Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne vidim šta je tu loše?! Ako su fotografije i kompresovane i smanjen im je size, rezolucija na kameri do 16 megapixel-a ostaje ista. Slike izgledaju prilično dobro. Nisam ih upoređivao sa originalima. Da smo profesionalni fotografi, pa da tražimo "dlaku u jajetu", kapiram da u tom slučaju ne bi ni razmišljali o fotkama sa telefona. Hvala google - u i za ovu opciju. Kome nije dobra, ima alternative.

Pa ono jeste... za fotke sa telefona je ok rešenje.

Poslednja izmena:
Ne treba ti mnogo da postanes "profesionalni fotograf" danas. Slikas ubacis neki filter obavezno stavis -fotography by.... I eto postao si profesionalni fotograf. E da i obavezno ako imas nikon hejtujes canon i obrnuto..

Ova poslednja verzija swiftkey hoće ponekad da mi se zabaguje kada se pokrene tastatura i krenem odmah da kucam poruku, par sek. ostane "zamrznuta". To mi se na prethodnim verzijama nije dešavalo. I uopšte mi se ne sviđa što su meni sa temama, podešavanjima i ostalim stvarima, pomerili u gornji levi ćošak.

Мени све ради супер, као и увек. Јеси пробао да избришеш па поново инстал?

Nisam probao. Baš ću da vidim nakon reinstalacije, da li će biti ok.

Ova poslednja verzija swiftkey hoće ponekad da mi se zabaguje kada se pokrene tastatura i krenem odmah da kucam poruku, par sek. ostane "zamrznuta". To mi se na prethodnim verzijama nije dešavalo. I uopšte mi se ne sviđa što su meni sa temama, podešavanjima i ostalim stvarima, pomerili u gornji levi ćošak.

I meni malo laga, ali sam kontao da je zbog promene telefona, mada ne bi trebalo ni da je to razlog.

Jel ste probali fleksy? Ja je koristim i jedina zamerka je ta sto nema cirilicu

Meni je na S3neo SK zabadao ili lagovao i po nečijoj preporuci prešao na TouchPal i ne menjam je više, odlična tastatura

Beta radi super kod mene ali koristim fleksy jer mi vise odgovara. Probajte sa betom

Iz nekog razloga u poslednje vreme youtube aplikacija mi pokrece video sa najmanjim kvalitetom slike pa onda rucno prebacim. Wifi je brz i sve lepo radi kad prebacim na najbolji kvalitet, ali ne znam sto krece od najmanjeg. Jel se jos nekome desava?

Meni je na S3neo SK zabadao ili lagovao i po nečijoj preporuci prešao na TouchPal i ne menjam je više, odlična tastatura
Super što koristiš TouchPal, ja sam je koristio do pre dva, tri dana

Da li koristiš predikciju na njoj? Ako koristiš da li možeš da probaš da li ti radi predikcija samoglasnika?
Npr hoćeš da upišeš 'i' a ono ti prebaci na 'ili'

Takođe samoglasnike kod mene nije moguće ubaciti ni ručno među poznatim rečima.
Pisao sam im dosta oko ovog problema i samo zato sam je izbrisao

Da koristim i to sa samoglasnicima je jedina mana koja očigledno nema rešenje, na žalost, meni ne smeta toliko, jednostavno sam se navikao pa svaki samoglasnik potvrđujem iz ovog bara sa predlozima

Meni je to velik problem, nekako nisam uspeo da se naviknem. Sada sam na swiftkeyu i ima dosta manje mogućnosti od touchpala tako da me vuče da se vratim na TouchPal.

Inače TouchPal je kineskog porekla i oni kao da ne kapiraju problem, čovek koji odgovara na mailove pojma nema pa sam morao da im snimam i šaljem problem čoveku na xda koji je jedan od glavnih developera i odgovorio mi je da je bug na listi i da će videti da ga srede ali ja mislim da ni on nije skapirao problem.

Kad restartujem tel pojavi mi se ovo
aead30014698b8d0a0f3eeb960ada5af.jpg

i onda moram da kliknem na brzo ponovno pokreni da bi mi se pojavili programi sa ext4 particije i tel se opet restartuje.
Kako da namestim da ovo izbegnem a da sve šljaka kako treba?

To Link2SD ?
Imaš dodatnu ext4 particiju za aplikacije ?
Ja bih rekao da je do kernela, tj init.d ne radi. Da li ti je radilo ranije, pa samo prestalo odjednom ili od početka tako ?

Imam, a javilo mi se otkako sam na Neat rom, s2 je u pitanju.

Probao sam Samsung stock tastaturu sa predikcijom srpskog jezika, u principu korektno funkcioniše. Nemam neke zamerke.

Funkcioniše odlično, ja sam skroz batalio swift pre par meseci u korist sammy tastature.

Незнам где да поставим питање па ћу овде пошто има неке везе са апликацијом.Самсунг галерија неће да ми ишчита фолдере са сликама на интерној меморији види само оне на картици. QuicPic их види нормално али треба ми самсунгова галерија јер кад постављам позадине из других галерија испадају мутно.пробао сам да очистим кеш апликације и очистио сам медиа скенер али и даље неће. Јел има неко идеју?

Ljudi jel se pojavila neka App za Android 4.4.2 da mogu App da se iz Google play instaliraju na sd karticu za telefone koji nisu rootovani, imam jos garanciju pa nisam rootovao.

Fb aplikacija, niti sam je apdejtovao, niti se sama apdejtovala a pojavilo mi se FAB dugme i dobro to je super... Ali mi se na vrhu pojavilo ovako
5aec56bf0fd3176b586d3b479363fd9a.jpg
i ovo mi mnogo smeta

Jel na kraju radi neka aplikacija koja pusta youtube u pozadini, na lizalici?

Raidi i Viral Lite,imas je na play store.

Nazad
Vrh Dno