Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

U "opasan" marketing je krenuo mts. X godina sam njihov korisnik a mislim da sam prvi put dobio ovu promo knjizicu :)

71dfd924ab0255d9d1e65e00ec9beea6.jpg
I meni stigla, kakav je ovo novogodisnji poklon od 1gb?

Svi MTS korisnici mogu do kraja decembra da aktiviraju 1GB dodatnog protoka besplatno.
Ne 10GB a da plate 400din kao kod Telenora do kraja januara :d

I koliko im dugo traje provera kred biroa u mts? Rece mi ova da svratim ako me niko ne zove 5-6 dana... Sto je nenormalno u 21. Veku a KB dostavlja odmah podatke?
Uredjaj je rezervisala pri podnosenju prijave.

E pazi ovo.U Uscu mi rekose treba provera tog budjavog biroa.Ok, rekoh ne hvala i odem u Obrenovac gde sam obnovio ugovor uz telefon za sve ukupno 10min.Ko koga tu j*be??

Poslednja izmena:
Mozda ti je vec pocela provera, i dok si otisao u drugu poslovnicu vec je uradjena :D

Izgleda da se sve može kad se hoće. Koliko sam razumeo sako gledaju da li si zaposlen ili ne, njima je bitno da prodaju telefone a ne to koliko si ti eventualno zadužen...

Ti sto su ti uradili, radili su na svoju ruku i van aktivacijskih pravila... doduse ne znam tacno sta je u pitanju, ali verovatno je tako.

I koliko im dugo traje provera kred biroa u mts?

Ne znam za MTS, ali u Telenoru sam čekao celih 2 minuta.

Ne verujem da rade drugačije nego svi. U Vipu sam isto čekao tipa par minuta. U MTS-u nisam uzimao telefon.

Не може 1ГБ на Контролу трошкова.Опасно су се напалили на КБ:)

Ja sam isto kliknuo aktiviraj i stigla mi je poruka sa nekim brojem, nisam se dalje cimao jel sam vec aktivirao to pre nedelju dana [emoji16]

Може се активирати једном у мјесецу,до 31.12.

Najbolje bi bilo da moze da se aktivira 10x u toku meseca. :D

Ja cekam kraj meseca, taman kad potrosim skoro sav net pa da aktiviram.

Zašto cekas?
Traje do kraja decembra i dodaje se samo internetu koji imaš trenutno

nisam znao da u poslovnicama ima dosta modela telefona kojih nema na sajtu,odavno nisam obracao paznju na telefone u poslovnicama.Jel odavno tako ili u zadnje vreme je to tako?

ja sam odmah primetio dva,huawei p8 lite i Samsung Galaxy Grand Prime VE,mislim nebih ni primetio nego stoje i obican p8 i p8 lite jedan pored drugog ,pa reko sta je ovo zbunih se,mislim da barem jos 1-2 modela nema na sajtu,ali cekah u redu da zavrsim nesto i nisam bas isao do modela do modela da gledam koji ima tamo a koji nema,ali ova dva uocio odmah

Izašao update android aplikacije MTS Centar. Pojavila se opcija za aktivaciju ovog poklona od 1GB i plaćanje BusPlus-a

Pa pojedinacne valjda, to su najavljivali.

Azurirao sam sada. Moze da se aktivira besplatnih 1gb interneta do kraja decembra.

Mada ovo za bus plus ne pronalazim. Sve pohvale zaista za ovu aplikaciju. Korisna je i redovno je azuriraju.

Bus Plus može samo pojedinačna za sve zone, telefon mora da poseduje NFC. Kada se odaberu Usluge prva opcija je Bus Plus Beograd

Izašao update android aplikacije MTS Centar. Pojavila se opcija za aktivaciju ovog poklona od 1GB i plaćanje BusPlus-a

Yes! Samo 5 godina im je trebalo da uvedu ovu opciju, kretini! (mislim na BusPlus, ne verujem da MTS/Tnor/VIP nisu to hteli)

EDIT: Hahaa, naknada za uslugu 10rsd :D A ja se obradovao da moze dopuna kartice da se odradi preko MTS broja sada :( Kako jos uvek ovo nisu omogucili...

Poslednja izmena:
Od juče pokušavam da dobijem taj besplatni 1gb,ali uvek mi proslede poruku da moj zahtev nije prihvaćen.Ne znam šta da radim?

Nazad
Vrh Dno