To je Insider verzija pa se može i očekivati poneki bug.E doslo vreme(zadnje) da i ja prijavim bag, kada kopiram i prebacujem ili brisem fajlove
nema one aplikacije koja prikazuje progress.
Prvo sam pomislio da sam ja ili decica nesto zabrljali.
Gledao sam nisam jedini, znaci da je do ovog 11082.
Vrlo nezgodan bag, narocito kada se radi sa vecim fajlovima.
Idi slobodno je smela tvrdnja za koju nemaš dokaza.Idi slobodno na win 10, ovo sto ja imam bag to je insider build.
E doslo vreme(zadnje) da i ja prijavim bag, kada kopiram i prebacujem ili brisem fajlove
nema one aplikacije koja prikazuje progress.
Prvo sam pomislio da sam ja ili decica nesto zabrljali.
Gledao sam nisam jedini, znaci da je do ovog 11082.
Vrlo nezgodan bag, narocito kada se radi sa vecim fajlovima.
Nije da nemam...tona je tu u ovih 900 strana.Idi slobodno je smela tvrdnja za koju nemaš dokaza.
Ako je dokaz da ti nisi imao bugove dokaz su i desetine hiljada drugih koji jesu imali bugove, a naročito posle raznih updatea windowsa 10.
Tona dokaza za šta?Nije da nemam...tona je tu u ovih 900 strana.
Upravo sam mu preporucio da prvo instalira win 8.1.
Ako bude imao problema, povratak na win 8.1 za 10-15 min.
Stavih 10 da probam na lap i3, 4gbDDR... dja mi se ali stalno nesto drlja po hdd (kao nekad vista) Pogasio sam one Win spyware gluposti, auto defragmentaciju, odradio update i ugasio ga, ne vuce s neta nista, vesti, prognoza...system restore ugasen, background procesi za razne gluposti pogasene (koje inace gasim i na W7). Ali i dalje cesto drlja, i kad radim nesto i kad je idle.
Može slobodno da se ide. Ima kikseve, ali svaki ima. Uspešno mi je upgrade rešio problem na jednom računaru, gde je zvuk prekidao na sedmici, koliko god reinstalirao drajver, i različite verzije.Idi slobodno je smela tvrdnja za koju nemaš dokaza.
Ako je dokaz da ti nisi imao bugove dokaz su i desetine hiljada drugih koji jesu imali bugove, a naročito posle raznih updatea windowsa 10.
...Može slobodno da se ide. Ima kikseve, ali svaki ima. Uspešno mi je upgrade rešio problem na jednom računaru, gde je zvuk prekidao na sedmici, koliko god reinstalirao drajver, i različite verzije.
A opet na mom, povremeno zakuca zvuk. Ništa desetka nije strašnije nestabilna, nego su ljudi mnogo glasniji, nego za sistem koji je već star.
Iz mog iskustva nije toliko problematičan sam po sebi, ali na dosta mašina sam vidjao najrazličitije probleme nakon raznih updatea windowsa.
Tako da ga koristim, ali ltsb verziju sa isključenim updateom, što svakom preporučujem ko želi da ima minimum šansi za probleme sa windowsom 10.
Ne slažem se sa procentom, moja ga iskustva ne potvrdjuju ni izbliza.90% sansi da sve bude ok.
Slažem se...Neka proba sta zeli....
Production machine, auto-update je za istu no-no. Dokle god postoji opcija da se update lepo stornira i da on notifikuje kada ima novih preko Group Policy editora, dobro je. Update moze da ostane ukljucen a da automatski notifikuje kada postoje nove zakrpe i da onda vi odlucite kada iste da se skinu. Ta opcija i dalje postoji isto kao sto je postojala kod sedmice, samo mora da se aktivira preko GP-a. Jedino sto ne postoji u Windows 10 je da se cekiraju koji update je potreban a koji ne da se instalira. Ako se nesto promeni, leti sa hard disk-a. Auto update jeste mozda za neuke ljude ali za one koji se bave poslom i koji racunar koriste za proizvodnju, prodavnicu, bitno je da je sistem stabilan i da radi posao bez problema. Pustati nesto da se update-uje bez testiranja stabilnosti, narocito u firmama, je suludo.
Ja to zovem sedmičari. Ljudi koji optužuju sve korisnike win10 a najviše Vuka da je "glasnik crkve iz Redmonda" a brane i kunu se u win7 kao da je win7 proizvod Prve Petoletke a ne MS-a iz istog Redmonda. Sve u svemu dosadni ljudi, ali dobro.Pa sad ce da te rastrgnu sedmičari.![]()
ne sedmičari već VUKOVCI...srušio im je san o neuništivom i nadasve svemoćnom win10!!!!![]()
![]()
![]()
Ne znam zašto uvek mora da se hiperboliše. Kao u moje vreme...Ja to zovem sedmičari. Ljudi koji optužuju sve korisnike win10 a najviše Vuka da je "glasnik crkve iz Redmonda" a brane i kunu se u win7 kao da je win7 proizvod Prve Petoletke a ne MS-a iz istog Redmonda. Sve u svemu dosadni ljudi, ali dobro.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\MTCUVC
EnableMtcUvc DWORD
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ImmersiveShell
UseWin32TrayClockExperience DWORD Value 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari