Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja bih izludeo da konstantno moram da izvlačim i uvlačim telefon iz toga. Totalno mi je nepraktično. Kao i flip cover...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To je bukvalno dve sekunde da se izvuce. Bolje to nego da je stalno udebljan i naruzen :) Za Flip cover se slazem, to je bas bezveze onako preklopljeno iza drzis dok koristis telefon.

Poslednja izmena:
Ja moj S7 nisam izneo iz kuće dok nisam kupio gumenu futrolu. Slažem se da naružuje telefon i da je lošiji osećaj u ruci ali kad tad će da mi ispadne a ja sam lično dosta opušteniji kada ne moram da razmisljam o tome. Zabole me kako izgleda na stolu u kafiću. :)

Sto ljudi sto ćudi.
Meni je ovo apsolutno prvi telefon koji mi je mrsko da držim u silikonjari. Folija na ekranu i kožna futrola i to je to.

Sent from my SM-G930F

Stvarno je teško odlučiti kako nositi telefon. Ako ga staviš u neku zaštitu gubiš premium osećaj u ruci, a ako ne, dovoljno je jednom nezgodno da padne i ode mast u propast... Pogotovo edge. Zbog čega se onda daje 600e za telefon koji staviš u kurton od 500 din.

Slažem se, na kraju je sve čist lični izbor.

A sto mora da znaci da svi nose kurtone od 500 din? Znam ljude koji daju po 20-30 pa i vise evra za case i sta onda?

Nego hoce li se gamad iz samsunga udostojiti da puste jos neki firmware ove godine?

Zar nisu pustili? I možda bude N pre kraja godine. Možda. :D

@Proday, sve jedno koliko god dao para, nije to to. Nosim i ja zaštitu kada je neophodno ali naružuje telefon. Staviš napred staklo/foliju, bumper/masku i zakamufliraš telefon od 600e i ne vidiš ga ljudski sve vreme dok ga koristiš.

Meni je bitno da on radi sta mi i kako treba, estetika je tu najmanje bitna.

Edit: pustili su onaj pre dva meseca koji se bas nije proslavio!

Uzgred oborih rekord...dan bez posla na poslu...
f0aacb70f62e7f0d10ca68b7a23cee1b.jpg

5a375c422291ee2d666cf1185e80ee69.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam i dalje na martovkom dok ne izadje ovaj majski.

Dakle svima radi telefon super ali čekamo update da bi onda kukali kako je los? :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Dakle svima radi telefon super ali čekamo update da bi onda kukali kako je los? :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa tako nekako. Meni radi ok samo me nervira ono obavestenje za update :D . A ne bih da instaliram ovaj aprilski.

Haha pa ti jos mucis muku sa time, ja i zaboravio :D Realno bih vec 100 puta odinom prepisao isti firmware tj dovoljan i factory defoults ;)

Gospodo obratite paznju na recnik koji koristite. Ulicni recnik se nece tolerisati, pa ili napisite nesto cega se ne bi sramili pred svojima (bilo roditeljima, bilo decom ...) ili bolje precutite.
Propagiramo kulturu i sve ono sto bi smo voleli da poseduju i nasa deca, a ne zelimo nesto cega bi se stideli.

Jel postoji folija zakrivljena za S7E? Da pokriva 100% displeja a ne samo ravan deo displeja.

Послато са SM-G935F

Дај линк и реци какви су утисци

Utisci su da služi svrsi, folija ko folija, uvek masna, vec se naziru risevi znaci vreme joj je za zamenu, uzeo sam u Digital Vision veleprodaji u NS, za 550din, imas ih po 3g storu oko 1000 i nesto su...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

1000 dinara folija... Dodas malo i uzmeš tempered glass.

Sent from my m2 note

[youtube]GdEqbrWUzdM[/youtube]
s7 active

4000mah...

za hsv :)

Edit: za Vojkana jedan ali ne zbog moba
https://youtu.be/4MLZiCgqWmY
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ovaj fingerprint senzor se grebe nedaj boze. Ali dobro je sto se izgrebe lepo sitno matira pa se i ne vidi toliko :D haha...
Inace ovo je neko bzv staklo moj se izgrebao u dzepu samo tako. Ekran ne ali dugme uzas.

1000 dinara folija... Dodas malo i uzmeš tempered glass.

Sent from my m2 note
Pametnjakovicu nađi mi tempered koji ce da leži kao ova folija i dam tebi 50e i plus kupim odma 2 komada. U 3g storu prodaju staklo za 2500din, nisu normalni, u veleprodaji sam gledao razno razna ali nista od toga na edgu.

Kao prvo imas onaj debeli tip stakala sto budu u boji telefona, to je očaj živi, ne leži nikako, plus ima kvadratni isečak sa samsung logo, ne bih to stavio da mi neko plati. Drugi tip su dosta tanja stakla, providna, koja kada stavis i uzmes telefon bez futrole, seže ruku opasno, a mnoge futrole krenu da ih dižu..

Naravno ovo je sve za zakrivljena stakla ona obicna sto idu samo po sredini ni ne uzimam u obzir...

Poslednja izmena:
@Prisic ko je proizvadjac znas li i da li ima za obican s7 ta folija?

@Prisic ko je proizvadjac znas li i da li ima za obican s7 ta folija?
Nemam pojma bacio sam ambalažu, imaš te folije i u vip-u na limanu, imaju dosta opreme i poprilicno su povoljni za jednu maloprodaju. Tamo sam uzeo ćaletu za s6 edge, isto super leži, inače folije su ultra *******e za lepljenje nema mesta grešci ni milimetra...

Pametnjakovicu nađi mi tempered koji ce da leži kao ova folija i dam tebi 50e i plus kupim odma 2 komada. U 3g storu prodaju staklo za 2500din, nisu normalni, u veleprodaji sam gledao razno razna ali nista od toga na edgu.

Kao prvo imas onaj debeli tip stakala sto budu u boji telefona, to je očaj živi, ne leži nikako, plus ima kvadratni isečak sa samsung logo, ne bih to stavio da mi neko plati. Drugi tip su dosta tanja stakla, providna, koja kada stavis i uzmes telefon bez futrole, seže ruku opasno, a mnoge futrole krenu da ih dižu..

Naravno ovo je sve za zakrivljena stakla ona obicna sto idu samo po sredini ni ne uzimam u obzir...

Pametnjakovicu ako hoćeš nešto da nabavis kvalitetno, nećeš sigurno uzimati u Srbiji.

Pametnjakovicu ako hoćeš nešto da nabavis kvalitetno, nećeš sigurno uzimati u Srbiji.
Hahahaha ne vidim da sam ti negde dao ograničenje po regionu, [emoji6] koji ti telefon uopšte nosiš kad se tako dobro razumeš u stakla za edge? Hoces sad opet izbeći pitanje kao u G3 temi..

Na svim telefonima uvek radije stavim neko kvalitetno kaljeno staklo nego foliju, ali kada izbor ne postoji kao u ovom slučaju, folija služi svrsi.

Svakako mi zaštita služi samo da se ne grebe ekran dok radim.

Poslednja izmena:
Vrh Dno