Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ja sam na toj beti, i ne vidim ništa.
Dve godine ne mogu to da završe.

uploadfromtaptalk1457137477133.jpg

Sledeci update :D

Hoće li vrljavi Viber ikad dobiti backup opciju?

Cimaju neki nepoznati viberout pozivi preko vrljavog vibera.

Nego, postoji li nacin da mi ne dolaze skype poruke na telefon, kad chatam preko kompa.

Ako se izloguješ. :D
Ili ugasi notifikacije.

Smara ovo Contact joined Viber. Vratis titanium backup i odmah prijavljuje drugima da sam se pridruzio. Pocelo je i random da salje bez pridruzivanja. Ne mogu da iskljucim tu notifikaciju.

Fali mi taj backup i jos jedna stvar koju wapp ima... Sve poruke, koje je neko poslao dok je wapp bio obrisan, stizu nakon ponovne instalacije wapp. :) Kod viber-a to (***) nema.

Poslednja izmena:
Setili se :)

facebook-messenger-material-press.jpg

http://www.androidcentral.com/facebook-messenger-getting-material-design-refresh

Kako je to djubre od Messengera povuklo sms poruke da prikazuje a nisam dozvolio da bude default sms app? E to da mi neko objasni...

Ma ceo Viber je đubre za chat, dok nađem smajli otelim se.

web.skype.com je beta i ono sto vidim u brauzeru cesto ne odgovara onome u telefonu-nedostaju delovi komunikacije, sync kasni i nekako nije potpun. Bar pre mesec dana, tad sam intenzivno, od tad nisam.

Pozdrav svima, kako da sprečim viber da ide offline? Notifikacija u statusbaru se samo izgubi...

Osim pravnih svari clanak sadrzi i precizno tehnicko objasnjenje:
The messaging app added end-to-end encryption in 2014 meaning that only the intended recipient of a message is able to read it. Prior to that, all messages could be read over WhatsApp's servers, which would have allowed the company to turn over the requested information. Ironically, the government helped WhatsApp develop its encryption technology. The Open Technology Fund, started by the U.S. government to help support technology allowing people in repressive countries to communicate without worrying about surveillance, provided $2.2 million to Open Whisper Systems. That is the company that devised the encryption system employed by WhatsApp.

Ljudi, instalirao sam po prvi put Viber rekoh da nastelujem sve sto treba. Sve uradih kako treba, ali mi se pojavila neka ikonica gde su ikonice za mrezu, bateriju. Nekakav pravugaonik sa po dve crtice sa obe strane. Sta je to i kako da ga maknem? Probao sam da izadjem iz Vibera, diskonektujem se sa neta. Nista ne pomaze, i dalje je tu

@Dark, ima li WA e2e enkripciju ili ne? Vise puta rekao si ne, a clanak gore navodi da WA zvanično tvrdi da ima i da ne može da saradjuje sa FBI/DOJ. U tekstu Njujork Tajmsa navodi se da je WA e2e enkripcija uvedena pre 2 god.

Enkripcija ne znaci da WA ne moze da saradjuje sa FBI/NSA. Svi kljucevi ostaju kod njih na serveru. Isto kao FB.
@delrey
Okaci screenshot.

Znači ne može da se napravi paralela sa enkripcijom koju je ugradio Apple od iOS 8 gde svi ključevi ostaju na uređaju i gde Apple i da hoće, ne može da "provali" u sadržaj. (Što je dovelo do "rata" Apple vs. FBI.) U gornjem linku stoji upravo slično, WA se oglasio sa "i da želimo -- ne možemo da vidimo prepisku". @Sync, da li si siguran u svoje navode? Znači li to da WA -- laže? :trust:

Znači ne može da se napravi paralela sa enkripcijom koju je ugradio Apple od iOS 8 gde svi ključevi ostaju na uređaju i gde Apple i da hoće, ne može da "provali" u sadržaj. (Što je dovelo do "rata" Apple vs. FBI.) U gornjem linku stoji upravo slično, WA se oglasio sa "i da želimo -- ne možemo da vidimo prepisku". @Sync, da li si siguran u svoje navode? Znači li to da WA -- laže? :trust:

Moze se uvek napraviti paralela, ali takav sistem mora funkcionisati sto dalje od FB, Gugla i ostalih velikih igraca.

Koji telefon je u pitanju? Da li je ukljucen Greenify, stamina mod...?

Moze se uvek napraviti paralela, ali takav sistem mora funkcionisati sto dalje od FB, Gugla i ostalih velikih igraca.

Koji telefon je u pitanju? Da li je ukljucen Greenify, stamina mod...?
lg g pro2, greenify radi ali ne gasi viber (namestio sam u opcijama).... stamina ili bilo koji drugi mod ne koristim (pa nek traje baterija koliko moze :))

Nazad
Vrh Dno