Dakle svima radi telefon super ali čekamo update da bi onda kukali kako je los?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Dakle svima radi telefon super ali čekamo update da bi onda kukali kako je los?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja nosim upravo takvu..Jel postoji folija zakrivljena za S7E? Da pokriva 100% displeja a ne samo ravan deo displeja.
Послато са SM-G935F
Pametnjakovicu nađi mi tempered koji ce da leži kao ova folija i dam tebi 50e i plus kupim odma 2 komada. U 3g storu prodaju staklo za 2500din, nisu normalni, u veleprodaji sam gledao razno razna ali nista od toga na edgu.1000 dinara folija... Dodas malo i uzmeš tempered glass.
Sent from my m2 note
Nemam pojma bacio sam ambalažu, imaš te folije i u vip-u na limanu, imaju dosta opreme i poprilicno su povoljni za jednu maloprodaju. Tamo sam uzeo ćaletu za s6 edge, isto super leži, inače folije su ultra *******e za lepljenje nema mesta grešci ni milimetra...@Prisic ko je proizvadjac znas li i da li ima za obican s7 ta folija?
Pametnjakovicu ako hoćeš nešto da nabavis kvalitetno, nećeš sigurno uzimati u Srbiji.Pametnjakovicu nađi mi tempered koji ce da leži kao ova folija i dam tebi 50e i plus kupim odma 2 komada. U 3g storu prodaju staklo za 2500din, nisu normalni, u veleprodaji sam gledao razno razna ali nista od toga na edgu.
Kao prvo imas onaj debeli tip stakala sto budu u boji telefona, to je očaj živi, ne leži nikako, plus ima kvadratni isečak sa samsung logo, ne bih to stavio da mi neko plati. Drugi tip su dosta tanja stakla, providna, koja kada stavis i uzmes telefon bez futrole, seže ruku opasno, a mnoge futrole krenu da ih dižu..
Naravno ovo je sve za zakrivljena stakla ona obicna sto idu samo po sredini ni ne uzimam u obzir...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hahahaha ne vidim da sam ti negde dao ograničenje po regionu, [emoji6] koji ti telefon uopšte nosiš kad se tako dobro razumeš u stakla za edge? Hoces sad opet izbeći pitanje kao u G3 temi..Pametnjakovicu ako hoćeš nešto da nabavis kvalitetno, nećeš sigurno uzimati u Srbiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari