Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Može li neki link or something za TH2, a da nije torrent?

Kod mene i dalje ništa, biće ovo isto kao i kada su puštali W10- u fazama. Možda ću čekati još nedelju dana... :( :(

Izlgeda da je server preoptereten pa sam pustio da se updejtue preko iso :)

Okacili su na MSDN "Windows 10 (Multiple Editions) Version 1511"... Samo dzaba kad ne znam kako da skinem odatle, ne radi vise ona jedna fora.

Bice linkova do sutra za download od msdn inace mora da si prerplatnik za da downlodujes od tamo

Ja uradio preko media creation tool,nisam zadržao podešavanja .
Moram priznati da se odmah oseti poboljšanje u odnosu na RTM od letos.

Sent from mTalk

Ja isao na check update, pokrenuo mi upgrade i stigao do 97,98% i izbacio error i retry... Odem opet na check update i kaze nema novih updatea, a nije instalirao 10586. :-D

Legalni 10 home na laptopu, skinuo ceo 10586 update, i neće da pokrene instalaciju, kliknem na retry,... Nema novih abdejta.!?

Ista stvar... I kako onda da verujes da im je ostalo OK kad jedan obican update nisu mogli da urade da prodje kako treba?

Ne su krivi oni nego serveri su natovareni zato ima i problema sigurno 40 miliona PC je napravilo update i eto problem :)

Ko ima PRO verziju treba mu ovaj ISO za Upgrade

7kgbwem.png

Proguglajte ne bih da reklamiram.

Orginalan ISO file sa Microsoft sajta.

Meni ga još nema

Meni ga još nema

Nema ga ni meni, moramo da se "pomirimo" sa činjenicom da od ovog update-a nema ništa za nas,bar ne danas,serveri su preopterećeni.
Inače svi koji su instalirali Win 10 u prethodnih 31 dan, ne mogu da upgrade-uju na TH2, moraju da sačekaju još 31 dan. Ali ja sam sistem instalirao 29.7, tako da to nije problem.

Meni je odradio update ali mi je sjebao notifikacije za mail kao i svaki put posle svakog updatea, ja ne mogu da verujem koliki su konji kad moram svaki put da reinstaliram mail aplikaciju.

Vrh Dno