NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Od juče pokušavam da dobijem taj besplatni 1gb,ali uvek mi proslede poruku da moj zahtev nije prihvaćen.Ne znam šta da radim?
Pa žali se kol centru.Ovde ti niko neće to srediti.
Od juče pokušavam da dobijem taj besplatni 1gb,ali uvek mi proslede poruku da moj zahtev nije prihvaćen.Ne znam šta da radim?
Meni je dva puta stigla poruka da nije prihvaćen zahtev.Meni iako nije stigla potvrdna poruka vidim da je dodao, nije da mi treba. Miks m
Od kada se pojavio NFC?Yes! Samo 5 godina im je trebalo da uvedu ovu opciju, kretini! (mislim na BusPlus, ne verujem da MTS/Tnor/VIP nisu to hteli)
.
Bilo je samo uz box tarifu.Ima li jos u ponudi Meizu m2 Note u MTS-u. Vise ga ne vidim...
Gle stvarno, kaze i za stare tarife vazi..Ova "promocija" je jednim delom lazno oglasavanje. Stari tarifni profili nisu obuhvaceni akcijom -
Od kada se pojavio NFC?
Ja sam aktivirao dodatnih 1GB na stari Mix net XLStari tarifni profili nisu obuhvaceni akcijom
Do kraja decembra.Do kad mogu da "otvorim" prepaid poklon sim karticu i da iskoristim bonus? Najradije bih nekome poklonio, ali jos uvek nemam pojma kome to treba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari