Da li je ovoliko problema i priče oko njih bilo za Win 8(.1) kada je izašao? Nisam tada pratio nego sam sa Win 7 prešao na Win 8.1 kada je on već neko vrijeme bio tu pa ne znam da li je isto bilo dosta problema na startu koji su kasnije riješeni. Sa njim nikakvih problema nisam imao.
Više, jedino što su mnogi preskočili na 10ku, dođe mu kao 8.1 Mk2.Da li je ovoliko problema i priče oko njih bilo za Win 8(.1) kada je izašao? Nisam tada pratio nego sam sa Win 7 prešao na Win 8.1 kada je on već neko vrijeme bio tu pa ne znam da li je isto bilo dosta problema na startu koji su kasnije riješeni. Sa njim nikakvih problema nisam imao.
Ovo je tužno kako radi Edge.
Posvetio sam mu 15dana pažnje, razmišljao njihovom logikom..probao da zakrpim rupe..i na posletku sam dobio Edge koji koči, Edge koji zamrzava, Edge BSOD,na pojedinim sajtovima popup iskaču na,malte ne,svaki klik.
..za*ebi više sa M$ browser-om.
:guitar:
Vraćam se na Chrome, da uživam k'o čovek.
:type:
Pa sad ce da te rastrgnu sedmičari.E doslo vreme(zadnje) da i ja prijavim bag, kada kopiram i prebacujem ili brisem fajlove
nema one aplikacije koja prikazuje progress.
Prvo sam pomislio da sam ja ili decica nesto zabrljali.
Gledao sam nisam jedini, znaci da je do ovog 11082.
Vrlo nezgodan bag, narocito kada se radi sa vecim fajlovima.
Pa sad ce da te rastrgnu sedmičari.![]()
To piše u poznatim bug-ovima čim su ga objavili.E doslo vreme(zadnje) da i ja prijavim bag, kada kopiram i prebacujem ili brisem fajlove
A ovako sve ok, daj ona da se vratim u insajdere :-DE doslo vreme(zadnje) da i ja prijavim bag, kada kopiram i prebacujem ili brisem fajlove
Nema, samo ovaj bag.A ovako sve ok, daj ona da se vratim u insajdere :-D
El nema nekih vecih problema?
E doslo vreme(zadnje) da i ja prijavim bag, kada kopiram i prebacujem ili brisem fajlove
Dobro rešenje. [emoji14]odigraj drugu misiju kad ides u onu kucu tu mi je drasticno opao fps zbog previse mpcova ili ko zna cega
Razumemo se miodigraj drugu misiju kad ides u onu kucu tu mi je drasticno opao fps zbog previse mpcova ili ko zna cega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari