Незнам где да поставим питање па ћу овде пошто има неке везе са апликацијом.Самсунг галерија неће да ми ишчита фолдере са сликама на интерној меморији види само оне на картици. QuicPic их види нормално али треба ми самсунгова галерија јер кад постављам позадине из других галерија испадају мутно.пробао сам да очистим кеш апликације и очистио сам медиа скенер али и даље неће. Јел има неко идеју?
Kupio, lepo radi.Ja koristim fire tube
Ne radi na Viralu, bar ne na najnovijoj verziji.
"Importans :
background play removed from this app due to Terms service of API ."
Ipak radi bkg play na lite verziji.Na viral pro ne radi bp, a na lite radi...
Totalno ludilo - nema pravila![]()
A zasto ne bi podelio resenje sa nama@voyager хвала на свету али пошто ми телефон није рутован недаје ми систем да копиран на картицу. Решио сам проблем на други начин и је све ок опет имам све фотографије у галерији.
Ponovo skini jezik.Pogledajte prilog 171620
Je l' ima jos neko ovaj problem sa najnovijom SwiftKey tastaturom, regular verzija, nije demo?
Šta se dešava sa play store? Stalno izbacuje redeem bla bla?
Nema više demo verzija, SK je sada free. Meni se to javilo jutros, i sve što je trebalo da uradiš je da tapneš na ti poruku i ponovo skineš jezik.Pogledajte prilog 171620
Je l' ima jos neko ovaj problem sa najnovijom SwiftKey tastaturom, regular verzija, nije demo?
Zar ne može to da se podesi, nisam je odavno koristio, al čini mi se da mi se nije restartovalo.Jel ima neka app za status baterije tipa Gsam battery monitor ali da meri ukljucenost ekrana od zadnjeg punjenja i da se ne resetuje pri svakom restartu?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari