Read an in-depth technical explanation of WhatsApp's end-to-end encryption, developed in collaboration with Open Whisper Systems.
Најежим се кад видим љубичасту боју у апликацији или програму...
Pa ne može ni od Whatsapp, treba ti fizički pristup telefonu.И шта онда? Полиција или неко други неће моћи да ти чита чет и гледа фајлове? Не буди тако сигуран..
WhatsApp ne skladišti vaše poruke na njihovim serverima nakon što one budu dostavljene željenom primaocu.
Kazu da:
Mislim da ne shvatate poentu. Server ima zaključanu, enkriptovanu poruku.Али само након, тако да..
Niti možeš niti treba da uključuješ te katance. Katanac je samo indikator da li je enkripcija uključena u komunikaciji sa tim kontaktom.Zar ne bi trebalo da ima katanac i na slušalici kao i na Signalu ako je i poziv enkriptovan?
Na Signalu je to mnogo bolje odradjeno i sve je po default-u,a ovde treba da se zezaš da uključuješ,potvrdjuješ itd.
I nigde mi ne prikazuje taj katančić ili poruku kao nekima ovde.
Pogledajte prilog 197298
Ne poklapa se, na to sam mislio pod "kodovi"Signal ima katanac jer može da šalje i običan SMS. Pa je to indikator. Za Whatsapp je nepotrebno jer se podrazumeva.
Što se tiče uzvičnika, to ne sme da se desi. Ključevi moraju da se poklapaju. Proverite brojeve koji pišu ispod QR koda, ako se nešto ne poklapa. Onda nije sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari