Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

I u Vlasotincu se vratili analogni kanali, slika je ista kao i pre. Izbačen je kanal Pink Movies 3 (ili su zaboravili da ga vrate), nekoliko kanala je zamenilo mesta, i to je to.

Inače, informacije na Info kanalu nisu ažurirane već godinama. Tako na primer, SK3 je i dalje Sport Klub Prime, a SK2 je Sport Klub+. Kanal Lov i ribolov (LR) i dalje nosi ime F&H, a AMC je još uvek MGM.
TV Palma plus se nalazi na frekvenciji C43, a na listi kanala je uopšte i nema.
A kolko ti je tcna iformacija da ce ubace jos digitalnih kanala

Pa će d'ubace, al njeknja.

Pa će ubace, i to ne jedan, deset ili dvadeset, nego 200! :sceptic:

Ја од следећег месеца отказујем и нет и кабловску, па нек пустају шта оће.

Totalno otkazuješ, ili prelaziš na Telekomov ADSL?

pozdrav ljudi zanima me da li se i vama desava na nekim digitalnim kanalima (Pink Music 1,pink film,arene sve,pink action 1,pink movies 1,rtlhrt) da se koci slika i pojavljuju kockice,ujedno se tada i gubi ton,vec duze vreme je tako,na tim kanalima samo?

Hvala...

tebra meni se to desava isto kao i tebi i to bas sada kad pocinje liga sampiona..razmisljam da predjem na iPTV medjutim tamo nema sport klub...ne znam hoce li se poboljshati....

PETROVAC NA MLAVI - http://yuvideo.net/ - SPISAK DIGITALNIH KANALA - UPRAVO SKENIRAN NA TELEVIZORU
Rts 1
Rts 2
Rts hd
Rts digital
Tv prva
B92
Studio b
Happy
Rtv 1
Tv nova
Mlava tv
Kcn
Kcn 2
Kcn 3
Sat tv
Palma
Biser
Metropolis
Kanal 3
Lr
Grand
Dm sat
Pink
Pink 2
Pink 3
Pink extra
Pink plus
Pink pedia
Pink style
Pink soap
Pink kids
Pink premium
Pink movies
Pink movies 2
Pink movies 3
Pink action
Pink action 2
Pink action 3
Pink film
Pink family
Pink comedy
Pink horor
Pink western
Pink music
Pink music 3
Pink folk
Pink folk 2
Pink nostalgija
Pink and roll
Pink live
Pink zabava
Pink word
Pink reality
Pink fashion
Bravo music
Eurosport
Eurosport 2
Sos
Arena 1
Arena 2
Arena 3
Arena 4
Arena 5
Sport klub
Sport klub2
Sport klub 3
Hrt1
Hrt2
Hrt3
Nova tv hr
Bnmusic
Obn
Obnplus
Hayat
Hayatppus
Hayatfolk
Hayamusic
Posavina tv
Otv valentino
A1 hd
K3
Atlas tv
Boka tv
Shutel tv
Ultra
Bomerang
Discovery
Tlc discovery
Travel ch
History
Crime network
24kitchen
Canal motor
Eurochanel
Rtl
Rtl2
Super rtl
Vox
Rtlnitro
Ntv
Ptosieben
Prosiebemaxx
Sat1
Sat1gold
N24
Kabel eins
Hbo
Hbo comedy
Cinemax 1
Cinemax2
Foxlife
Foxcrime
Universal
Erotic 1
Erotic 2
Euronews
Music chsnel1
Tv5mode
Tbh
Sat
Sport1
CENA KABLOVSKE SA INTERNETOM 10/2 je 2000din mesecno

Poslednja izmena:
PETROVAC NA MLAVI - http://yuvideo.net/ - SPISAK DIGITALNIH KANALA - UPRAVO SKENIRAN NA TELEVIZORU
Rts 1
Rts 2
Rts hd
Rts digital
Tv prva
B92
Studio b
Happy
Rtv 1
Tv nova
Mlava tv
Kcn
Kcn 2
Kcn 3
Sat tv
Palma
Biser
Metropolis
Kanal 3
Lr
Grand
Dm sat
Pink
Pink 2
Pink 3
Pink extra
Pink plus
Pink pedia
Pink style
Pink soap
Pink kids
Pink premium
Pink movies
Pink movies 2
Pink movies 3
Pink action
Pink action 2
Pink action 3
Pink film
Pink family
Pink comedy
Pink horor
Pink western
Pink music
Pink music 3
Pink folk
Pink folk 2
Pink nostalgija
Pink and roll
Pink live
Pink zabava
Pink word
Pink reality
Pink fashion
Bravo music
Eurosport
Eurosport 2
Sos
Arena 1
Arena 2
Arena 3
Arena 4
Arena 5
Sport klub
Sport klub2
Sport klub 3
Hrt1
Hrt2
Hrt3
Nova tv hr
Bnmusic
Obn
Obnplus
Hayat
Hayatppus
Hayatfolk
Hayamusic
Posavina tv
Otv valentino
A1 hd
K3
Atlas tv
Boka tv
Shutel tv
Ultra
Bomerang
Discovery
Tlc discovery
Travel ch
History
Crime network
24kitchen
Canal motor
Eurochanel
Rtl
Rtl2
Super rtl
Vox
Rtlnitro
Ntv
Ptosieben
Prosiebemaxx
Sat1
Sat1gold
N24
Kabel eins
Hbo
Hbo comedy
Cinemax 1
Cinemax2
Foxlife
Foxcrime
Universal
Erotic 1
Erotic 2
Euronews
Music chsnel1
Tv5mode
Tbh
Sat
Sport1
CENA KABLOVSKE SA INTERNETOM 10/2 je 2000din mesecno

Ne vidim svrhu tvog posta na ovom forumu ?

I ja to kazem isto...kome treba ta tvoja lista kanala?

Ne kapiram tvoj komentar. Ovde smo valjda da Kritikujemo Kopernikus da bude jos bolji. Ja sam okacio listu drugog provajdera da se vidi sta neki od drugih provajdera nude od DIGITALNIH KANALA u svojoj ponudi i za kolikoo para. A ti ako radis u KOPERNIKUS ILI ZA NJIH, ja to pozdravljam, ali nemoj da ti je krivo.

Mogao si bar listu da ubaciš u spoiler. A i nema potrebe da ovde kačimo liste drugih operatera, znamo da je Kopernikus po tom pitanju ubedljivo najgori. Doduš, i taj tvoj operater nema VH1 i MTV, ali ponuda je definitivno bolja.

Jedan moj prijatelj mi danas reče da je juče u jutarnjem programu na KCN1 gost bila neka žena-rukovodilac iz Kopernikus Cable Networka, najavila je da će u najskorije vreme u digitali biti oko 200 kanala, analogni kanali se neće ukidati, start fiksne telefonije, itd...

Cilj ove liste kanala je obicno "podevanje"...

Ma nije " podevanje " prijatelju. I ja sam na mukama kao i velika vecina vas ovde. Moje muke su u Jagodini sa Kopernikusom. Nego sam bio kod druga u Petrovcu Na Mlavi i video tamo sta on ima, pa reko da objavim, cisto da ljudi znaju koliko nas zeza kopernikus sa svojim laznim obecanjima, jos od 2013 god

Da li ima najave za digitalizovanje fox kanala ,mislim zar je toliko tesko kad su vec digitalizovali ove zasto ne i strane kanale.

Vidim da se vi koji ste na Kopernikusu ne zalite nesto na njihov internet? Jel to znaci da on dobro radi? Ja sam na Jotelu i to ne radi sjajno :(

Ja na internet nemam zamerki... Nije bilo nekih vecih problema ovih 6-7 godina koliko koristim net... Da im internet usluga nije zadovoljavajuca odavno bi ih napustio....

Da li imate nekih informacija o ubacivanju novih kanala u digitalnoj ponudi. Ovo što sada imamo je jad i beda - niti jedan sportski, fox ili strani dokumentarni.

I ja cekam prosirenje. Ako nikako drugacije, makar ovo sto je u analognoj, a kvalitetno je, da se pusti u digitali. Od skoro imam tv sa dvb-c prijemnikom i sad narocito bode oci. Pre sam znao da je kvalitet neuporediv, a sad svakodnevno zivim s tim. Ponekad... Ma sta ponekad, da se ne lazemo, svakodnevno odradim scan digitalnog opsega u nadi da ce iskociti nova radna frekvencija ili da se desi neka izmena. Ne ocekujem MTV i VH1, to je (cenim) uslovljeno Pinkovim paketom, tipa: Evo vam paket za manje para, ali pod uslovom da nema ovoga i onoga. Kao sportski tip i ja ocekujem sportske kanale. Ove Arene vade pricu, Eurosport verovatno uskace, ali mislim da SK gledamo ovako kako gledamo, dok imaju ugovor. Mozda se desi da ga ne produze i izgubimo ga. Ili bude slicna situacija kao sa Fox-om onomad. Pozdrav!

Poslednja izmena:
Sve si lepo napisao djsaki, jedino se ne bih s tobom složio u vezi MTV i VH1. Jer, kako to da Pink nije uslovio druge operatere (Telekom, Orion, Targo, Exe Net i mnogi drugi) nego samo Kopernikus?
Logičan odgovor je samo jedan: Direktor Kopernikusa je sam odlučio da maksimalno smanji troškove za preuzimanje nekih kanala (MTV, VH1, Universal, Cinemania) i uzeo Pink paket koji svaki korisnik plaća 150 dinara.
Arene 2, 3 i 4 će verovatno uskoro početi da naplaćuju (mada ih ja uopšte ne gledam, tako da me to uopšte ne pogađa), a za SK si verovatno u pravu, tj. gledamo do isteka ugovora.

IMAM JOS TRI DANA DO ZAVRSETKA PROMOCIJE VEZANE ZA INTERNET,DA LI DA UZMEM KOPERNIKUSOV INTERNET!!!!!!? Inace trenutno koristim telekomov box paket.

Kako sam danas cuo, rokovi za digitalizaciju bice produzeni.
(sto sam iskreno i ocekivao da ce se desiti, jer u Srbiji nista normalno ne moze da se zavrsi u roku)
Tako da tek sada KOPERNIKUS nece da ubaci digitalne kanale, jer tek sad imaju vremena da se "sprdaju" sa svojim korisnicima

Dobra ti je informacija. Analogni signal sa Crnog vrha je trebao da bude ugasen 28.02.2015. godine i mi u Jagodini smo bili zajedno sa Vojvodinom, Beogradom i Srbijom malo ispod Beograda prva grupa za gasenje. Sad su te grupe malo vise podeljene i svaka je dobila bonus vremena. Novi datom gasenja simulkasta sa Crnog vrha, odnosno paralelnog emitovanja i digitalnog i analognog tv signala i prelazenje na samo digitalno je 01.06.2015. Prvi se "gasi" Vrsac 30.03.2015. , a zadnje grupa predajnika sa donje polovine Srbije, 15.06.2015. Sve ovo dalo im je jos vremena da se "protezu" i odugovlace. Nikako dobra vest za obicne korisnike, koji nemaju alternativu, a hteli bi vise i bolje.
@mata06 ja nemam telefonsku liniju u svom iznajmljenom stanu. Da imam, BOX 4 bi vec odavno bio moj. To je moja logika. Da imas Kopernikus internet, pa i da ti preporucim da uzmes promociju. Dobar je net u poslednjih godinu dana, ne zalim se. Ipak, kad se sve sabere, mnogo bolja mi je opcija Telekom BOX. Sta ce ovi mozgovi da izmisle u tekucoj godini i sta ce i kako ce parirati tome, videcemo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno