Moze neki skrinsot, cisto da vidim kako traje baterija, ako se odlucim da ga uzmem?
Android system drain/SS-ovi sa SoT-om/Google backup/Galaxy S7/S7E case/ Next...
Za bateriju, martovski je bog. Nema draina nikada bukvalno. Jedino sto se meni desi na martovskom da nekada zakoci sve, zamrzne bukvalno. To se desi mozda 1x u 20 dana, od kada imam fon mozda 4x maks i to ukoliko pokrenem nekoliko apps pa saltam brzo izmedju. Nekada se smrzne na 10tak sekundi, pa proradi, a nekad ga ja restartujem. Inace ukoliko miruje, nikad se to ne desi.
Ne mogu vise, vec sam jednom radio sa aprilskog na martovski. Kakav sam ja car hahahha
Ajd, valjda je sve ok sa ovim junskim.
I jedan factory reset posle. Pa bolje skini rucno i uflesuj odmah junski ako hoces njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako flesujes iz odina onda sve ostaje, ali je preporucljivo da se ode u recovery i uradi factory reset i wipe cache, a tada nestaje sve.
Koristi Samsung Switch, sjajna stvar za Samsung bukvalno sve čuva, čak dobro radi i kada se prebacuje sa drugih platformi na android.A jel ima neka varijanta full backupa i restore. Ili je ipak bolje clean sve rucno izpocetka?
Koristi Samsung Switch, sjajna stvar za Samsung bukvalno sve čuva, čak dobro radi i kada se prebacuje sa drugih platformi na android.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Uradio update i posle samo wipe cache. Valjda ce biti ok![]()
Ma skineš smartswitch na računarCekaj ovaj samsung smart switch mobile? On mi trazi u isto vreme na oba uredjaja da ga imam instaliran . Kako da izvedem prebacanje sa istog tel na isti. Ne vidim da mogu backup da napravim
edit nasao sam ovo preko external storage. Tnx.
Pa sacekaj direktno jun, isti djavo. Ne dira nista, da vol up power i home i wipe cache.
Lepo reko covek . Svi ovi sto nose case treba da uzmu active.
Da li ste čuli za neke učestale HW probleme? Kolega je danas bio do Begram servisa i za tih 10min su došla tri lika sa neispravnim S7 Edge. Jednom je navodno samo pokisao na kiši i od tad neće da radi. Drugom se pojavile neke crte na ekranu. Za trećeg se ne sećam. Malo me je to smorilo...
Ne bi me cudilo da je tacno. Pa i Sony Z serija je crkavala od svega i svacega a sa druge strane prezivljavala razna potapanja i izivljavanja. Moguce da je fabricki propust.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari