Slažem se.
Sada je 15.08. bila subota. Rok za plaćanje InfostanaJa platio TB pre 10 dana, misleći da sam platio Infostanu. Meni tada TB lepo skinula pare sa računa, a kada sam "stvarno platio" znaću tek kad dođe naredni Infostan račun. I znaću da li me je to koštalo onih 7% popusta.
Eto, kad moram od Infostana da čekam info kad sam platio, pošto taj info nemam od banke preko koje plaćamNekada je to funkcionisalo obratno, čak i u doba Jugo i Beobanke
![]()
Datum ove potvrde je 17.08. Do tada sam mislio da sam račun platio 20.07., kao što je pisalo u izvodu, u spisku transakcija i u mailu koji sam dobio nakon uplatePotvrda o izvršenom plaćanju
Poštovani,
Potvrđujemo da je dana 20.07.2015. na teret tekućeg računa broj (115-******) vlasnika (moje ime), izvršeno plaćanje uslugom banke „račun na klik“ – pretplatnički broj (ED broj), u iznosu od 2.600,36 dinara u korist preduzeća ELEKTRODISTRIBUCIJA BEOGRAD.
Banka je uplaćena sredstva, zajedno sa ostalim plaćanjima svojih klijenata uslugama „račun na klik“ i trajni nalog, zbirno prenela ELEKTRODISTRIBUDIJA BEOGRAD na račun 845-0000000137849-61 27.07.2015, kao i dostavila podatke o izvršenom plaćanju u specifikaciji u skladu sa Ugovorom o poslovnoj saradnji između Telenor banke i EPS-a.
И као шлаг на торту,кад би сад од њих тражио потврду о плаћању с печатом(што је нормално у оваквим ситуацијама),наплатили би 400 дин. ,по тарифи,и морао би вјероватно ићи по њу у пословницу(шта с онима ван БГJa sam im samo trazio objasnjenje gde je nestalo tih sedam dana, koliko je proteklo od kako su meni skinuli novac sa racuna, pa do prenosa novca na racun EPS-a. Odnosno, zasto u izvodu pise da je nalog izvrsen 20.07. ?
Pre 20 minuta sam dobio odgovor u kom nema tog objasnjenja.
И као шлаг на торту,кад би сад од њих тражио потврду о плаћању с печатом(што је нормално у оваквим ситуацијама),наплатили би 400 дин. ,по тарифи,и морао би вјероватно ићи по њу у пословницу(шта с онима ван БГ).Сад долазимо до оних битних мана за онлајн банку и кориснике у оваквом систему.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari