Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Kada se dobije taj 1GB, verovatno prvo on krece da se trosi, pa ti ostavlja one tvoje gigabajte iz paketa za kasnije ili je obrnuto?

Ukupno stanje prikazuje

Super Plus tarifa ima 8 ili 80GB interneta? Po ceni bih rekao da je ovo prvo i da je u pitanju brljotina na portalu ali sta znam.

Dakle stvarno... Mada je i sa 40GB povoljnije od Net XL paketa.

Pozdrav svima. Interesuje me konkretno Iphone 6s 16gb uz paket od MiksXXL dakle dao bih odmah 20400dinara i narednih 36meseci po 3600. Da li je to izvodljivo ukoliko imam navrsenih 18godina ali bez zaposlenja i stalnih primanja na tekuci racun? Vredi li uopste pokusati preko njihovog online shopa poruciti ukoliko kreditni biro odbija takve zahteve?

Mislim da ne bi mogao. Možda bi i mogao da uzmeš, ali sa tipa 60% učešća na cenu telefona.

Pozdrav svima. Interesuje me konkretno Iphone 6s 16gb uz paket od MiksXXL dakle dao bih odmah 20400dinara i narednih 36meseci po 3600. Da li je to izvodljivo ukoliko imam navrsenih 18godina ali bez zaposlenja i stalnih primanja na tekuci racun? Vredi li uopste pokusati preko njihovog online shopa poruciti ukoliko kreditni biro odbija takve zahteve?

mislim da ne moze ali pitaj,negde moze ali ne znam dal moze to i kod mts,da tvoji roditelji odu i potpisu ugovor za tebe,ali mora proveris i to

Cemu toliki cinizam? Pitao sam konkretno za iskustva sa odobravanjem u mts-u ukoliko nemam stalna primanja a ne izvore finansiranja, to je moj problem! ;)
Pa i nije... mislim jedna stvar i jedan covek, da, ali na duze staze ovo je problem drustva, i sve pogodi. Mene cudi da aparati preko operatera ne ulaze u kredite, i kao takvi da moraju da postuju pravilo koliko mora ostati od plate posle njih.

Svejedno je, kada se oba do kraja decembra trose.

Pih, ja mislio to vazi da se aktivira u decembru i stoji dok se ne potrosi... Probacu ja svakako da aktiviram krajem meseca, pa da vidim da li ce ostati u januaru ili ce skinuti.

Pih, ja mislio to vazi da se aktivira u decembru i stoji dok se ne potrosi... Probacu ja svakako da aktiviram krajem meseca, pa da vidim da li ce ostati u januaru ili ce skinuti.
A ti aktiviraj 31-og pa se uveri...

c898a9248574c7ad8c6fe6128a05c34d.jpg

Dobio odgovor od RATEL-a. "MTS nam je odgovorio da su utvrdili da oni nisu pogrešili, već vi. Ako i dalje niste zadovoljni, obratite nam se, ali mi tu ništa ne možemo". Parafraziram, naravno. Šio mi ga Đura! Nije neki problem, promenili su mi Mix Net M na Mix M, ali suština je bitna, te sam hteo da proverim da li postoji šansa da se to ispravi. Kao, možda bi to i uradili, ali ne postoje sistemske mogućnosti, jer je Mix Net M ukinut.

Uzeo sam online, tarifu. Isao sam na moj mts, pa na Promeni tarifu i tu oznacio koju zelim, jer mi uskoro istice ugovor.
Pisalo mi je da sam uspesno kupio tarifu. Dakle nema potrebe da idem do poslovnice? Vidim da mi na mail nista ne salju pa mi je cudno samo.

I did the same, from Moj MTS. Went through the whole process and at the end it says everything is OK.
But no email, no confirmation, no SMS. Nothing. Now it still says my old Mix M (upgraded to XL).

Did this work for you to use "promeni tarifu" online to change packet? Or did you have to go to store?

(Sorry for my English, I am but an immigrant in your lovely country :) )

Dobio odgovor od RATEL-a. "MTS nam je odgovorio da su utvrdili da oni nisu pogrešili, već vi. Ako i dalje niste zadovoljni, obratite nam se, ali mi tu ništa ne možemo". Parafraziram, naravno. Šio mi ga Đura! Nije neki problem, promenili su mi Mix Net M na Mix M, ali suština je bitna, te sam hteo da proverim da li postoji šansa da se to ispravi. Kao, možda bi to i uradili, ali ne postoje sistemske mogućnosti, jer je Mix Net M ukinut.
Svasta, pa stari paketi koji se ne obnove novim ugovorima nastavljaju po starom, iako paketi vise ne postoje - naravno da moze da se ispravi ako postoji volja.

Ima li jos u ponudi Meizu m2 Note u MTS-u. Vise ga ne vidim...

Evo ima ga u biznis ponudi, 31.200.

I did the same, from Moj MTS. Went through the whole process and at the end it says everything is OK.
But no email, no confirmation, no SMS. Nothing. Now it still says my old Mix M (upgraded to XL).

Did this work for you to use "promeni tarifu" online to change packet? Or did you have to go to store?

(Sorry for my English, I am but an immigrant in your lovely country :) )
I think that just for confirmation, call 064789 (call center). Then you'll be sure if it is changed to new postpaid plan.

Trazi kompenzaciju, ako je tako.

Pa i nije... mislim jedna stvar i jedan covek, da, ali na duze staze ovo je problem drustva, i sve pogodi. Mene cudi da aparati preko operatera ne ulaze u kredite, i kao takvi da moraju da postuju pravilo koliko mora ostati od plate posle njih.

Koliko si siguran da ne ulazi telefon uzet preko operatera u kreditni biro (tj.opterecuje platu)?
Bas sam insistirao na tom delu i sluzbenik iz intese mi je rekao ako uzimam nesto preko operatera ipak utice na opterecenje rate a zanimao me kredit sto mi je bilo mnogo bitnije u tom trenutku.
S druge strane u mts-u nisu nacisto da li kao nov korisnik mogu uzeti aparat na rate (12/24) i sve zavisi na kakvog radnika naidjes pa moram da driblam sam sebe...

Upravo sam pogledao svoj izveštaj iz KB iz Jula 2014. Nema nigde upisanog telefona koji sam imao tada niti bilo šta vezano za Telenor.
Da napomenem; imao sam važeću ugovornu obavezu, a telefon sam bio uzeo na 6 rata i otplatio ga davno pre tog izveštaja iz KB.

Koliko si siguran da ne ulazi telefon uzet preko operatera u kreditni biro (tj.opterecuje platu)?
Siguran sam da letos nije ulazio, jedino ako zadnjih meseci nisu nesto promenili.
Ako ti je plata vec opterecena max. koliko je zakonom dozvoljeno za kredit, ipak je bilo moguce dodati i ratu za telefon.

Inace, ja sam siguran da se plata NE GLEDA kada VIP proverava KB, jer ja nisam imao pravo na uredjaj (jer jos nije proslo 18 meseci od raskida ugovora, zbog onog povecanja cena), a otac, koji je zadnji put imao platu u EI-u 2001. je mogao uzeti Note 3 na rate :)

Imaj na umu da operateri, koliko sam ja shvatio, UPISUJU ako kasnis sa placanjem, to je nesto drugo. (nisam siguran, nisam imao slucaj da proverim ;))

Ja cenim da nas neko sprda sa ovim profilom Thessaloniki.
Meni je poslao tri takve poruke privatno, sa malim izmenama.

Molim modove da ga blokiraju. Ko je lud da u Srbiji ostane i jos online da menja tarife i bira iste...

EDIT: Ipak sam mu odgovorio na PM, pa sad ako je bot bot...ako nije, ima odgovor.

Poslednja izmena:
Ali ako je stvarno emigrant onda nas navodiš na greh. :d
Ignoriši mu privatne poruke, neka pita javno sve šta ga interesuje. ;)

Inace, ja sam siguran da se plata NE GLEDA kada VIP proverava KB, jer ja nisam imao pravo na uredjaj (jer jos nije proslo 18 meseci od raskida ugovora, zbog onog povecanja cena), a otac, koji je zadnji put imao platu u EI-u 2001. je mogao uzeti Note 3 na rate :)
Imaj na umu da operateri, koliko sam ja shvatio, UPISUJU ako kasnis sa placanjem, to je nesto drugo. (nisam siguran, nisam imao slucaj da proverim ;))

Ovo luda kuca,bas VIP i to takodje caletu nije dao uredjaj kao novom korisniku iako ima uredna primanja bez nekog suludog ucesca!!!
Intesa kako ti zapadne,pismen i ljubazan ili bahat i preko stranke zaposlen pa kako ti se zalomi.
Zbog toga sam i morao da uzmem preko keve koja je dugogodisnji korisnik.
To me sada jos dodatno kopka,naravno i nervira,zasto ja kao nov korisnik nisam mogao da uzmem na svoje ime uredjaj i postanem njihov korisnik narednih 24/36 meseci ako su vec izbacili uslove a ja uredno imam primanja koja ne kasne?
Kako oni misle,potpisem ugovor,placam im 6 meseci pa onda uzmem kasnije ako se "dokazem" kao uredan platisa?

Nek se javi onaj momak sta je uradio sa mts-om?Jel uspeo da uzme cini mi iphone sa nekim ucescem kao nov korisnik?Da li su sada posle "reorganizacije" debelo razmislili pa posle ugradnje $$$ %%% nsto i daju pred praznike?

Kazem ti, primanja ne igraju ulogu sigurno. A cale ima nekoliko kartica, doduse preko mene ili uz depozit :) I to se naravno uredno placa, cim sve ide trajnim nalogom :)
Ja sam gledao moj KB izvestaj jednom, ono... uopste ne vidim ista pametno tu. Gomila kreditnih kartica se samo pominje, i to je sve sto postoji.

Operateri preko toga imaju i svoj "KB" (interni, za svakog operatera zasebno), gde upisuju svoje korisnike detaljno, tipa ko je ugovor raskinuo. MTS na ovo gleda mnogo blaze, VIP je eto 18 meseci krotio :)

Generalno sam dobro potkovan za ekonomiju (barem sa strane korisnika, ne radnika centrale banaka i slicno :D), ali KB nisam "dokucio" do sada ;)

Ista prica sto se tice korisnika i nase strane ali posto zlo sa druge strana "stakla" odlucuje moram i njihovu psihoanalizu da uradim :type:

@ buyacc

Bas me zanima sta uradi onaj deckic?
Mora se i on razumeti,iako su cene sulude nekom iz nekog razloga odgovara da uzme na odlozeno a plati much,much later na Cupriji...

Sad u inat (naravno najvise sebi jer tako ispada) imam da ih cimam po poslovnicama uz smajlice za neki telefoncic.Da vidim ta objasnjenja,izgovore,seme,kalkulacije(KB,KB,KB kao da je KgB) da ja moram imati duze od 6 meseci neki racun da bi uzeo uredjaj odmah na kredit+ugovor a fiksni mi ne racunaju jer to praistorijsko cudo naravno ne koristim i ide samo zali boze pretplata od 659... dinara.

Poslednja izmena:
MTS vec godinama trazi 1000RSD 6 meseci barem da imate uslugu kod njih. Za slabije telefone prave male ustupke, i racuna se fixni za njih recimo. Ali ne za iPhone ;)
Ovo za KB je dodatni momenat. Da li je to nekome trazeno iako zadovoljava ovaj uslog 6x1000 ili samo novim bas korisnicima?

I dalje se uz nove ugovore dobijaju prepaid kartice, doduše 4G, ako sam dobro razumeo...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno