Nije mogućePozdrav svima, brat treba da mi posalje graficku kartu Radeon R7 360 Iz norveske vrednosti oko 130e tamo, koliko bih ja morao ovde da platim za preuzimanje i jel moguce da on tamo plati sve carinske i troskove dostave?
Што би било дуже, па не иде бродом!? Само једна станица више од 10ак. Пакет више проведе чекајући на некој од њих него у самој манипулацији. А можда и прескаче неку у Кини...To onda može biti duže nego direkt iz Kine...
Mada mislim da sam viđao ranije da neku robu šalju iz magacina u Evropi, kao brza isporuka. Ali to je valjda eksplicitno bilo naznačeno.
Ili je to bio DX pa sam pomešao.
Ima li ko informacije koliko se dana sada ceka na carini, i kada nisu radili sve kojih dana, i zna li se da li je neradni dan samo za Bozic ili ce da prazuju i danas i posle 2 i 3 Bozic itd... ?
Izgleda ne znas meni paketi preko HK poste stizu za 4,5 do 9 dana max zar to nije brze od 14 dana?Zadnja tri paketa sa gearbesta poslata NL postom stigla su u Srbiju 11-14 dana od dana slanja iz Kine. Ako to nije brzo onda ne znam sta jeste.
U NS kolegi sa posla za 8" tablet od 70usd tražili 6000din da plati. Naravno nije platio. 20.12. stigao na carinu, juce, 5.1. mu postar donosio paket.
Izgleda ne znas meni paketi preko HK poste stizu za 4,5 do 9 dana max zar to nije brze od 14 dana?
Drugo rekao sam ti da ne prevozi ceo put NL posta i da ga ne mozes pratiti ceo put vec kad udje u NL pa do tvoje kuce. Tracking po CN nema.
^^
obicno ne mozes odmah da proveris tracking broj... nekad treba 2-3 dana. proveri ovo:
http://post-tracking.com/validate/
cisto da nisi dobio fake broj. prodavci na aliju su prilicno bezobrazni i nekada daju fake broj (nisam ispratio odakle si porucio)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari