Ali sa druge strane, ne mora biti da su to samo predrasude - jedino što ne znamo možda mi sad dovoljno detalja. Uzmite recimo automobile - ako postoji razlika između Sitroena, Opela, Lade i Zastave, zašto ne bi postojala razlika između ovih uređaja... Ipak, kad je u pitanju hardver, danas su mnoge stvari na različitim telefonima iste - skoro svi koriste čipsete od maksimum dva proizvođača, naručuju komponenete jedni od drugih ili svi zajedno od jedne iste fabrike, i tako redom. No opet, nije ni svejedno da li je automobil Pežo, ili je je Zastava sa Pežoovim motorom. Mislim, Pežo ne ume da stvori tu toplu atmosferu u automobilu kad škripi plastika, pogotovo kad je vrućina.
Hmm, da, i vezano za Kineske brendove, nisam imao dodira sa nekim od njih, ali jedno je kad imaš za razne stvari niz aplikacija od tog proizvođača za razne stvari, a drugo je kad dobiješ od njega šta dobiješ, pa skidaš onog psa sa kovertom preko face na ti proverava mejl (mislim na K-9). To je samo banalan primer, i znam - reći ćete mi "u čemu je razlika, K-9 radi posao", ali ipak...
Da, i sad sam video na mspoweruser novu windows 10 mobile pozadinu.
Pogledajte prilog 201601