Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Da li telefoni iz Telenora simfree ili nisu? Da li moze da proveri neko ko je kupio bas u Telenoru? Blagodarim :d

Moj je simfree, kupljen na samom početku prodaje.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Onda pretpostavljam da su i sada takodje simfree. Hvala ;)
Ako ima jos neko iz Telenora da prenese iskustva, tu sam i pratim :)

Onda pretpostavljam da su i sada takodje simfree. Hvala ;)
Ako ima jos neko iz Telenora da prenese iskustva, tu sam i pratim :)

Svaki je simfree u telenoru.

Sta ja sad da radim da li da instaliram martovski pa ovaj ili kako ? Jos mi ne nudi update za junski samo stoji martovski i dalje.

Pardon htedoh reci aprilski.

Pa samo uradi update i to je to. Mada ako mene pitas, najbolje download firmwera i upucas isti odinom da bude kao da prvi put palis tel pa onda podesavanje iz pocetka ako imas vremena.

Meni je jutros ponudio ovaj novi iako sam na martovskom jos uvek.

Jel postoji folija zakrivljena za S7E? Da pokriva 100% displeja a ne samo ravan deo displeja.

Послато са SM-G935F

Mislim da sam vec kacio ali ovo sam ja montirao.
http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/

Vecina njih i ne provali da je postavljena zastita dok se dobro ne zagleda. Stize za otprilike nedelju dana i free shipping je. Pogledaj i ocene pa vidi i sam sta kazu ljudi. Jedino je malo "teze" instaliranje zbog centriranja i kvasenja ali na kraju se isplati :)

Sto se tice baterije da li bi ovo trebalo da bude ok za Edge ili mozda iznad nekog proseka ?
Screenshot_20160607-203221.png Screenshot_20160607-203206.png

Mislim da sam vec kacio ali ovo sam ja montirao.
http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/

Vecina njih i ne provali da je postavljena zastita dok se dobro ne zagleda. Stize za otprilike nedelju dana i free shipping je. Pogledaj i ocene pa vidi i sam sta kazu ljudi. Jedino je malo "teze" instaliranje zbog centriranja i kvasenja ali na kraju se isplati :)

Sto se tice baterije da li bi ovo trebalo da bude ok za Edge ili mozda iznad nekog proseka ?
Pogledajte prilog 202215 Pogledajte prilog 202216
Oblepi ga celog i onda ga stavi u neku kesicu da ga slučajno ne ogrebeš. Pa ako ovo neko stvarno stavi treba da stavi prst na čelo i da se dobro zapita da li je normalan. Ovakav telefon sa ovakvim dizajnom oblepiti jeftinom plastikom je stvarno klasičan *****izam.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Fakat, cuvaj ga u kondomu da sljedeci vlasnik moze uzivati u ljepoti telefona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajmo ispocetka.....ja volem osecaj kondoma na koži. Neko vise voli da oseti plastiku ili goli užitak ....ali opet to je stvar ukusa i afiniteta. Aj sad dve strane prepucavanja pa da vidimo kakav je ovaj security update by jun

Ovo je baterija na poslednjem updateu. Telefon je skinut sa punjača oko 7.40h i od 8.30h do 18h je konstantno bio na 4G. Posle na Wifi. Brightness na oko 45% ceo dan. Oko 1h razgovora i još oko 45 min razgovora na viberu, oko 1h youtube. Ostalo standardno, 2 mail naloga, novine, tapatalk, malo facebooka, instagrama, deezera.. Android system na 14%, a Android OS na 7%. Mislim da je vrlo blizu martovskom, u svako slučaju bolje nego na aprilskom.

7a66a8ef6b0386d3a139128667a0979f.jpg

2b8e6641f9b3d6dd62a1c15e5b5452d6.jpg

8eb563c7de70242201954625255ca29c.jpg

Ja jos nisam, mada sam proveravao na telefonu preko ota a ne na kompu preko programa.

Ne mrdam sa martovskog. Perfektan rom, mana gotovo da nema.

A kakav je na martovskom? Ovo je bas previse, trebalo bi ispod 1% po satu da bude.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Preko noci, za 8h mi skine ne vise od 3%. Martovski.

Preko noci, za 8h mi skine ne vise od 3%. Martovski.

Jel ukljucen wifi/sync/location?

Meni skinuo prosle noći isto 3% na ovom zadnjem uodate-u, ali je wifi bio isključen.

Poslednja izmena:
036164aba96a72a41d32e50fd22691d4.jpg
f3cc880f04074ca716986b6743cbee57.jpg
6b371ffa68dbd29805f1bf0dbcf8631a.jpg

Skinut jutros u 7:30
Oko 30% na Wifi, ostalo na 4G
Ukljucene lokacije,osvetljenje na auto, 2 gmail naloga i 1 outlook

Rekao bih da je mnogo bolji od aprilskog, barem za mene [emoji2]

Poslednja izmena:
Ја свој држим на мартовском и немам намеру да га мењам :)
9abbd3edb443f59834e0e3b5025bc453.jpg
08c08d0e7b2d90d997680bbd5875dafa.jpg
7884eb23e44702e8e95fc63de03a6053.jpg

Ово је викенд варијанта, дакле скоро све време WiFi, изузев времена проведеног на трчању и још неких три сата у граду.

Иначе ми батерија држи неких 40-48 сати, са 6 сати SOT, већи део времена (7-19 на 3г), три мејла, WA... Осветљење у затвореном на 45%, на отвореном 80-100%.

Ѕ7е

Poslednja izmena:
Moze neki skrinsot, cisto da vidim kako traje baterija, ako se odlucim da ga uzmem?

Android system drain/SS-ovi sa SoT-om/Google backup/Galaxy S7/S7E case/ Next...

3%. Wi fi i mobile data, lokacija nikad nije ukljucrna. Sync ne gasim posebno nikada.

Za bateriju, martovski je bog. Nema draina nikada bukvalno. Jedino sto se meni desi na martovskom da nekada zakoci sve, zamrzne bukvalno. To se desi mozda 1x u 20 dana, od kada imam fon mozda 4x maks i to ukoliko pokrenem nekoliko apps pa saltam brzo izmedju. Nekada se smrzne na 10tak sekundi, pa proradi, a nekad ga ja restartujem. Inace ukoliko miruje, nikad se to ne desi. Sve u svemu, ne mislim raditi update, osim ukoliko se neki od buducih pokaze da je bez mane bukvalno.

Poslednja izmena:
Koja je tacno oznaka tog martovskog, da ga skinem u komp, da imam, ako na dalje update-ovi idu u losem smeru, da vratim fon na fabricka podešavanja u pravom smislu tog izraza

VexMunja, za SEE region ti je G930FXXU1APC8_G930FOXX1APB1_SEE

Vrh Dno