Posto licno ne znam ni kako se iMessage naplacuje, ne mogu da tvrdim da li postoji osnov, ali ovakvi odgovori su im tipicni, i reaguju drugacije nakon zalbe RATELu.Ljudi jel stornirano nekom dugovanje za iMessage, a da se zalio MTS-u, meni juce pismeno na kucnoj adresi stiglo da je sa njihove strane sve u redu i da nema osnova za zalbu....
Kakva je sad pa to 4g tarifa? Izgleda nisam pratio na času...Tacno, ali valjda samo uz 4G telefon i 4G tarifu?
Mislio sam da se pominje 3g pretplata i telefon. Imaju prilicno uporedive pakete po sadrzaju od 1500din i 2000din.Ne daju isto. A i niko nema otvoreno 50 posto popusta (bez telefona), nego sve neki dogovori.
E onda mozda i ne vazi, vec je bitno da li je 4G telefon.. 4G tarife su tarife od 2000 i vise (na nizim tarifama nema 4G pristupa)Kakva je sad pa to 4g tarifa? Izgleda nisam pratio na času...
Operateru sam rekao da hoću da uzmem MixM i P8
Pa i jesu sada, uz telefone - oba neisplativa u PMMislio sam da se pominje 3g pretplata i telefon. Imaju prilicno uporedive pakete po sadrzaju od 1500din i 2000din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari