Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Mushkin Chronos iz podpisa, 60gb sand force ;-) za mali write mi je jasno a nije mi jasno zasto je citanje slabo, on treba na sata 2 da ide do 270, 280mb, zato pitam dali je zbog ahci drajvera koji nije setovan, sve je na ide.

Poslednja izmena:
Evo ja ubacio ovaj najnoviji build preko onog 10240, i nikakve promene ne vidim, sem par sitnica..... :)

Zna li neko kako da se resim ove prokletinje jos od marta mi se vuce kroz svaki build posto sam isao samo gazi gazi :D

Screenshot (1).png

Neko fura ovo za edge??

http://www.edgeadblock.com/

Lepo radi evo dokaz :smoke:

Capture.PNG

Sve u svemu ovaj TH2 mnogo bolje radi na ovoj krsini od kompa :) Ja zadovoljan, razmisljam da preselim image na ssd I bude jedan jedini OS kompu :banana:

Uradio sam update sa W 8.1 pro na W 10 pro Th2.
Sve je proslo bez problema.
Ostao je aktiviran ( Volume Licence ).
Podesio sistem kako mi odgovara, ubio neke spijune.
Probao COD III.
Za sada radi kako treba.

Samo akcioni :) dajte ljudi mante se sale, pomozite napisao sam sta me muci :D

Dobio sam office 365 licence za instaliranje na dva pc. Na prvom gde imam win 8.1 sve je proteklo bez problema.

Na drugom gde imam win 10, pa može se reći da je proteklo bez problema, donekle. Naime, pre toga sam imao "narodnu" verziju office 2016 proplus, koju sam
naravno izbrisao, a sa njom i kms aktivator. Krenuh da instaliram office 365 sa mog acounta na office storu, završi se instalacija,
pokrenuh office, kada vidim da mi je on istalirao proplus 2016 za koji piše da je aktiviran a ne office 365. Na mom acountu i dalje stoji da
imam još jednu neiskorišćenu licencu za office 365....

Poslednja izmena:
Nudi ali nista ne uradi, nije malware nego neki zaostali exe puko u gazenju (Parentals Control) sa 10056 build-a se to jos vuce ...

Jedino izgleda Clean Install, imam isti problem samo sto mi se u start meni-u pojavljuje instalacija Windows 10 Technical Preview,nema sanse da je obrisem...

jeli to sigurno da th2 kroz windows update izlazi za par dana/utorak-sreda?? 10240rtm build mi je instaliran sa svim mogućim zakrpama do sada

Da tacnije 12og novembra ( utorak) ;-)

inace vas nestrpljive sprecava da skinete okaceni iso,mauntujete i apgrejdujete tacno sta?

inace vas nestrpljive sprecava da skinete okaceni iso,mauntujete i apgrejdujete tacno sta?

Možda jednostavno,neki ljudi ne žele da se cimaju sa ISO fajlom,kada ih do update-a preko Windows update-a,deli manje od 24h.

Sta cemo konkretno da vidimo od tog th2 kad ste toliko odlepili za njim? :)

Dobio sam office 365 licence za instaliranje na dva pc. Na prvom gde imam win 8.1 sve je proteklo bez problema.

Na drugom gde imam win 10, pa može se reći da je proteklo bez problema, donekle. Naime, pre toga sam imao "narodnu" verziju office 2016 proplus, koju sam
naravno izbrisao, a sa njom i kms aktivator. Krenuh da instaliram office 365 sa mog acounta na office storu, završi se instalacija,
pokrenuh office, kada vidim da mi je on istalirao proplus 2016 za koji piše da je aktiviran a ne office 365. Na mom acountu i dalje stoji da
Zato što ti je KMS verovatno ostao instaliran. Šta si koristio? Otvori Microsoft Toolkit i idi unistall auto KMS verovatno, i rešen problem.

Tako i treba da ti piše. Office 365 je samo account u radnim organiozacijama. Zavisi šta si kupio on ti nudi instalacije za PC i/ili Mac. Ja recimo imam onu za 5 uređaja.

Probao ovaj novi build na virtuelnu i nemogu da verujem da se windows polako pretvara u Bloatware ide sa instaliranim aplikacijama Facebook,Twitter i candy crash wtf ?

vidis,drugarici je posao na skajpu i hotmail-u i njoj je win10 ispao idealan.ali slazem se za "igrice",neka odrade posteno xbox app i svi srecni.

Izvinjavam se na dva posta za redom:
Sa poslednjim update-om Windows Store-a, dodata je opcija, detaljnog prikazivanja In App Purchase-a, šta sve aplikacija nudi i koja je cena. Stvarno odličan potez MS-a
store.png

ima negde home x64 verzija ovog zadnjeg build-a i moze li direkt aktivacija sa win7 kljucem kao sto ste pricali?

@umart
Ima na torentu....Mislim da ne moze direktno u win 10 da koristis win 7 kljuc, vec win 7 aktiviran, pa upgrade na win 10....

Nazad
Vrh Dno