bombaš
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2012
- Poena
- 375
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi10
- Pristup internetu
- ADSL
Meni posiljka (igrackica autobus za dete) stoji 10 dana na carini izgleda... 17.12 je bila na izmenicnoj posti...
Evo sta kazu postari:
Сагласно информацијама запослених Радне јединице „Регионални поштанско-логистички центар Београд“, обавештавамо Вас, да је предметна пошиљка 17.12.2015. године, отпремљена пошти царињења Нови Сад.
С обзиром, да се предметна пошиљка налази у надлежности поменуте царинске испоставе, не може бити прослеђена у даље поштанске токове док се над њом не обави царински поступак, на чије трајање Пошта нема утицаја.
Услед повећања физичког обима пошиљака приспелих из иностранства, царињење пошиљака се одвија нешто спорије од уобичајеног. Пошиљке не могу бити прослеђене у даље поштанске токове, док се царински поступак над њима не обави. По обављеном царинском поступку пошиљке се редовним поштанским линијама отпремају ка одредишним поштама прималаца.
Имајући у виду да руковање пошиљком, од момента пријема, преко преноса, до уручења, није у надлежности само једног поштанског оператора, рокови у међународном поштанском саобраћају нису прецизно дефинисани. Информације о оквирним роковима преноса пошиљака можете проверити путем линка: http://www.posta.rs/dokumenta/lat/posalji/Rokovi prenosa pismonosnih posiljaka.pdf.
U prevodu -bas nas briga - cekaj![]()
Samo sto ti nisu jos nacrtali,da nemaju uticaj na brzinu isporuke.