Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Da li neko ima problema sa digitalnim kanalima ? Kod kuce imam lg-a 42la667s i samsunga ue32h5000 koji je noviji. I od juce nemam na samsungu uopste digitalne kanale, skeniraj opet i ne vidi ih uopste, dok na lg-u sve normalno. Samsung sam nosio kod svojih i prikacio na drugog operatera i radi sve norlmalno. Jel moguce da su promenili nesto oko signala da samsung ne moze da odradi ?

Hvala unapred!

Da li neko ima problema sa digitalnim kanalima ? Kod kuce imam lg-a 42la667s i samsunga ue32h5000 koji je noviji. I od juce nemam na samsungu uopste digitalne kanale, skeniraj opet i ne vidi ih uopste, dok na lg-u sve normalno. Samsung sam nosio kod svojih i prikacio na drugog operatera i radi sve norlmalno. Jel moguce da su promenili nesto oko signala da samsung ne moze da odradi ?

Hvala unapred!

stavi u meniju na zemlju Nemacka ili Holandija pa skeniraj,naci ce ti sigurno.

ja u kuci imam taj samsung i sve radi kako treba. podeseno je na zemlju nemacka i analogni i dugitalni. ja skeniram svaki dan. nekad se desi da pise nema signala ali se on brzo vrati. signal i kvalitet je oko 100%. nekad se povremeno pojave kockice i to je sve.

Problem je sto nemam da stavim nemacku, imamadjarska, slovenija, poljska ... i others. Kada stavim others skenira mi i nadje 16 other i data pod digitalni ali nema nista od tv-a. Do pre dva dana normalno sve radilo ne znam sta se desilo. Evo i slike tacnog modela!

Prilozi

• WP_20150208_001.jpg
    WP_20150208_001.jpg
    793 KB · Pregleda: 116
Poslednja izmena:
Problem je sto nemam da stavim nemacku, imamadjarska, slovenija, poljska ... i others. Kada stavim others skenira mi i nadje 16 other i data pod digitalni ali nema nista od tv-a. Do pre dva dana normalno sve radilo ne znam sta se desilo.

probaj na svaku zemlju od ponudjenih pa skeniraj,mozda nadjes nesto.Sigurno si kupio tv od onih likova sto uvoze iz madjarske,za njihovo trziste i ima samo 3 jezika.probaj na svaku zemlju pa proveri,mora da nadje kanale ako si ih vec imao.

Tv sam uzeo u Rodicu u Novom Sadu, do pre neki dan sve ok, skenirano je bilo na others, sada tu kada skeniram ne dobija uopste kanale, stavke od digitala tv, radio i data/other. Znaci samo data/other mi nadje ostalo nista. Probacu svaku posebno zemlju sta cu nema mi druge.

Evo nasao je na Madjarsku sve digitalne kanale, hvala na odgovorima. Pozdrav

Ono sa gasenjem rutera radi promene ip adrese ne radi..
Moracu da ih pitam da mi odande promene ip adresu.

A koji je postupak gasenja,jer se samo ugasi na on /off dugme ili izvlacite kabal iz njega?

izvuces kabl iz struje ili iz modema samo i sutra ga vratis i promeni ti IP,znaci ne na on/off nego iz struje,a to da li ces izvuci kabl iz modema ili iz uticnice svejedno,bitno da nije ukljucen u struju.

I u Vlasotincu je ista situacija, od juče nema 12 analognih kanala (većina Pinkovih kanala, Cartoon Network, Boomerang...), a nekoliko kanala je promenilo frekvenciju. Kanali kojih trenutno nema biće vraćeni za desetak dana. U toku su radovi na poboljšanju kvaliteta signala analogne i proširivanju ponude u digitalnoj televiziji. To sam uspeo da saznam. Pozdrav iz Vlasotinca.

U toku su radovi na poboljšanju kvaliteta signala analogne i proširivanju ponude u digitalnoj televiziji. To sam uspeo da saznam. Pozdrav iz Vlasotinca.
Zasto bi poboljsavali analognu televiziju kada se signal gasi za mesec, dva ?
I to prosirivanje ponude digitalnih kanala je sumnjivo. :D

Analognu televiziju sigurno neće ukidati, to važi samo za zemaljski analogni signal.
A što se tiče digitalne televizije, na kcn kanalima i dalje se emituje bajka o 200 digitalnih kanala, možda će se malo ponuda proširiti, ali, slažem se, i meni je to vrlo sumnjivo.

pa prosiri ce, digitalnu ponudu da bude toliko velika, da bi posle mogli da uvedu pretplatu i na te kanale, po paketima.

npr kod Kopernikusa se ArenaSport kanali jedini emituju besplatno tj bez dodatne pretplate. dok drugi iptv i kabl operateri vec to uveliko naplacuju.

pozz

Poslednja izmena:
Glavni i odgovorni urednik TV K::CN o pritiscima na ovu privatnu medijsku kuću i izbacivanju iz SBB analogne ponude:

http://www.svedok.rs/index.asp?show=96616

Tekst iz Svedoka je cista glupost. Jer se vrlo dobro zna, da je kopernikus od pocetka pustio u svoju mrezu kanale MTV, VH1, PRVU PLUS, TV NOVU, TV GRAND, TV N1, ni njih niko ne bi izbacio. Oni se tek oglasavaju kad je njihova koza u pitanju. Govore kako ih sve druge mreze emituju sem SBB-a, a ne govore da gore navedene kanale isto sve mreze emituju sem njih. Bas mi je drago sto su izbaceni (svojom krivicom) i nikad i ne treba da ih vrate. Treba i iz D3 da ih izbace i svi ostali

Bože moj koliko gluposti u jednom tekstu. Zaključak je ipak najbolji:
''Uz pravi, demokratski pritisak, u skladu sa statusom i značajem Kopernikusa, popustiće i SBB, u interesu tog najsiromašnijeg sloja stanovništva u Srbiji. A mi, u međuvremenu, radimo više i kvalitetnije! Radom se borimo protiv pritisaka i ucena.''

Blago njima, kamo srece da se kod nas ukinu K::CN 1,2 i 3 i da se vrate DM Sat i BN Music. :smash::wall: Ne znam da li ste primetili na K:CN 2 kakve izvodjace pustaju, onaj Pepo Vidovic svaka deseta pesma - e to je njihova sopstvena produkcija?!

Blago njima, kamo srece da se kod nas ukinu K::CN 1,2 i 3

Nismo mi te sreće. Umesto toga, možemo očekivati da ostanemo bez Sport klubova.

Objektivno, čudi me da je SBB i do sada držao K::CN 1 u analognoj ponudi. Kvalitet tog kanala je takav da ne zaslužuje da se nađe ni u kakvoj. Puna kapa što je ostao u D3 i D3i.
Ja u životu nisam ništa pogledao ni na jednom od tri K::CN kanala. Osim onih reklama-lagarija gde reklamiraju MTV, SK 4, 5, 6, HD, SK Golf, Disney, Fashion TV, Baby TV, i kao šlag na tortu, više od 200 digitalnih kanala.

pozdrav ljudi zanima me da li se i vama desava na nekim digitalnim kanalima (Pink Music 1,pink film,arene sve,pink action 1,pink movies 1,rtlhrt) da se koci slika i pojavljuju kockice,ujedno se tada i gubi ton,vec duze vreme je tako,na tim kanalima samo?

Hvala...

Nismo mi te sreće. Umesto toga, možemo očekivati da ostanemo bez Sport klubova.

Objektivno, čudi me da je SBB i do sada držao K::CN 1 u analognoj ponudi. Kvalitet tog kanala je takav da ne zaslužuje da se nađe ni u kakvoj. Puna kapa što je ostao u D3 i D3i.
Ja u životu nisam ništa pogledao ni na jednom od tri K::CN kanala. Osim onih reklama-lagarija gde reklamiraju MTV, SK 4, 5, 6, HD, SK Golf, Disney, Fashion TV, Baby TV, i kao šlag na tortu, više od 200 digitalnih kanala.

Nedo bog da ostanemo bez SK pa da se obesim momentalno.

U Leskovcu se vratili kanali ali slika na analognoj je jos gora

I u Vlasotincu se vratili analogni kanali, slika je ista kao i pre. Izbačen je kanal Pink Movies 3 (ili su zaboravili da ga vrate), nekoliko kanala je zamenilo mesta, i to je to.

Inače, informacije na Info kanalu nisu ažurirane već godinama. Tako na primer, SK3 je i dalje Sport Klub Prime, a SK2 je Sport Klub+. Kanal Lov i ribolov (LR) i dalje nosi ime F&H, a AMC je još uvek MGM.
TV Palma plus se nalazi na frekvenciji C43, a na listi kanala je uopšte i nema.

Nazad
Vrh Dno