Ostaje ta aktivacija, sa media creation tools https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10Ok ljudi, sad kad bih išao sa 32-bit na 64-bit kako bi to išlo, ok clean install to se podrazumeva, ali šta po pitanju aktivacije. Da li će važiti ova aktivacija od 32-bit verzije, ako to ima neke veze uopšte?
Blast je odličan za te pare.Ima neko taj patriot? Kakv je? Ja razmisljam da taj turim za sistem a ovaj mushkin u netbook, da malo brzi bude :-D
Blaze je gori od Blast.
Blast je odličan za te pare.
Blaze je gori od Blast.
Pogledajte prilog 188331
Ljudi pomoc ovo mi vec ovako pola sata vrti, a iskljucio sam real time protection, sta radi ovoliko sa disk usage 0 ... smara 360 security ume tako uzme I drlja nesto I drlja, defender to nije radio, sta je ovo ja mislio da sam se oslobodio loseg defendera kad gle ovo. Jedva otvorim chrome, a process ne mogu da ubijem ...
Aktivan je Avira I BitDefender engine, sta da radim sta sam pogresno podesio? imao neko slican problem?
Pa izbriši sve AV koje imaš na kompu...vidi kako će se ponašati
360 security ima opciono bitdefender i avira engine koji mozes ukljuciti ili iskljuciti, nemam ja 5 AV, imam samo 360 total security.... win defender je na off.
Dajte neki predlog za neki light a da je dobar, za sada sam ugasio 360 iz start up procesa.
Vidite ovo, kao da ga je MS praviovise od 1gb zauzima na C, kapiram da je to zbog avira i bitdefender enginova.
Pogledajte prilog 188334
Dajte neki predlog za neki light a da je dobar, za sada sam ugasio 360 iz start up procesa.
Kako je prosao prelazak na 64-bit?+1 za Pandu, od skoro je koristim i bukvalno ni ne primeti se da je tu.
I ja je imam ali je primjetim jer mi svaki dan po jednom izbaci prozor iznad systray sa nekim info, pa svaki put to zatvaram. Može li se to isključiti?+1 za Pandu, od skoro je koristim i bukvalno ni ne primeti se da je tu.
Pod "zauzecem" se u ovom smislu ne smatra velicina na hard disku, vec trosenje resursa - CPU i RAM. Trenutno kod mene 0% CPU i 1,8MB RAM.
Ako mi stigne nova mašina večeras ću instalirati Win10, skinuo sam ISO sa MS sajta prije nekih 7 dana, da li je izlazila novija verzija od tada pa da sad skidam ponovo? Koliko često izlaze novi buildovi? Da li se novi build na već instaliran windows dobija preko redovnog updatea?
Zašto si uključio i Avira i Bitdefender?Pogledajte prilog 188331
Ljudi pomoc ovo mi vec ovako pola sata vrti, a iskljucio sam real time protection, sta radi ovoliko sa disk usage 0 ... smara 360 security ume tako uzme I drlja nesto I drlja, defender to nije radio, sta je ovo ja mislio da sam se oslobodio loseg defendera kad gle ovo. Jedva otvorim chrome, a process ne mogu da ubijem ...
Aktivan je Avira I BitDefender engine, sta da radim sta sam pogresno podesio? imao neko slican problem?
Zašto si uključio i Avira i Bitdefender?
Izabereš jedan od njih. I ne znam šta si drugo radio ali 360 je lagan i bolji od Pande.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari