- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Pa nema SSD veze sa aktivacijom nego MB.
Care jesi li uspeo da na W10 insaliras fastbot i adb drajvere?
I ako je verovati wiki, danas je trebalo da bude upgrade
Pogledajte prilog 184110
Prošla je instalacija sa usb-a na ssd bez unošenja ključa. Čim se povezao se na net aktivirao se.nisu bas do kraja bili transparentni tacno za sta je vezana aktivacija sem za hardver,ja bih za svaki slucaj bekapovao predhodnu instalaciju ako sam u mogucnosti.betr sejf den sori.![]()
Uđi u bootloader, poveži telefon USB kablom, idi u Davice Manager i instaliraj ove drajvere: http://developer.android.com/sdk/win-usb.html .
Drajveri rade bez problema na Windows-u 10 TH2.
Pa backup iz a mast ali aktivacija je uvek bila vezana za MB. Sa OEM obavezna, sa Retail može prenos na drugu MB sa manje ili više rada.Jedina razlika je da sada može automatski da prepozna i aktivira istu ploču preko MSA, nemoraš registraciju da unosiš ni za 10ku niti za windows sa kojeg si upgrejdovao,nisu bas do kraja bili transparentni tacno za sta je vezana aktivacija sem za hardver,ja bih za svaki slucaj bekapovao predhodnu instalaciju ako sam u mogucnosti.betr sejf den sori.![]()
Sve uradim kako si rekao , usao u bootloader, odem u device manager najpre vidim da win skida sam drajver pa izgleda failuje pri instalaciji, onda uzmem taj google da instaliram ali nece...
Pogledajte prilog 184119
Nece cak ni da instalira packet drajvera (adb, fastboot, usb) iz flashtool-a ....
Pogledajte prilog 184120
Smara vise ne znam sta ga zeza, ali na w7, w8 nije toga bilo.
Koji tweak program preporucujete za disable telemetrije itd ... ili da je bass dobar???
I mene ovo interesuje. Hvala unapred.
--
Nocas sam odradio upgrade sa 8.1 na 10 kako bih istestirao skaliranje. Odmah problemi sa drajverima, intel grafika, nvidia grafika.. "NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, version 358.91 stopped responding and has successfully recovered"
Intel se oporavio sa najnovijim updateom, dok sam za nVidiu morao da skacem sa verzije na verziju.
Ukoliko neko ima isti problem, verzija koja je pomogla je 350.60, a moze da pokusa i menjanjem TdrDelay u regeditu.
Probao sam sve drajvere i uvek jednom u danu se pojavi, ama mislim da sam ga resio tako sto sam otisao u nvidia control panel i u 3D sam stavio na Maximum performanase i ovo danas se nije pojavio@Darkodar, tnx.
@krale, ja to nisam imao na 8.1. Ukoliko imas isti error, probaj drugu verziju drajvera.
Ja to nisam primetio, zvuk smanjujem/pojacavam sa skrolom misa.Jel se desava nekome sledece: pustim klip na youtube-u i bude mnogo glasno(apritom je zvuk na 40% na kompu) i smanjim zvuk na laptopu preko ikonice u toolbaru i nakon prvog smanjenja, opadne naglo zvuk... Nakon toga kako normalno pojačavam i smanjujem, sve je ok.
Jel se desava nekome sledece: pustim klip na youtube-u i bude mnogo glasno(apritom je zvuk na 40% na kompu) i smanjim zvuk na laptopu preko ikonice u toolbaru i nakon prvog smanjenja, opadne naglo zvuk... Nakon toga kako normalno pojačavam i smanjujem, sve je ok.
A kako da vratim podesavanja jer sam pametan pa sam iskljucio i lokaciju i sada mi ne radi Cortana a ne mogu da ukljucim iz Privacy?DWS Lite Build 648
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari