Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Od juče pokušavam da dobijem taj besplatni 1gb,ali uvek mi proslede poruku da moj zahtev nije prihvaćen.Ne znam šta da radim?

Proveri trenutno stanje.Ja sam pokusavao par puta i vrati mi poruku tipa: nije moguce itd i slucajno proverim stanje kad ono 1.45gb
Ozbiljna firma, nema sta:D

Ne uspevam ni ja već dve nedelje... Izgleda da ne važi za Priču Plus paket.

Meni iako nije stigla potvrdna poruka vidim da je dodao, nije da mi treba. Miks m

Мени је првог дана прошло на Микс постпејду али на Причи није. После пар дана пробам, не одбије али и не пријави ништа а на Причи гига. :) Зашто сте чекали до сада, још мало и неће да има неке вајде?

Ima li jos u ponudi Meizu m2 Note u MTS-u. Vise ga ne vidim...

Ova "promocija" je jednim delom lazno oglasavanje. Stari tarifni profili nisu obuhvaceni akcijom - nemam opciju aktivacije u USSD meniju, pa sam slao par puta SMS, proverim kod zene u telefonu - ona ima zasebnu opciju aktivacije, sto objasnjava zasto meni nije htelo da prodje. Smecari.

Evo izasli su neki novi telefoni, ako se ne varam: https://www.mts.rs/privatni/mobilna/mobilni-uredjaji/telefoni

Meni iako nije stigla potvrdna poruka vidim da je dodao, nije da mi treba. Miks m
Meni je dva puta stigla poruka da nije prihvaćen zahtev.
Posle prvog puta sam proverio, nije prošao, a posle drugog puta dodati su megabajti, iako je isto stigla poruka da nije prihvaćen zahtev...
Mts...
E da, Box 4 je u pitanju.

Ova "promocija" je jednim delom lazno oglasavanje. Stari tarifni profili nisu obuhvaceni akcijom -
Gle stvarno, kaze i za stare tarife vazi..
Meni failuje send poruke na 7888 na KT BTW :) (nisam ocekivao da radi, niti mi treba, nego nece ni slanje poruke cak :))

Od kada se pojavio NFC?

Kada sam uzeo prvu Bus Plus karticu (2012. valjda, mislim da sam medju prvih 1000 uzeo cak), telefon mi je imao NFC, kao i svi posle njega. Tako da nista cudno.
Ja sam se ponadao doduse da moze preko kredita da se dopuni Bus Plus kartica, a ne ovo smaranje preko NFCa, na to sam mislio zasto nisu odavno omogucili.

Najbolje da cu nekom da dam telefon u ruke.

Ja sam aktivirao 1gb još kad je prvi dan izašlo obavestenje. Box 4
Nfc baš odavno postoji na telefonima

Probao vise puta tokom dana i nije uspevalo, sada jeste, mozda ima neke veze sto je bilo u jutarnjim satima, ne znam, probajte, evo poruke
Vas zahtev je prihvacen i bice obradjen u narednih 24 casa.

Kod prenosa fiksnog broja, moze li da se ukljuci govorno obavestenje da se poziva druga mreza (kao u mobilnoj telefoniji)?

Screenshot_18.png

Screenshot_19.png

jel se oni sprdaju sa narodom ,extra snizenja ,pa ovo je 600 dinara,nema ni jedan % da je snizeno,oni prsli ,pa prsli da nema kud,sad se osilili posto nisu prodati i j...ju narod u zdrav mozak :)

rata je manja za celi ali pazite celih 25 dinara :wave:

Poslednja izmena:
Pa to je sniženje na jeftinije pakete i ugovor na 24 meseca, na Miks L i ugovor od 36 meseci je već sniženje od 100evra pa naviše kako idu jači paketi.
Mada i tu ima nelogičnosti jer se rata i cena telefona ne slažu. Totalni amaterizam.

Poslednja izmena:
pa mogu oni i na 60 meseci ti daju popust 500 evra ako ti uzmu 5000 :)
gledas osnovno 24 meseca,najmanji paket i telefon izlazi 78432 i daju popust 0,80% i izlazi 77832
najveci paket i telefon izlazi 107208 dinara i popust od 2,5% i izlazi 103608 ,a kakva je reklama ,po meni ponizavanje onih koji uopste i uzmu taj j....i ajfon :)

Cenim da im je u mts iphone daleko najprodavaniji mob,tako da ono :) znaju oni sta rade.

Ajfonka ( kao sto rece jedan direktor vip-a ) je najprodavanija u celom svetu, pa sto ne bi bio i u mts-u

ma ajfon...platicemo mi onaj silan lager ajfona sto sedi po magacinima,ne brinem ja,a da znaju sta rade,pa znaju naravno ,covek ih pita huawei p8 lite dual sim telefon... oni kazu nije dual sim telefon ,ti im pokazes gde pise lepo da je to dual sim telefon,ali oni kazu,nama je odozdo receno da je to sim telefon i to je sim telefon,a to sto jeste po specifikacijama dual sim telefon nije tacno,jel je telekom rekao da je to telefon sa jednom karticom.... :wave:

Do kad mogu da "otvorim" prepaid poklon sim karticu i da iskoristim bonus? Najradije bih nekome poklonio, ali jos uvek nemam pojma kome to treba...

Ko ne moze da aktivira 1 GB, neka svaki dan po par puta proba da aktivira, kad se seti. Mora da vam proradi.

Ja im poslao mail i resili mi bez dodatnog drkacenja

Nazad
Vrh Dno