- Učlanjen(a)
- 07.05.2002
- Poena
- 1,045
Koristio jednu i drugu s tim da mi TB sada zavrsava 99% posla.Sta mislite TB vs Inteza ? Dvoumim se koliko je mesecna predplata na tekuci dinarski racun u TB?
Koristio jednu i drugu s tim da mi TB sada zavrsava 99% posla.Sta mislite TB vs Inteza ? Dvoumim se koliko je mesecna predplata na tekuci dinarski racun u TB?
Koristio jednu i drugu s tim da mi TB sada zavrsava 99% posla.
Slično i kod mene; doduše u Intesi sam imao samo neki devizni (tekući u Komerc.); ali sada isto skoro sve završavam preko TB.
Sa onim besplatnim računom rade sve usluge.
Edit: Intesa je naravno bolja za kreditne kartice i kredite; toga nema u TB...
Pisaće ti na kartici do kada važi.
I jos nesto dobijem jednu karticu platnu ona je vezana za dinare ili stranu valutu ili ja to mogu da podesim ?
Koliko obicno vazi ova kartica 1-2 god?
I da kada sam rekao da sam sve zavrsio nisam onaj deo da podpisem ugovor jer im sistem nije radio pa cu to najverovatnijre sutra da odradim...
4 godine vazi, kad bude isticala oni ti posalju novu...
vazi i za dinare i za evre i za internet kuovinu, ali u online nalogu mozes blokirat ili aktivirat internet uplate, itd
Rado bih prešao u TB, ali nemaju (još uvek) dozvoljeni minus...
Ja to bogme opasno koristim![]()
Rado bih prešao u TB, ali nemaju (još uvek) dozvoljeni minus...
Ja to bogme opasno koristim![]()
To ima u vecini banaka,kredit na 100% depozitaEvo im jedan predlog da se razlikuju od drugih banaka ja mislim da bi ova ponuda bila super i ako bi mogla da se pokrene bila bi odlicna jer onda moze svako da digne kredit i onaj ko radi i onaj ko ne radi..
Koliko puta se desilo da neko ima recimo u rukama 500 eura ili vise a da treba da ih odmah potrosi pa kao ajde stedecu mesec za mesec pa cu opet imati 500 eura ?
Odes u TB das 500+ kamatu i oni ti to zamrznu i daju ti 500 eura kredita i dogovorite se na koliko meseci ja mislim da bi max moglo 24 meseca i onda kada vratite kredit oni oslobadjaju tih 500 e + kamatu..
Mozda moja ideja zvuci malo cudno ali ja znam ljude koji bi to odmah uradili..
Evo im jedan predlog da se razlikuju od drugih banaka ja mislim da bi ova ponuda bila super i ako bi mogla da se pokrene bila bi odlicna jer onda moze svako da digne kredit i onaj ko radi i onaj ko ne radi..
Koliko puta se desilo da neko ima recimo u rukama 500 eura ili vise a da treba da ih odmah potrosi pa kao ajde stedecu mesec za mesec pa cu opet imati 500 eura ?
Odes u TB das 500+ kamatu i oni ti to zamrznu i daju ti 500 eura kredita i dogovorite se na koliko meseci ja mislim da bi max moglo 24 meseca i onda kada vratite kredit oni oslobadjaju tih 500 e + kamatu..
Mozda moja ideja zvuci malo cudno ali ja znam ljude koji bi to odmah uradili..
Nazalost, izgleda da nece biti nista od wp aplikacije. Rece mi danas tip iz poslovnice da wp ne podrzava neke sigurnosne opcije koje imaju android i ios, pa se aplikacija mora praviti uz pomoc ms-a da bi se omogucile te opcije, a ms za to trazi neke sumanute pare. Kaze da ce tesko telenor dati pare za app.![]()
Nazalost, izgleda da nece biti nista od wp aplikacije. Rece mi danas tip iz poslovnice da wp ne podrzava neke sigurnosne opcije koje imaju android i ios, pa se aplikacija mora praviti uz pomoc ms-a da bi se omogucile te opcije, a ms za to trazi neke sumanute pare. Kaze da ce tesko telenor dati pare za app.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari