Ne bih se složio. Kako može da ti bude brže i lakše da napišeš neko slovo nego da ga samo dodirnes na ekranu?Ja kupio olovku i koristim Google Handwriting. Mislim da je to budućnost android pisanja.
Bilo pre 10 godina. A onda je prepoznavanje govora uznapredovalo svetlosnom brzinom.Ja kupio olovku i koristim Google Handwriting. Mislim da je to budućnost android pisanja.
O tome sam pisao pre neki dan, da mi se SK tastatura ponekad zamrzne nakon poslednjeg apdejta i dakle, nisam jedini [emoji6]
Bilo pre 10 godina. A onda je prepoznavanje govora uznapredovalo svetlosnom brzinom.
Pa u autu je neuporedivo prakticnije diktirati, nego tipkati. To je velika mana touch telefona, sto ne moze slepo da se kuca.
Koje su to aplikacije?Ovaj post je gotovo u potpunosti napisan pomoću google glasovnog unosa. Moguće je takođe glasovno pozivanje i to na srpskom jeziku, doduše uz dve dodatne aplikacije i to odlično radi. Ono što je još uvek problem su znaci interpunkcije, velika slova i slično, a to se može dodati kasnije. Hand writing nije savršen, takođe greši i znatno je sporiji od glasovnog unosa.
Brate, dok ti napišeš slovo A ja sam već izvukao celu reč...
Koje su to aplikacije?
Kako si to izveo?
Mana glasovnog unosa je u tome što te svi čuju šta govoriš. Zato, u takvim slučajevima, treba preći na neki unos preko ekrana.Ovaj post je gotovo u potpunosti napisan pomoću google glasovnog unosa. Moguće je takođe glasovno pozivanje i to na srpskom jeziku, doduše uz dve dodatne aplikacije i to odlično radi. Ono što je još uvek problem su znaci interpunkcije, velika slova i slično, a to se može dodati kasnije. Hand writing nije savršen, takođe greši i znatno je sporiji od glasovnog unosa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari