Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Okay, potvrdjeno je to onda, ali nije mi jasno čemu ograničenje kad je Viber pravi multiplatformski uredjaj.

Skype moze na dva telefona. A Telegram?

Možda još neko ima problem, od updatea na Marshmallow (S6 je u pitanju), opasno mi se glupira Viber, prikazuje me offline i ako ne koristim fon neko vreme i uđem u Viber da bih poslao poruku iskače obaveštenje "no service" i pristižu poruke koje su mi poslate još pre 20min?!? Ima li još neo takav problem i kako ga rešiti? Reinstalirao sam ga tri puta i ništa...

Moguće je ali na to nemam uticaj niti uvid, radi i Greenify ali Viber mu nije na listi za hibernaciju... Izluđuje me, ponekad samo izbaci "disconnected..."
Mora da ga nešto ubija samo nemam uvid šta

Trebalo bi da imaš uticaj... Pogledaj pod battery, battery optimization, pa stavi viber na ignore listu.

Na WhatsApp mi najvise smeta sto nema opcija da se iskljuci message preview. E kada bi to uveli bio bi savrsen za mene i skroz bi mi zamenio Viber.

@Ivan975, na MM ni jednom nije izbacio viber, niti sam mu čačkao podešavanja:

@ence, možeš da isključiš prikazivanje (bar može na samsungu):

Hvala ti Ivane na ovome, ali ja sam jos uvek na sada vec zastarelom Samsung S3 koji nema ta podesavanja. [emoji17]

Sve je ovo dobro no ja cekam da ubace dark temu za celu aplikaciju :)

Meni samo nije jasno zašto Viber i WhatsApp ne ubace mogućnost jednostavne promene boja? Realno, meni su i ljubičasta i zelena odvratne boje. Naravno, ne smeta to, normalno koristim obe app i ovako, ali svakako bi bilo bolje da može da se malo kastomizuje...

A Messenger kako radi na MM jel sama app napusta ram, pa ono pise app not responding il kako vec kao da se samoizbacila iz ram-a :-D

Meni samo nije jasno zašto Viber i WhatsApp ne ubace mogućnost jednostavne promene boja? Realno, meni su i ljubičasta i zelena odvratne boje. Naravno, ne smeta to, normalno koristim obe app i ovako, ali svakako bi bilo bolje da može da se malo kastomizuje...

Pa baš zbog toga - to im je identitet :)

Ima neka modifikacija inače - WhatsApp+ JiMODs V4.16 Extreme (Dual Whatsapp) pa vdi da li ti odgovara :

COLORFUL : Basically it is a customization WhatsApp where you can change lots of colors, sizes, and many other things.
EXTRA UPLOAD LIMIT : In addition you can increase upload media limit (stock limit is 16Mb) to send large music files or videos.
SEND ORIGINAL PIC : You can increase quality of pictures sent (by default resolution is decreased quite a lot)
AD FREE : No adds as per original WhatsApp
QUICK SHARE : You can share music just with one click.
PARTIAL COPY/PASTE : You can select the part you want to copy from text rather copying whole text and send it to people in your contact.
WATCH STATUS : You can directly watch status in the chat screen from WhatsApp+ JiMODs
HIDE PROFILE PICTURE : You can hide contact profile pictures and show phonebook pictures (in chat screen).
LOAD OF THEMES : Built-in theme viewer and downloader. Check WhatsApp+ users themes online and apply theme if you like.
Features version WhatsApp+ JiMODs:
– Hide the connection status
– Hide health Blue second and health
– You can download and install themes and change the interface version fully
– The ability to see pictures of Video, is loaded
– Add messages Balkarobat counter
– Add audio clips run without loading feature,
– Add hide secret talks EM,
– Add hide messages talks password feature,
– Full Control icons and icons notices
– Send videos size of up to 16 megabytes
– Color and sizes complete control Options
– Hide the date and name when you copy more than one message
– Supports voice calls

http://jimtechs.com/whatsapp-jimods-v4-17-jimtechs-editions/

A može i do 8 WA na istom telefonu :)

http://jimtechs.com/extreme-whatsapps-jimods-v4-16-8-whatsapp-in-one-phone/

Poslednja izmena:
Upravo mi ova opcija trebala danas, eto stigao update, bas bzv sto to nisu od pocetka ubacili...
7ace40dcce1a37a16034b274400fcdfb.jpg

Misliš ovaj drugi ?
Verovatno te antivirus zeza...
Sve je čisto :)

Ne zeza, skenirao sam i našao ga, prvi, instalira neki Video Mate sa trojancem, drugi nisam ni probao

Poslednja izmena:
Verovatno su ti izašle neke reklame ...

Saad proverio, skinuo apk i instalirao normalno.

Nazad
Vrh Dno