unapred vas molim da ne zapocinjete opet diskusiju o zastitama i da li nam ista treba ili ne odnosno ko sta preferira...jednostavno mi treba pomoc i ako ko ima nesto provereno unapred sam zahvalan.

Možda ona Spigenova HD crystal display. Ako je verovati spigenu i forumuma i youtubu ona je taman. Mada je sve to mačka u džaku.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Nazad
Vrh Dno