Intezini potezi ukidanja provizija za online placanja, ukidanje CDa i ukidanje uslova prenosenja zarade za otvaranje HIT racuna su potezi za koje nije potreban razvoj novog softvera vec dobra volja

.
Debelo si se zeznuo nesto, ili te ja nisam uopste razumeo

Prvo, ja imam Hit racun bez prenosa zarade, nisam je nikada preneo

Ukidanje CDa je trazilo novi softver, kako nije?

Ukidanje provizija za online placanje je vec potez koji im je neko drugi izmamio, ali da, ne trazi novi softver, vec samo stelovanje postojeceg, a to isto kosta banke i svodi se na novi softver, samo ne potpuno novi

Zar mislite da bi se oni vise od Telenor Banke uplasili koja jedva ima 50.000 korisnika (pitanje je koliko je od toga aktivno?), a ne od Raiffeisena koji i dalje ima jeftiniji racun, i sva online placanja besplatno, a imaju skoro 100x vise korisnika od Telenor Banke?
BTW, pogledajte link o rezultatima Telenor banke. Otprilike se poklapaju sa onim sto smo rekli (da jeste banka u minusu, ali zato sto sve ode u Telenor, da bi Telenor imao zvanicno vecu dobit - i to cak nije onoliko veca naspram istog kvartala prethodne godine koliko je minus Telenor Banke).
@desp, volim i ja da podrzim kada se neko trudi da nesto stvarno bolje donese. Ali za slucaj TB ne verujem da je to slucaj njihove volje ili necega, vec diktirano van njihove moci. Sama cinjenica da su i druge banke slicne stvari omogucile za manje od mesec-dva je dovoljan pokazatelj da je TB samo prvi pustio u rad nesto, ali ne da druge banke jure za njima. Mnogo je lakse pustiti u rad nesto kada nijednog klijenta neces pomeriti (jer ih nemas - TB), nego kada klijenti treba nesto da izmene.
BTW, ne slazem se da podrzim nekoga, ili zivotnu sredinu, ako me time pravi budalom

Kao sto Telenor radi za e-Racun. Umesto da smanji korisnicima racun, on tu razliku stavi u dzep. TO je bezobrazno. A i lose za ljude na duze staze, jer se privikavaju na takve stvari.