Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Kakva app... Sta ima neko da zna kada sam se pridruzio i koliko puta. Odradis restore iz TB, pridruzio si se itd. Nema backup/restore. Brisem definitivno dok se ne unormale.

Inace app radi ok, steta.

Sent from my m8 using Tapatalk

Ta opcija i mene baš nervira. Ja isključim da meni ne zvoni kad se neko pridruži, a bilo bi dobro da se može isključiti i sa moje strane da nikome ne zvoni kad ga instaliram. Mada opet, app je besplatna i na svakom je da odluči da li će je koristiti ili ne...

To i bekap je veliki - za vajber.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Pa neće da iskače to kad odradiš restore sa tb

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Iskace drugima.

Sent from my m8 using Tapatalk

Juce mi iskocilo kad mi se apdejtovao viber na PC-u.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    69.4 KB · Pregleda: 133
Zanimljivo, na sajtu nigde ne vidim ni reč.

Zato što je taj podatak enkriptovan za sve Vajber-hejtere ;)

Haha. Neću početi da ga koristim svakako.
Nego me zanima da li je to ozbiljno i dobro urađeno ili ubačeno iz nužde sklepano jer Whatsapp ima.

Kako da sklonim ovu crvenu tackicu?

04cbaedbeacc708a1c44ed1e97513c72.jpg

Sent from my Xperia

Otvori taj meni, klikni na sticker market i izađi

Da li još nekome kasne ili se uopšte ne pojavljuju notifikacije na WhatsApp, Viber takođe? Oba su setovana kako treba

Ima li WA u planu da integrise wallpepere, koliko vidim sada su stavili samo mrtve solid boje a ona app za wallpapere je stara jos od 2011 god oni nisu azurirali fotke, znam da mogu iz galerije da izaberem ali vise volim stock presete :p

Sent from my Xperia

Ništa taj lik nema u planu i briga ga, podrška je 0,ne odgovaraju na mailove sem automatizovano i može im se, imaju milione korisnika... Viber ista pesma

Ne mogu da verujem da sam pisao mail podršci WhatsApp-a u toku prošle nedelje i još nema odgovora, drsko i bezobrazno...

Nikada ne odgovore. Pisao sam im dvaput pre par meseci i pre više od godine. I dobio sam samo genetičke mail-ove.

Meni su na Viberu odgovorili pre neki dan kad sam im slao mail :D

Ozbiljno preduzeće. :D Uveli i oni enkripciju danas. Rešen i najveći nedostatak, ostadoše samo stikeri i premijerska boja da smetaju forumskim omladincima.

24f774833435b44de3194af0d84ec7d8.jpg

Meni skroz nebitno, al' eto, čisto me zanima na šta će sad da kukaju ovi što propagiraju wapp ovde.

Na to da nema specifikacije. Ne možeš samo da nalupiš end to end enkripcija. Jer ne znači da automatski valja.

Ozbiljno preduzeće. :D Uveli i oni enkripciju danas. Rešen i najveći nedostatak, ostadoše samo stikeri i premijerska boja da smetaju forumskim omladincima.

Zaboravio si da pomenes igre , jos jedno djubre na spisku pored stikera.

A backup? To ce verovatno 2017 :smoke: Ziveo titanium backup :)

Poslednja izmena:
Meni nigde nama tog famoznog katanca,ni na mobu ni na desktop verziji.
Uopšte ne vidim kako je enkriptovano. Mislim na Vajber...

Poslednja izmena:
Nema još.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Besmisleno totalno...
Ažuriraš je i nema ono što su ubacili novo :wall:

Vrh Dno