umart
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.11.2013
- Poena
- 350
10240 nemože još tako, sada kada izbace Th2 moći će.jok,probao,nije prosao ovaj win 7 starter kljuc.cak i na msdn-u sa tim kljucem mi nisu dali ni da skinem win7 starter jer je OEM kljuc.samo je moglo ovako,sto nije neki preveliki problem jer je bilo bitno samo kako bilo da se aktivira jednom,posle moze da se radi sta god je potrebno.
Evo ovako mi je u bios-u:Huh meni se to desavalo sa ranijim buildovima, pa nestalo samo od sebe, proveris drajvere za GPU da li su zadnji, i eventualno oko sleep-a u biosu (S1, S3 podesavanja), to je ono sto mi pada na pamet, mozda neko ko je konkretno resio problem da se javi.
Nema "lakseg" od SMPlayer-a, opcija koliko volis..+youtube.
Radi na najvecim krsevima od 10+ leta, gura 720p na jednom jezgru.
Ne znam kakve probleme imas sa nasim fontovima ali kod mene savrseno rade i cirilicna i latinicna.potplayer je uzasan.kad bi sredili enkod nasih titlova nikakve potrebe za boljim plejerom ko gleda na kompu ne bi bilo.kome treba stream i sl svakako vec zna sta mu treba i ima preferenciju.ja licno izuzetno navijam da ove elementarne app-ove sto bolje nakrcaju da mi sto manje softvera treba po instalaciji.slavio sam dan kad su odradili mount iso-a kako treba.
Imam Recovery D particiju koja iznosi 17 GB i od Novembra prošle godine kada sam kupio laptop na njoj je bilo slobodno oko 2-3 GB. Međutim danas primetih da je puna i da ima još 900MB. Ima li razloga za "paniku", jel mora tako da se napuni ili je problem neki malware?
Evo i slika
Pogledajte prilog 183585
Stigao...Stigao 10586 na fast ring http://blogs.windows.com/windowsexp...ncing-windows-10-insider-preview-build-10586/
System restore po pravili ide na sytem particiju sem ako nije to menjao..
A jel znaš kako da proverim gde se skladišti Restore, ali čudno da je do toga pošto ništa nije dirano, ali ipak da proverim. Čudno mi je da je odjednom Recovery particija puna!
Ne GOM je za noob-ove, kojima je Pot previše kompleksan. Gde nađe da hvališ GOM ispred Pot-a, jedino što mislim tom izjavom je da ne znaš da ga koristiš.enkod titla na ovom default win 10 app-u,programu,koji vam je vec izraz prihvatljiv.potplayer je gom player za siromasne,uz to komplikovaniji sa bespotrebno dosminkanim gui-jem.kad MS ubaci podesavanje enkoda titla barem ja prestacu da koristim bilo kakav drugi plejer,jer necu imati nikakvu potrebu za njim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari