I mene to zanima.......Da li postoji watermark? I nije mi jasno kako je fajl za skoro 1gb manji od 10240 build-a.....
kako procureo?zar nije pusten bar na fast ringu za insajdere (ko je imao starije build-ove i RTM)?
Nema veze i onako se ne vidi...nedostaje mi watermark.Hahhahajaha a zar nije logicno da TH2 bude npr 10600 a ne 10586??
vrati uefi/bios na def postavke i samo vrati sata na ahci i stavis win boot manager za boot,ako vec ne bude.
Zasto sto je esd i je vise kompresirani nego standarni wimJel može neko da objasni zašto je i koji razlog, to što je ISO fajl windows 10 build 10586 x 64 negde oko 2900 MB, što je gotovo za čitav 1 GB manje nego ranije?!! Prosto sam u nedoumici da instaliram ovo jer se pitam da je uopšte OK?!!.
Evo ga 10586 RTM TH2:
![]()
.
Vidim izašao update za Movies app sa podrškom za titlove . Isprobah ga i fino radi . U settings-ease of access može se fino podesiti izgled titla .
Dosta je lagan i manje troši ram i procesor od vlc-a npr koji koristim.
Ako neko ima slabije konfiguracije ili neki tablet sa malo rama , može poslužiti . Naravno siromašan je opcijama i ne može se nikako porediti sa ozbiljnijim plejerima . Za neko lagano korišćenje ok.
Jedino što me znam gde bih mogao da podesim default encoding za titlove i namestim windows 1250 . Verovatno ne može i mora da se šteluje titl .
Pogledajte prilog 183605
Evo ga 10586 RTM TH2:
![]()
Ko nije insider moze da skine ISO i odradi upgrade , ionako ce dobiti ovaj build uskoro preko windows update , dakle ovo nije insider build vec rtm kao 10240 , mada su ga insideri besplatno dobili.
To!Hvala.CMD as Admin
slmgr /dlv
slmgr /dli
slmgr /xpr
Kako da nateram da mi Movies app pusti srt titl? Updatovao je na poslednju verziju u kojoj su dali podrsku za srt ali nece da pusti nijedan prevod? Sta treba da se uradi da bi uciotao prevod? Hvala.
Kiknes na cc dole,evo slika s telefona ,isto je i na pc.
![]()
Sent from mTalk
Ja nemam to CC. Probao sam tri razlicita filma i nece. Da li mora srt da bude sam u folderu sa filmom? Ima jos neka fora tu koja mora da se odradi? Meni su u folderima od filmova srt i jpg recimo...
Ipak je amd u pitanjuHDD
Pogledajte prilog 183775
SSD
Pogledajte prilog 183776
Ljudi znam da je na sata 2 degradirana brzina SSD-a ali zar nebi trebao u read modu da dobijem nesto oko 250MB na ssdu?
Da nije zbod ahci drajvera?
HDD ima super rezultate sa obzirom da je kupljen pre 6god![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari