Vracao 2 x WA iz titanium backupa, cak i Viber i nisu mi trazili da ponovo verifikujem... Poslednju Titanium, app + data, sve sljaka super. A sistem sam radio od nule. Isto i za Telenor banku, sve ok ali za Intesa mobi nema sanse :-(Zeznuli su verifikaciju na wapp...
Svaki put kada restore-ujes apk+data preko TB-a, moras da prodjes kroz ponovnu verifikaciju. Ae ok, potvrdis da se ponovo verifikuje, kad ono, ***, iskoci da ne mogu da ti posalju poruku vec moras da kliknes Call me za 1h(odbrojava).
Pa ako za par dana obrises i instaliras opet wapp, naravno moras da se verifikujes i opet da kliknes Call me, ali sada za 19hPovecava se.
Šta ti je sad taj Whitepaper?Ima i Whitepaper. Svi na WA sa Vibera.
Ne bih rekao da pukne app, već se restartuje ili tako nešto. Isto se desi i kad se uključi prikupljanje tih podataka.idem u settings da ugasim Collect Analytics data i app pukne :-D
Koliko sam primetio kod sebe u nekim slučajevima ne ažurira stanje drugog kontakta dok ne razmenite poruke opet.Kad sa svog telefona pogledam neki kontakt, piše da taj kontakt mora da ažurira WA kako bi bilo enkripcije. Međutim, kad uzmem taj drugi telefon i pogledam sebe kao kontakt, piše da su poruke enkriptovane... Ne zvuči mi baš logično.
Whitepaper je specifikacija nečega.Šta ti je sad taj Whitepaper?
Default. Uključena je čim i druga strana ima klijent koji je izbačen posle 31. Marta.
Signal i dalje ima par prednosti u odnosu na Whatsapp, sama enkripcija je ista. Ali Signal može da se zaključa, medija fajlove izoluje od ostatka telefona, i njihovi serveri ne skupljaju i ne čuvaju metadatu.
Sa trećim bude ono iz posta 3091. Sa četvrtim sve ok, poklapaju se kodovi.Nije mi baš jasno zašto. Vidi s nekim trećim telefonom je l' hoće?
Probajte obrnut redosled za verifikaciju.
Bug, izašao je novi build koji je popravio.Updateovao sad whats verziju 2.16.13 i nemam ni jedan kontakt u whats imeniku, u chat kartici vidim samo brojeve, nema imena?
Proradilo kad sam cackao filtere u kontaktima.
Sa onim "trećim" kontaktom da. Sa ženom jok i dalje.Bug, izašao je novi build koji je popravio.
@Vojkan
Dakle sada se poklapaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari