Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ne, ne funkcioniše to tako, samo nas poslušaj. Uzmi neki drugi telefon sad, pošalji sebi poruku sa tog drugog telefona, i nakon što ti stigne poruka otvori vajber preko pločice, sačekaj da ti se broj pojavi kod te konverzacije, i onda uđi u konverzaciju. Broj će onda nestati.

Samo jos da Store proradi i da instaliram opet Viber...

Tnx Enemoon.

Radi glatko kao 8.1, extra, a nemam više ni gašenje ekrana na sekund.
Nadam se da neće biti drugih bagova :D .

Na brzinu probano, radi dobro. Ali je problem uvek bio da u jednom trenutku zakuca. A to može samo nakon dužeg korišćenja da se utvrdi.

Ovi oko mene su svi na tom zvanicnom i koliko znam svima radi ok,nocu im se apdejtuje a da i ne znaju,niko se ne zali da ima neke probleme niti su radili hard resete,vecinom ljudi i ne znaju kako to da urade ,laici su,poludeli bi kad bi jos i to posle svakog apdejta morali da rade ;)

Šta je novo u .420? Vidim da je povukao ali još nisam instalirao.
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

Thx, njihov sajt nije ni za k..

Mislim na Mikrosoftov link u ažuriranju.

Nakon instaliranog update-a noćas nije hteo da šalje poruke ni sa jednog SIM-a. Običan reboot rešava sve.

I dalje se ekran gasi i pali svojevoljno....toliko za sada.

Si na 830?

Ja nemam više on/off ekrana i skrol kroz meni je glatkiji, baš sam zadovoljan.

Da sve ne bude idealno ne apdejtuje mi se tile Vreme u Srbistanu redovno,
nekad se promeni temperatura sama a nekad tek kad uđem u app.

Da na L830 i evo dok pišem komentar ekran se o5 ugasio i upalio :-devil-:

Ae da vas pitam, da li da ide na doboš ili šta da mu radim.
Jutros u 7 kad sam krenuo imao sam 91% baterije, 3G/WIFI se ne gasi nikad, ni noću,
27m razgovora, 9 fotki slikao, svih 9 digao na oblak preko wifija, par slika poslao preko 3G,
Viber + WA sve ukupno 100injak poruka, 7 smsova, i evo koliko baterije mi je ostalo sad.

Znači baterija očajna, imam garanciju operatera da li da nosim da provere ili da ga zalivadim?

Mislim da je bitna informacija ovde sad to koji je uredjaj u pitanju, i da li si na insajderu... Ako jesi, onda instaliras ovaj najnoviji build na njega, pa ako i na njemu zeza, sigurno bi te zezao i na 8.1, i onda bi to valjda trebalo reklamirati. Ipak, ne znam jos celokupnu pricu. Probaj i da vidis sta ti je najvise pojelo baterije...

Čvoruga, kad već imaš uređaj u garanciji... Daj ga na servis, objasni da ti "vuče bateriju", da ti misliš da nisu aplikacije, jer si ih pogasio u pozadini... Lepo sroči problem i daj ga na servis... Inače, nakon trećeg puta sa istim problemom, moraju da ti zamene uređaj, samo navodi da je problem i dalje prisutan...
Osim, ako ti ne bude rešen sa servisom!

Vrlo lako moze baterija da crkne, jedan moj drugar je uzeo pre 3 meseca l550 i sad kad je na punjacu pokazuje da puni a cim skine sa punjaca baterija prazna... Sve kombinacije tipa soft/hard reset nisu pomogle. :-(

Sent from mTalk

Ljudi, zasto mi preko aplikacije Photos prikazuje manje slika u camera roll nego sto postoje? Kad udjem u file explorer vidim sve slike koje imam... Nemam memorijsku karticu, ukljucen je prikaz sa one drive, l640 je u pitanju.

Sent from mTalk on Lumia 640

Ljudi, zasto mi preko aplikacije Photos prikazuje manje slika u camera roll nego sto postoje? Kad udjem u file explorer vidim sve slike koje imam... Nemam memorijsku karticu, ukljucen je prikaz sa one drive, l640 je u pitanju.

Zato sto si brisao neke slike preko Photos, koje on umesto da obrise, samo skloni iz prikaza, a ustvari ostaju u memoriji. Nista cudno, Microsoft...

Da, tacno neke od njih sam brisao, ali sam ih stavio na drive, pa ih skinuo posle... E stvarno nisu normalni.

Imamo dve Lumie 640 LTE na poslu
Nakon što sam im ubacio 10ku preko upgrade advisora,
prvi problem je bio veličina teksta, bio je na najsitnije i koliko god povećavao nije bilo promene.

Ajde reko, to ćemo nekako i da preguramo kad odjednom, ne radi tastatura ni na jednom od telefona,
guglam, izgleda da je to bag samo za srpski jezik, rešenja nema još uvek....
Telefon radi normalno ali kad treba da otkucas sms, pretrazis nesto... ne izlazi tastatura

Nazad na windows 8, ne diram više ništa. Koliko je neozbiljno izbaciti build sa ovako očiglednim bugovima...

I kod mene se to desilo ali na svu srecu vec sam ovde procitao da hard reset resava problem tastature i vratila se posle toga.

Imamo dve Lumie 640 LTE na poslu
Nakon što sam im ubacio 10ku preko upgrade advisora,
prvi problem je bio veličina teksta, bio je na najsitnije i koliko god povećavao nije bilo promene.

Ajde reko, to ćemo nekako i da preguramo kad odjednom, ne radi tastatura ni na jednom od telefona,
guglam, izgleda da je to bag samo za srpski jezik, rešenja nema još uvek....
Telefon radi normalno ali kad treba da otkucas sms, pretrazis nesto... ne izlazi tastatura

Nazad na windows 8, ne diram više ništa. Koliko je neozbiljno izbaciti build sa ovako očiglednim bugovima...

Ne radi se to tako, moras hard reset posle upgrade-a i posle svakog upgradea. Sve dok se ne useres od resetovanja.

Sent from mTalk

Vrh Dno