Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pozz drugari,mozda je glupo pitanje...ali me interesuje gde da pazarim original Samsung s7 edge.U nekim prodavnicama sam nasao za 90k din,a u vecini njih je 105k.I sada ne znam gde da pazarim,malo mi ovo za 15k manje para risky,mozda mi zapadne neki slj primerak,jel sam u pravu ili tupim? :D:):wave:

Pozdrav!

Ljudi da li je iko nasao foliju za displej za s7 koja je preko celog ekrana i da se ne odlepljuje po ivicama, mnogo bi mi znacilo? Juce sam stavio drugo kaljeno staklo (full) umesto onog sto je pokrivalo 4/5 ekrana ali bas lose naleze i halo efekat je ogroman (5-6mm). Mislio sam da ce biti kao i na note 5 (2-3mm) to mi je jos i podnosljivo, ali ovo je katastrofa.

Unapred vas molim da ne zapocinjete opet diskusiju o zastitama i da li nam ista treba ili ne odnosno ko sta preferira...jednostavno mi treba pomoc i ako ko ima nesto provereno unapred sam zahvalan.
ScreenKnight. Probao, ide od ivice do ivice i ne odljepljuje se.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pozz drugari,mozda je glupo pitanje...ali me interesuje gde da pazarim original Samsung s7 edge.U nekim prodavnicama sam nasao za 90k din,a u vecini njih je 105k.I sada ne znam gde da pazarim,malo mi ovo za 15k manje para risky,mozda mi zapadne neki slj primerak,jel sam u pravu ili tupim? :D:):wave:

Pozdrav!
Na oglasima kod ljudi koji su kupili od operatere i prodaju.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Znaci prijanja cak i za ove zaobljene ivice po obodu...zahvaljujem, to mi je trebalo. Porucujem kad stignem kuci pa javim utiske kad namontiram. Reci mi samo @whiplasher jel instalacija ista kao i kod klasicnih folija ili je nesto kompleksnije u pitanju?!

Pozdrav!

600 eura nadjes nekog ko je kupio preko operatera, neotpakovan imas i garanciju i sve 2 godine ili ako imas para, izruci 1000 eura i kupi u nekim ovlascenim prodavnicama.

Znaci prijanja cak i za ove zaobljene ivice po obodu...zahvaljujem, to mi je trebalo. Porucujem kad stignem kuci pa javim utiske kad namontiram. Reci mi samo @whiplasher jel instalacija ista kao i kod klasicnih folija ili je nesto kompleksnije u pitanju?!
Mokra folija. Postavljanje jednostavnije nego obicnih, jer imas neogranicen broj pokusaja :) Imas na youtube, samo kucaj ScreenKnight

Naprskaš ruke, naprskaš foliju, naprskas ekran i to ti je to.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Kako su zeznuli usb konektor. Da bi zamenio konektor moras da promenis i ekran.

Kako su zeznuli usb konektor. Da bi zamenio konektor moras da promenis i ekran.

Ne mora da se menja ekran. Samo ko ume i moze da odlepi ekran a da ga ne polomi :D .

Retko ko god nas to moze da odradi kako treba. I da vrati posle sa lepkom itd da i dalje bude ip68 .

600 eura nadjes nekog ko je kupio preko operatera, neotpakovan imas i garanciju i sve 2 godine ili ako imas para, izruci 1000 eura i kupi u nekim ovlascenim prodavnicama.
U ovlašćenim prodavnicama je 105.000 din što dođe oko 850 eur, a ne 1000.

Karikirao sam u smislu da je bacanje para kupovati u tim prodavnicama.

Kod vas je to mnogo skuplje. Kod nas u Bosni S7 se sad sa mreza moze naci za ispod 500e. Evo P9 u mom gradu sa mreze 2 god garancije oko 370-380e.

Moze i ovde S7 da se nadje za taj novac, Djilkosh je mislio na Edge koji je 580-600.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mora da se menja ekran. Samo ko ume i moze da odlepi ekran a da ga ne polomi :D .

Retko ko god nas to moze da odradi kako treba. I da vrati posle sa lepkom itd da i dalje bude ip68 .
S7 i nekako, ali S7 edge? :)

Mogu onda samo da zamislim koliko kosta zamena USB konektora za S7e :D

Display + USB port.

Da li neko ko je na telekomu moze da mi koze koji je modem iliti baseband u pitanju, hvala

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Flesovao sam preko odina rom pa mi je sad signal jako slab

Flesovao sam preko odina rom pa mi je sad signal jako slab

9ebd5cc6f9df3bd53d71f7f8c0c47b4c.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

ScreenKnight. Probao, ide od ivice do ivice i ne odljepljuje se.

Pazarih ipak ultimateshield 2 komada (full i displej only); citao malo po XDA i kazu da je bolja/kvalitetnija...mada i na sam pogled mi je lepsa posto ide skroz oko zvucnika i home tastera, a ne kao screen knight odsecena. :wave:
Javljam utiske kad stigne i ako uspem da nalepim kako treba (zato i uzeh rezervnu). :wave:

Inace i za edge model se preporucuje; zaista radi kako treba, ide skroz oko ivica i ne odlepljuje se!

Мени је стигла за два дана, додуше у Италију. Убих се синоћ намештајући

Pazarih ipak ultimateshield 2 komada (full i displej only); citao malo po XDA i kazu da je bolja/kvalitetnija...mada i na sam pogled mi je lepsa posto ide skroz oko zvucnika i home tastera, a ne kao screen knight odsecena. :wave:
Javljam utiske kad stigne i ako uspem da nalepim kako treba (zato i uzeh rezervnu). :wave:

Inace i za edge model se preporucuje; zaista radi kako treba, ide skroz oko ivica i ne odlepljuje se!
Imao sam njihova stakla na par telefona i super su bila. Na S7 sam odusta od icega. I evo za dva mjeseca nema tacke na ekranu.

Ne znam kako uspevas posto je moj za par dana bez zastite dobio par sitnih ogrebotina i nisam jedini koji se zali na to. Evo sad gledam i na staklu koje sam stavio pre 3 dana vec imam ogrebotine.

Ја после месец дана имам једну линију на екрану. Није страшно, али нервира.
А био сам баш пажљив. Чекао сам да нађем неку крштењу фолију, у међувремену набавим неку крџу, и док сам се спремао да је наместим, нађем ту линију.

Леђа, бочне стране и ивице ништа, само та на екрану.

Ne znam kako uspevas posto je moj za par dana bez zastite dobio par sitnih ogrebotina i nisam jedini koji se zali na to. Evo sad gledam i na staklu koje sam stavio pre 3 dana vec imam ogrebotine.
Na ledjima je za 2 sata zaradio 2 linije, posle toga je stavljena folija pa dbrand. A ekran nista, ko prvog dana. Jos ga ne pazim uopste, jedino ga nikada ne spustam na ekran, nego uvijek na ledja

Nazad
Vrh Dno