E, to jeste često smor, bilo bi lepo kad bi postojala mogućnost da se izabere da li želiš da standardni poziv ima isti, veći ili manji značaj od VoIP poziva, pa da svako podesi kako mu odgovara.Jedino što me uvek nervira kod ovih aplikacija je to što se prekine veza čim me neko pozove na standardni mobilni broj.
Enkripcija me zanima kao lanjski sneg, ali ako je uvedu svakako da nece da mi smeta. Ali tek sad kapiram koliko ljudi vode bitne razgovore i cetovanja preko vibera, da odjednom CIA nikako ne bi smela da sazna za to, da svi traze enkripciju. Misssim...
Svi odjednom prelaze na neki Signal ili Telegram koji ukupno u Srbiji koriste 4 coveka.
Veci problem je realno to sto od zadnjeg apdejta nekim kontaktima vise ne mogu da posaljem poruku, samo se vrti jedno vreme i na kraju ne uspe. Kod devojke je isto tako, ona nekim kontaktima ne moze da salje poruke. Verujem i da meni neko ne moze da posalje poruku.
Za tvoju informaciju,pozivi su,pored sigurnosti na Signalu,mnogo bolji u odnosu na Vajber i druge aplikacije tog tipa.
OK. I koga da pozovem preko Signala? Aplikacija koja ima par miliona korisnika u celom svetu i mozda par komada u Srbiji.
Tačno, auto download i auto save, razlika. Ja bih rado koristio Signal samo da imam sa kim, sem Vibera i WhatsApp ništa "ne prolazi"Ako to uključim onda mi ne prikazuje šta je poslato.
Na Signalu vidim i otvorim sliku,ali mi ne ostaje na telefonu.
Nemam nameru da se objašnjavam zbog Vajbera.
Ko hoće neka ga koristi,ja ću da smanjujem korišćenje istog što je više moguće.
Uradio sam to što je @wwwz predložio,ali čim otvorim sliku u Vajberu,on je skine na telefon,dok je kod Signala drugačije.
Tačno, auto download i auto save, razlika. Ja bih rado koristio Signal samo da imam sa kim, sem Vibera i WhatsApp ništa "ne prolazi"
Ne postoji "najbolji", jer to zavisi od slučaja do slučaja, od dana do dana, zavisi od kvaliteta mreže, od lokalnih izbora u Tadžikistanu, ma od svega i svačega...je l' može neko da da konačan odgovor šta je sada najbolje koristiti za pozive? wapp, viber ili nešto treće?
Signal, Wire, Whatsapp (mada je tu metadata u rukama Facebook-a. A ima izreka u sigurnosnim krugovima da je metadata korisnija nego sadržaj razgovora).Sta je nesto sto je najzasticenije za pozive?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari