Evo ja ubacio ovaj najnoviji build preko onog 10240, i nikakve promene ne vidim, sem par sitnica.....![]()
Ja sam Local Account.Zar ne treba mesto WINDOWS 10 da pise tvoja email adresa?!
To!Hvala.
Samo akcionidajte ljudi mante se sale, pomozite napisao sam sta me muci
![]()
Jel ti nudi Uninstall, da nije možda neki malware?
Nudi ali nista ne uradi, nije malware nego neki zaostali exe puko u gazenju (Parentals Control) sa 10056 build-a se to jos vuce ...
Mislis cetvrtakDa tacnije 12og novembra ( utorak) ;-)
Mislis cetvrtak![]()
inace vas nestrpljive sprecava da skinete okaceni iso,mauntujete i apgrejdujete tacno sta?
Zato što ti je KMS verovatno ostao instaliran. Šta si koristio? Otvori Microsoft Toolkit i idi unistall auto KMS verovatno, i rešen problem.Dobio sam office 365 licence za instaliranje na dva pc. Na prvom gde imam win 8.1 sve je proteklo bez problema.
Na drugom gde imam win 10, pa može se reći da je proteklo bez problema, donekle. Naime, pre toga sam imao "narodnu" verziju office 2016 proplus, koju sam
naravno izbrisao, a sa njom i kms aktivator. Krenuh da instaliram office 365 sa mog acounta na office storu, završi se instalacija,
pokrenuh office, kada vidim da mi je on istalirao proplus 2016 za koji piše da je aktiviran a ne office 365. Na mom acountu i dalje stoji da
imam još jednu neiskorišćenu licencu za office 365....
Ima puno gotovana, a mozda ih je i strah od leakovanih esd,iso fajlova :-Dinace vas nestrpljive sprecava da skinete okaceni iso,mauntujete i apgrejdujete tacno sta?
Dobio sam office 365 licence za instaliranje na dva pc. Na prvom gde imam win 8.1 sve je proteklo bez problema.
Na drugom gde imam win 10, pa može se reći da je proteklo bez problema, donekle. Naime, pre toga sam imao "narodnu" verziju office 2016 proplus, koju sam
naravno izbrisao, a sa njom i kms aktivator. Krenuh da instaliram office 365 sa mog acounta na office storu, završi se instalacija,
pokrenuh office, kada vidim da mi je on istalirao proplus 2016 za koji piše da je aktiviran a ne office 365. Na mom acountu i dalje stoji da
imam još jednu neiskorišćenu licencu za office 365....
Sta cemo konkretno da vidimo od tog th2 kad ste toliko odlepili za njim?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari