Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Iste su cene kao i pre godinu dana, kada su u stvari prvi put skocile nesto nakon desetak godina ;)

Ljudi moji, pa da li je ovo moguce? Gledao one premium telefone preko mts-a, pa to su sve cene tri puta skuplje nego sto inace telefoni kostaju na zapadu u slobodnoj prodaji. Jel se isplati kupiti bilo koji? Gde vi kupujete telefone?

Oglasima. Odavno ustanovljeno.

Zavisi sta trazis..? (Preko madjara novi bez prave garancije ili novi sa garancijom provajdera )

Plus kod oglasa treba imati i odredjeno iskustvo,svakakvi prevaranti zive na ovoj planeti

Poslednja izmena:
A citao sam malo po forumima ranije. Koliko sam shvatio, imas mogucnost da kupis premium telefon za stotinjak evra jeftinije ako uzimas bez placanja pdv-a i na "pisanu garanciju"? I druga opcija prodavnica renomirana, pa te usiju sa marzama i svim mogucim ugradjivanjima gde telefon od 400e na zapadu kod nas kosta 850 npr.
A bas zato sto nemam iskistva sa tim, malo me brine. Imam oko 400e, pa gledam sta mi je pametno.

Ne, uzmes iz oglasa od operatera, sa garancijom operatera.
Ili od "madjara". Ja vise volim od njih, jer nekako imam utisak da su primerci bolji od nasih :(

Ko čeka internet promociju u mts dočekao je hahahahaha,od 2 do 5 meseca po 1 dinar pretplata,u zavisnosti od paketa sto veći paket,više meseci po 1 dinar.
Padaće rode sa neba,otvorio se mts posle 20 godina hahahahaha

Opa bato mts uveo 2 meseca probe svih mogucih tv paketa,ko nije zadovoljan vrati opremu,ko jeste produzava ugovor.
Ovo su bas novi momenti,izgleda da ce padati slonovi ovih dana hahhaa

Pogresio si temu, oba su za TS IPTV i VDSL/ADSL teme, ne za mobilnu telefoniju :)

Ljudi jel stornirano nekom dugovanje za iMessage, a da se zalio MTS-u, meni juce pismeno na kucnoj adresi stiglo da je sa njihove strane sve u redu i da nema osnova za zalbu....

Jedno sat vremena je stajala multiscren promocija,gledanje tv na telefonima.
Jel uspeo to neko da aktivira i kako funkcionise?
Posto vec vidim ukinuli promociju,trajalo je sat vremena,od koga je i dosta je :)

Ljudi jel stornirano nekom dugovanje za iMessage, a da se zalio MTS-u, meni juce pismeno na kucnoj adresi stiglo da je sa njihove strane sve u redu i da nema osnova za zalbu....
Posto licno ne znam ni kako se iMessage naplacuje, ne mogu da tvrdim da li postoji osnov, ali ovakvi odgovori su im tipicni, i reaguju drugacije nakon zalbe RATELu.

Licno bi me smaralo da se cimam zbog sume, ali ako je njihova greska, tj. nisu prosledili iMsg ili nije stigla aktivacija, ima osnova za zalbu.
EDIT: U stvari, kad razmislim, cimao bi se, mozda prekinu da daju ovakve odgovore bez da provere kako treba :)

Tebi je jos gori "mrzi me da gledam, evo bookelt odgovora" poslato :)

Kazem ne znam da li ima osnova posto ne znam kako ide iMessage tarifiranje, ali ako je greska do njih (da ne stize ili nesto tako), ima osnova za zalbu, pa prebacite RATELu loptu.

Uzeo sam online, tarifu. Isao sam na moj mts, pa na Promeni tarifu i tu oznacio koju zelim, jer mi uskoro istice ugovor.
Pisalo mi je da sam uspesno kupio tarifu. Dakle nema potrebe da idem do poslovnice? Vidim da mi na mail nista ne salju pa mi je cudno samo.

Pozdrav, imam pitanje povodom 3G usluge.
Pre pola sata sam zvao MTS da obnovim ugovor(razlog zasto sam preko telefona obnovio ugovor je jer taj telefon nemaju u poslovnicama vec se mora naruciti preko njihovog broja 064-790), uzeo sam Tarifu Miks S + telefon Lenovo a2010, sto izadje 800 dinara mesecno.
Mislio sam da je to to, kad mi ona kaze da se placa i 3g 118 dinara na mesecnom nivou, pitao je koja je razlika ona mi rekla brz internet, normalno ja u trenutku pomislih ako cu vec imati net sta ce mi koji moj spor internet i rek'o u redu. Nije da mi internet treba za vise od whatsappa i flashscore-a.

Sad mi drugar rece da je on to odjavio, medjutim dok sam kucao ovu poruku video sam na sajtu mtsa sledece:
Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom, u obavezi ste da tokom trajanja ugovorne obaveze plaćate naknadu za 3G uslugu.

Da li je od skoro uvedena da je obavezno placanje, premisljam se da li da ih nazovem i otkazem sve i otkazem 'narudzbinu' jer me previse nerviraju takva jajarenja kad u izlogu stoji kolika je cena, a onda mi uvale jos i ovo.

Ja mislim da to obavezno placanje postoji bar 4 godine... a nikome nije jasno cemu sluzi, osim da ti otmu dodatnih 118 din.

Još nisu isplatili Čolu do kraja :D

Otkazao sam. Razgovor je tekao otprilike ovako:

Zbog cega sam u obavezi da placam 3g uslugu?
- Pa..jer.. je to u skladu sa politikom mtsa. (Tu mi je pala klapna)
Sta ja kao vas korisnik dobijam tom uslugom?
-Ovaj pa(dramska pauza) video pozive i pristup portalu, nisam razumeo kakvom portalu.
Rek'o meni to ne treba hteo bih da otkazem narudzbinu.

Nakon toga mi ona objasni samo da kazem kad me budu zvali da sam se predomislio i to je to.

Dobro cu razmisliti da li da produzim ugovor kod njih ili da predjem kod nekog drugog operatera, mada mi drugi deluju jezivije od njih.

Receno vec, ta 3G pretplata ko zna cemu je ikada sluzila, sada je samo "mrzi nas da menjamo sistem", ali prihvati/ostavi, barem je sada to istaknuto na sajtu, pa nema prevare/muvanja. Ranije su to ubacili, a nigde reci pre racuna da toga ima ;)

Doduse, ja sam za 3G pretplatu prilicno "who cares" pogotovu sada, jer smatram da nijedan jedini telefon se ne isplati preko operatera uzeti sada.

Inace, dobijaju se, zvanicno video pozivi, 3G pozivi (ranije kao 3G samo..), conference call valjda, i ne znam da li jos nesto. Ali to je zvanicno, ja te usluge imam na svim, pa i prepaid brojevima.

Proveri ti to opet kada te budu zvali. Pre neki dan sam zvao korisnicki i lik mi rece da ko uzima 4g telefon ne placa 3g pretplatu - to vazi samo za "starije" mobilne koji nemaju 4g vec samo 3g. Konkretno interesovao sa P8...

Tacno, ali valjda samo uz 4G telefon i 4G tarifu?

Bolje placati koliko-toliko normalnu pretplatu i taj sitnis 3g pretplatu (koji ne sluzi nicemu), nego placati 2.000 din minimum da bi imao kako tako minuta za mesec dana kod Telenora. Trenutno se jedino mt:s isplati sa cenama.

Zar nemaju danas svi operateri manje-vise slicne pakete? :)

Ne daju isto. A i niko nema otvoreno 50 posto popusta (bez telefona), nego sve neki dogovori.

Kakva je sad pa to 4g tarifa? Izgleda nisam pratio na času...
Operateru sam rekao da hoću da uzmem MixM i P8
E onda mozda i ne vazi, vec je bitno da li je 4G telefon.. 4G tarife su tarife od 2000 i vise (na nizim tarifama nema 4G pristupa)

Mislio sam da se pominje 3g pretplata i telefon. Imaju prilicno uporedive pakete po sadrzaju od 1500din i 2000din.
Pa i jesu sada, uz telefone - oba neisplativa u PM :)

Nazad
Vrh Dno