Cvoruga
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2007
- Poena
- 415
Meni to bilo na WA, pisao sam pre par strana, reinstal pomogao.Broj i na lockscreen-u mi stoji kao da imam notifikaciju,a nemam je...
Meni to bilo na WA, pisao sam pre par strana, reinstal pomogao.Broj i na lockscreen-u mi stoji kao da imam notifikaciju,a nemam je...
Toliki programeri i šatro vrhunski stručnjaci u obe firme, MS i Viber,
i da ne mogu 3 godine da naprave Viber da radi kao na ostala 2 OSa,
nego pomoću štapa i kanapa mi korisnici da se snalazimo.
Ja to ne razumem.
Problem je i te kako, jer sem bržeg hladnog starta novi verzija ne nudi ništa,Nije sad problem u tome koliki su oni strucnjaci
Meni je zaglavljena notifikacija na viber plocici nestala kad sam primio i procitao novu poruku. Uspelo je na oba telefona...
Problem je i te kako, jer sem bržeg hladnog starta novi verzija ne nudi ništa,
a ima više mana od stare verzije.
Bela pozadina, bag sa pločicom i nepročitanim porukama, nedostatk 24h vremena,
nemogućnost šerovanja, nemogućnost pisanja po slici, neautomatsko sejviranje slika u galeriju.
Ili jednostavno neće da naprave normalan program jer im se hebe za mizerni udeo WPa na tržištu.
Treće nema.
Meni je zaglavljena notifikacija na viber plocici nestala kad sam primio i procitao novu poruku. Uspelo je na oba telefona...
Deinstalirao sam Viber...
Sada me uopste ne obavestava o dolazecim porukama![]()
Ma ok to... Samo kako je notifikacija radila na staroj verziji... Mali broj korisnika razumem... I ne razumem...
![]()
Vec sam pisao ,drugu na iPhone 5 nekad kasne poruke na viberu ili uopste nema notifikaciju.
Sent from mTalk
Imam jedan problem nemogu ovu beta verziju Vibera da aktiviram na racunaru onaj QR skener nece da radi a onaj link sa kejom ne funkcionise jednostavno ga neprepoznaje kao link,sta da radim? Oba sistema i na mobilnom i na racunaru su WIN 10.
Koristite whatsappodavno se presalato na WA sve ok radi nema problema
Jel zna neko kako da popravim store ,znaci ne pokazuje screenshot od aplikacije plus nema ni objasnjenja cemu sluzi aplikacija ,samo imam instal ,review i sta je dodato u novoj verziji ?
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari