Lepo reko covek . Svi ovi sto nose case treba da uzmu active.
Ja sam iskreno moj vec izcukarosao po ivicama ali je i ovakav mnogo lepsi nego sa case tako da....
Oblepi ga celog i onda ga stavi u neku kesicu da ga slučajno ne ogrebeš. Pa ako ovo neko stvarno stavi treba da stavi prst na čelo i da se dobro zapita da li je normalan. Ovakav telefon sa ovakvim dizajnom oblepiti jeftinom plastikom je stvarno klasičan *****izam.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Izgleda da vi bas imate problem sa postovanjem tudjih misljenja. Ovo je koliko mi se cini forum i imam pravo da kazem sta mislim. Kome treba case ili zastita dao sam preporuku, kome ne treba moze da preskoci poruku.Fakat, cuvaj ga u kondomu da sljedeci vlasnik moze uzivati u ljepoti telefona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlican rezultat samo me zanima kako do crnog Settingsa ? Ako je tema moze naziv ?Ја свој држим на мартовском и немам намеру да га мењам![]()
Ово је викенд варијанта, дакле скоро све време WiFi, изузев времена проведеног на трчању и још неких три сата у граду.
Иначе ми батерија држи неких 40-48 сати, са 6 сати SOT, већи део времена (7-19 на 3г), три мејла, WA... Осветљење у затвореном на 45%, на отвореном 80-100%.
Ѕ7е
Odlican rezultat samo me zanima kako do crnog Settingsa ? Ako je tema moze naziv ?![]()
Polako, bice drain-a, ne sikiraj se
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sa septembarskim apdejtom ocekujem minimum 10h SOT-a
Nemoj gledat postotak android system, vec gledaj kako spadaju procenti. Tih 20% nemaju nikakve razlike od 3% koliki pokazuje na martovskom. Sot mu je manje vise isti i na jun i na mart. Drain preko noci je takodje isti.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Što bi se cimao. Nije ovo windows phoneJel radite hard reset posle update junskog?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ok Hvala [emoji1]Što bi se cimao. Nije ovo windows phone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari