O kom se konkretno modelu radi i koju verzija 10 imaš instaliranu. Da li si uradio hard reset nakon prelaska na drugu verzija os. Ja sam na 318 verzija urađen hr nakon apgrejda na 10 i baterija izdrži dan ipo nakon dosta rada surfovanja i slušanja muzike. Ako ne čačkam i ne igram se onda baterija može da izdrži 24 sata i ostanem na 20% pre nego uključim punjač. Tačno da baterija u odnosu na 8.1 kraće traje ali kontam da je to do kompleksnosti same 10 i toga da troši više resursa.Muku mučim sa baterijom, ako ne nosim Note i koristim samo Lumiju ne može da izdrži do uveče.
Šta mislite ima li nade da neki sledeći update popravi bar 15-20% trajanje,
znao sam da je slaba baterija ali ne baš ovoliko slaba, a ovde su pisali da im traje i 2 dana.
Poisključuj sve što ti nije neophodno u privacy- background aps, obavezno zabrani da edge radi u pozadini i u privacy-fedback smanji na basic.
Ljudi,opet isto,nece da skine broj poruka sa LiveTile Vibera a poruke sa procitao...
Ja vise ne znam sta da radim.
100x sam brisao i instalirao Viber.
Ma sve mi radi bez ikakavih problema,ali me jedino Viber ubi...nemam ideja vise.
Ma sve mi radi bez ikakavih problema,ali me jedino Viber ubi...nemam ideja vise.
To nisam tako radio...stigle su mi poruke,kada sam usao u konverzaciju,poruke su stizale i dalje...
Od sagovornika imam 20ak poruka,dok na LiveTile stoji broj 7,kao i na locksreen-u![]()
Hvala,ali to mi se nije nikada desavalo na starom Viberu.
Naravno da nije normalno.valjda je to tako normalno
Malopre obrisem sve poruke iz Vibera,kad ono..i dalje mi stoji sedmica na LiveTile...
Odradim Uninstall Viber-a,kliknem na Store i cvrc...
http://www.windowscentral.com/windows-store-appears-be-down
Da odgovorim sam sebi :d .2. kopirao sam deo texta pre 2 dana i pojavljuje mi se paste non stop, kako da ga ubijem?
Nije bug tako su namerno stavili ,dok se na 8.1 paste gubi posle zakljucavanja ekranaDa odgovorim sam sebi :d .
Restart samo pomaže, verovatno je neki bag u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari