D
Deleted member 30833
Guest
Kada sam video ogroman tekst pomislio sam da si nešto pametno napisao 
Odjavi se sa teme
Odjavi se sa teme
Kada sam video ogroman tekst pomislio sam da si nešto pametno napisao
Odjavi se sa teme![]()
Naravno, stvari skuplje od 100-200 evra ne treba kupovati sem od ultra proverenih clanova (300+ ocena, 3-4 godine)
Lupaš, kakvih crnih 300+ ocena, ja sam na KP 3-4 godine i imam 40 ocena, za 300+ ocena treba 30+ godina...
300+ ocena može da se sakupi za 3-4 godine jedino prodajom nekih sitnih, popularnih gluposti koje su jeftine jer mora imati jednu prodaju svaki treći dan da bi postigao broj + svaki od tih kupaca treba da ostavi ocenu što je ono, Vudi Alen naučna fantastika.... Ako 1/3 kupaca ostavi ocenu možeš biti srećan, većina njih neće javiti ni da li su dobili proizvod i jesu li zadovoljni naročito za jeftine stvari, a kamoli ostaviti ocenu. Jedino da ucenjuješ kupce kao kinezi što rade, ponudiš im besplatnu isporuku ako ti daju ocenu (pozitinu naravno) ali i dalje moraš imati neki ultrapopularan proizvod da bi imao prodaju svaki dan (prodati proizvod od 100-200€ svaki dan je prilično nerealno očekivanje), ili da imaš na stotine sitnih proizvoda ...
Tako da bi ja rekao, ako neko ima 300+ ocena koje je napravio za 3-4 godine a prodaje skuplje stvari 100-200€ tu je verovatnoća prevare još veća, taj je napucao ocene kako god je znao i umeo samo da ih bude što više a to se radi sa ciljem..
Navedi linkove prodavaca koji su prodajući skuplje stvari (100-200€) "zaradili" 700 ili 1000+ ocena i sve to za 4-5 godina...
Izvolite doktore...
Hahahaha ja ljubomoran,LOL evo još jednog doktora nauka
Vidim ja da meni nije mesto ovde među suvom inteligencijom...
dakle svako ko nema dsr je prevarant.sta sve neces cuti na ovom forumu...
To je to, za uspesnu trgovinu, narocito kupovinu moras da znas da procitas osobu i da imas odredjenu dozu sumnje prema cak i onima sa po sto i vise ocena, zdravu kolicinu sumnje a ne paranoju. Nacin pisanja, interpunkcija, pravilna gramatika, i jos niz malih sitnica koje vecina nasih prevaranata ne zna i ne pokusava da sakrije.I sto se tice ocena ni one nisu znak kvaliteta ili bilo kakvo osiguranje. Ako se malo razumes u psihologiju vrlo lako kroz 5 do 10 poruka mozes da vidis da li se radi o prevarantu ili ne. Plocu iz potpisa sam kupio od totalno random baje sa nula ili mozda jednom pozitivnom, nikakav problem nije bio. Kupio sam ono cudo g13 ili kako vec onaj Logitechov gaming dodatak za 1500 ili 2000 dinara od takodje random baje i radio je savrseno a inace to cudo kosta bar 50e polovno. Narucivao sam pojacala, zvucnike, grafike, napajanja, kucista i ko zna sta jos nisam uzimao preko KP i nikad nisam imao problema bas zbog komunikacije na kojoj insistiram i odmah vidim jel mi je tu nesto sumnjivo ili ne... Ako znas da trgujes male su sanse da ce te neko zaebati ali ako si alav i srljas glavom bez obzira onda ***.
Bravo, isto rzmisljamo i mislim da je to zdravo razmisljanje, jer najosnovnije je da postavis sliku onoga sto prodajes.koliko god ocena prodavac ima, ako ne okaci sliku onog predmeta koji prodaje, vec neku sa interneta, nikada ne kupujem od njega
kada se vec stvar prodaje na ovakvoj vrsto oglasa, opsta kultura je kao i postovanje prema kupcima, okaciti sopstvene slike onoga sta je u oglasu
oba ova prodavca imaju slike sa interneta, tako da je jedina opcija da odes da licno pogledas telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari