Ili je podržan ili ti neće omogućiti plaćanje karticom.Imam jedno nedoumicu oko mastercard-a i internet placanja, omogucio internet placanje na online banke... to razumem
Kad popunim sve podatke, na sportdirect-u mi se otvara zaseban prozor gde unosim pin kod koji dobijam na sms... pise da neki sajtovi ovo podrzavaju, ok razume da je ovako nemoguce da me iko opljacka ako SVI online internet sajtovi isto zahtevaju za ovu mastercard karticu -> SMS kod!
Ono sto me ineteresuje da li je ovaj "security" na SVIM sajtovima omogucen tako da se bez sms verifikacije nemoze nista na internetu platiti?
Ovo pitam jer je mastercard ujedno i platna kartica gde svaki prodavac moze da uslika istu i tako ima broj iste i onaj trocifreni broj na drugoj strani, pogotovo sto mi se desilo u jednom vecem marketu da je sluzbenica neke podatke sa kartice prekucavala u terminal sto mi je bilo veoma cudno
Ne shvatam kako si mislio da ti banka razdvoji račun za struju od TV pretplate. Kao što su ti i objasnili, poslaće ti račun onakav kakav dobiju od ED.
Odgovor: nikako. Sve ti je lepo objasnjeno u razgovoru koji si citirao. Ukupan racun je uvecan za stavku i to sto se vidi kao zasebna stavka, ne znaci da tako moze i da se plati odvojeno, tj u tvom slucaju - da se ne plati.
Verujem da ce zla imperija nametnut RTS tako ako racun umanjis za 150din, ispasce kao da si duzan ED-u za struju
Jesi li ti aktivirao 3D Secure na Visa Inspire ili?Ево ја платио МТС рачуне Теленоровом картицом,као што су многи раније потврдили,ради без проблема,за разлику од Интезине инспиративне која ми је неупотребљива за таква плаћања.
Otvori nalog na mts sajtu, tamo imaš mogućnost da platis vise razlicitih računa karticom bez provizije.Imam pitanje za iskusnije korisnike. Kako uplatiti dva razlicita racuna za mts mobilni? Prvi put sam platio svoj a sada kada zelim od druge osobe ne nudi mi se opcija da upisem sem ziro racuna nista, kako ce se znati ciji racun treba da pokrije uplata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari