Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni na Z2 na 5.0.2 radi viral.

Незнам где да поставим питање па ћу овде пошто има неке везе са апликацијом.Самсунг галерија неће да ми ишчита фолдере са сликама на интерној меморији види само оне на картици. QuicPic их види нормално али треба ми самсунгова галерија јер кад постављам позадине из других галерија испадају мутно.пробао сам да очистим кеш апликације и очистио сам медиа скенер али и даље неће. Јел има неко идеју?

Prekopiraš folder sa wallpeprima na externu karticu i onda ćeš i Samsungovom galerijom moći opet da nameštaš wallpapere.

Nemam pojma, na samsungu radi...
Dok striming radija iz jedne aplikacije svuda radi ok, a ovde ne...

FireTube ako Viral ne radi :)

Na Nexusu 7 2013 i Z1 compact ne funkcioniše background play sa root-om na poslednjoj verziji Virala (kako pro, tako i lite).
Ima li negde zvanični info gde se kaže da background play radi sa root-om (i/ili kako isti omogućiti ako nije reč o standardnoj instalaciji aplikacije na rutovan uredjaj)?
Buduči da vidim samo ovaj zvaničan info na gplay-u gde se takodje kaže da je backround play uklonjen, koji sam već citirao.
Navikao sam na Viral pro, trenutno koristim OG Youtube, upravo zbog te situacije i ne bih imao ništa protiv da se vratim na Viral.

Na viral pro ne radi bp, a na lite radi...
Totalno ludilo - nema pravila :)

@voyager хвала на свету али пошто ми телефон није рутован недаје ми систем да копиран на картицу. Решио сам проблем на други начин и је све ок опет имам све фотографије у галерији.

uploadfromtaptalk1433322170180.pnguploadfromtaptalk1433322185031.pnguploadfromtaptalk1433322201095.pngmoze neko da mi objasni u vezi greenify sta znace ove opcije cut off ,periodic coalescing itd

uploadfromtaptalk1433325127990.png
Je l' ima jos neko ovaj problem sa najnovijom SwiftKey tastaturom, regular verzija, nije demo?

Ни са бетом нисам имао те проблеме...

@voyager хвала на свету али пошто ми телефон није рутован недаје ми систем да копиран на картицу. Решио сам проблем на други начин и је све ок опет имам све фотографије у галерији.
A zasto ne bi podelio resenje sa nama :)

@немања123 зато што сам мислио да нико није заинтересован. Решење је веома просто мада захтевало је доста гуглања.Идеш уз самсунгова филе експлорер стиклираш да приказује скривене фајлове затим одеш на системску партицију и обришеш фајл .nomedia али само са системске и онда кад галерија скенира партиције скенираће и системску. .nomedia служи као фајл одредница/прекратница да се смањи време и процес скенирања датотека јер не садрже све датотеке слике и нема потребе да се све скенира. Са једне стране решење андроид је добро али са друге може да направи проблем.

Zna li ko kako se aktivira ova opcija, primetio sam je al ne znam kako se upali, obeležim nesto na stranici i daje mi odma opciju google search
uploadfromtaptalk1433357986088.png

I ja to danas prvi put video, biće da je neka nova fora na chrome-u

Verovatno kao i u svakoj drugoj, zadrzis prst dugo na toj reci.

Bas sam sad hteo da pitam otkud ta opcija. Sasvim slucajno sam nesto stisnuo i pojavilo se. Samo treba da se oznaci rec i pojavice se opcija za pretrazivanje. Prvo sam pomislio da je G Now on Tap, ali vidim da je jedino u Chrome. Odlicna opcija sto se mene tice, bolje nego da oznacavam, pa da stiskam gore pretragu pa da mi otvara novi tab ili da trazi na istom, ovako samo se podigne i pogledam sta treba i kraj.

Jel ima neka app za status baterije tipa Gsam battery monitor ali da meri ukljucenost ekrana od zadnjeg punjenja i da se ne resetuje pri svakom restartu? :D

1. Koja je razlika izmedju obicne i PRO verzije za GSam Battery Monitor?

Vidim na "narodnim" sajtovima da sve zahtevaju 4.4+ android a na GP mi kaze da mi je uredjaj kompitabilan sa obe verzije (4.1.2 je na njemu).

2. Kako da vratim tagove na Shazam-u?
Ulogovao sam se u aplikaciji preko FB naloga ali tagova nema. Video sam neko uputstvo da preko Chrome-a se ulogujem, ali "Log-in" dugme ne daje nikakve promene. Probao i na telefonu (Chrome, Opera i stock internet browser) i na desktopu (Waterfox i Chrome) i nema sanse, kao da im je to dugme kozmetika.

Poslednja izmena:
Ja kupio olovku i koristim Google Handwriting. Mislim da je to budućnost android pisanja.

Vrh Dno