nenad83
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.01.2011
- Poena
- 170
I meni stigla, kakav je ovo novogodisnji poklon od 1gb?U "opasan" marketing je krenuo mts. X godina sam njihov korisnik a mislim da sam prvi put dobio ovu promo knjizicu
![]()
I meni stigla, kakav je ovo novogodisnji poklon od 1gb?U "opasan" marketing je krenuo mts. X godina sam njihov korisnik a mislim da sam prvi put dobio ovu promo knjizicu
![]()
I koliko im dugo traje provera kred biroa u mts? Rece mi ova da svratim ako me niko ne zove 5-6 dana... Sto je nenormalno u 21. Veku a KB dostavlja odmah podatke?
Uredjaj je rezervisala pri podnosenju prijave.
Ma jok, odmah sam uzeo licnu kartu.Rekao sam da ne zelim tu "uslugu" ☺Mozda ti je vec pocela provera, i dok si otisao u drugu poslovnicu vec je uradjena![]()
I koliko im dugo traje provera kred biroa u mts?
Slucajno sam kliknuo aktiviraj i stigla mi je ova porukaJel neko pokusao da aktivira ovih 1gb? Ja sam poslao danas u toku dana 5 ili 6 poruka i nikakvog odgovora nije bilo.
Slucajno sam kliknuo aktiviraj i stigla mi je ova poruka
Izašao update android aplikacije MTS Centar. Pojavila se opcija za aktivaciju ovog poklona od 1GB i plaćanje BusPlus-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari