Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ja stvarno ne vidim sta je tu toliko neshvatljivo... "Ti neces meni da pomognes/da mi ucinis/neces da saradjujemo sa uzajamnom koristi, necu ni ja tebi/necu ni ja s tobom jer nisi zasluzio, pa sam te otkacio." I sta sad...? Pa ako su dobili nogu... lol... Sta bi Kopernikus, da se samo njihovi kanali emituju, a da oni tudje ne emituju... Smesno. Bas su smesni.
Ali ove gluposti: "Drugi u zemlji", ili "Velika televizija", "veliki kablovski operater", bla bla bla, ili sta je vec ovaj nalupao... U kom li svetu zivi on? Znam da svako svog konja mora da hvali, ali ovaj ga bas pretera...

Mislim,mislim,trebao je ipak da dovede Živu da nam to detaljno objasni oko sbb-a.

Šta napriča ovaj čovek:

"Ovaj režim nije u stanju da zaštiti svoju televiziju."
"Vlasnik SBB operatera živi u Londonu i njemu ovaj režim ne može ništa."
"Ova vlast može da sankcioniše ponašanje stranog faktora u zemlji."

Znači, u Kopernikusu očekuju da režim protera SBB iz Srbije.

Ljudi moji, šta je ovo... Zbogom pameti.

Ocito nikad ranije niste gledali Andjusa :D Ignorisite taj politicki kontekst (mada to nije lupio, s Kopernikusove strane to jesu motivi), sustina je da nisu hteli reciprocitet i zato ih nema. Mogu oni to sebi da dozvole, posto im onakva televizija sigurno nije izvor prihoda.

Пословно Име: DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I INŽENJERING KOPERNIKUS TECHNOLOGY DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Статус: Активно привредно друштво
Матични број: 17202057

Чланови / Сувласници

Пословно име: KOPERNIKUS LLC
Матични број: 001317286-3248753
Адреса: Silverside road 3511, Suite 105 , Wilmington, Dalawere , SAD
Земља: Сједињене Америчке Државе
Тип: Члан
Удео: 100 %

Haha... neka neko obavesti andjusa da beži .... hahaha.... jao BOŽE ima li te

Wow - koliko gluposti čuh u ovih 6 minuta...
Kog ,,uređivačkog tima'' kad samo 1 (jedan) čovek bira kanale?
Kopernikus - uspešni operater??
Ne može da ubace Grand jer je konkurencija njihovoj produkciji i ne može N1 jer je televizija protiv režima??
A što se tiče njihovih kanala (KCN 1, 2, 3) - bolje da ništa ne komentarišem.
Umesto što se bavite SBB-om, bolje pokušajte da se bar približite njihovom nivou. Vaš izbor kanala i kvalitet slike - jako loš. A pretplata vam je najskuplja u državi. Nemate forum za komunikaciju sa korisnicima, ugasili ste ga da ne bi više čitali kritike.
Pre 1 minut - razgovor sa operaterom koji ko po običaju ništa ne zna, ali je rekla da je SBB izbacio njihove kanale ...

SBB jeste izbacio njihove kanale, ali tek par meseci nakon sto KOPERNIKUS nije hteo da pusti njihove kanale.
Znaci prica je jasna, da je kopernikus pustio njihove kanale, SBB ih sigurno ne bi ukinuo.
Sami su trazili i to sto su trazili, to su i dobilidobili.
Imaju srecu jer je SNS na vlasti, inace kad se smeni SNS, vise ni kopernikus nece da postoji
Ovo je moje subjektivno misljenje, ne znam da li se neko od vas slaze sa mnom

Postavlja se pitanje koliko zapravo kostaju ti kanali i da li su vezani za jos neke kanale od sbb kao vezani paket.

Ako su vezani za sk,onda će kopernikus ostati bez klubova,ako su sami za sebe onda će ostati bez kcn kanala.

He... Pa njima su jedini aduti upravo SportKlub i FOX kanali... Ostalo nemaju nista... Koliko mu to dodje...? 3 SK-a + 4 FOX + 24 Kitchen = 8 kanala... Sto znaci da od ~70-ak kanala, njima je adut 8 kanala... Smesno. Toliko o tome koliko su kvalitetni. Dakle, pricam o kanalima koji ne mogu 100% da se nadju i kod drugih operatera. "Veliki kablovski operater" hahahahahahaha...

Još jedna zanimljivost - smeta im N1 televizija, a ne smeta im CNN koji reemituju (KDS Smederevo i KDS V. Gradište) ...

Sa Radio TV Foruma:
Djukanovic je potvrdio da su trazili 20.000 e za N1 i Grand kao uslov da bi dalje imali Sport klub kanale i Kcn1 u Sbb-u i pozvao drzavu da ukine monpol.Ako se zna da jeo n vlasti bice zanimljivo kako ce sad drzava reagovati

I na Ikomu se u digitali pojavili Grand TV i N1.

A SBB je VH1 Adria zamenio VH1 Europe verzijom. Ali, ovo su nas, kopernikusove korisnike, španska sela.

Isključi modem na jedno sat vremena, trebalo bi da promeni. Ako neće, isključi na dva, tri sata...

sta se desava sa internetom kopernikus smederevo sve je losiji i losiji cesta iskljucenja i izbacivanje sa interneta strasno

oko 11h.... 1 cm snega i zastoj na kablovskoj

009f862f14ba9218f0be636af1c07215.jpg

a3072348679d50333e8afb383fcc2c62.jpg

5777ebc06ffcb5f585df885d65b33692.jpg

e3c0eb2e30e13846d5f3a729536df600.jpg
2a.jpg[/IMG]
2acca57c890e3be2da3b22220b1df16d.jpg

rade samo malobrojni kanali a imam jos slika da ne zatrpavam forum....

77072b7451d37921c9b5c9bafa8af4ad.jpg

Poslednja izmena:
Juče popodne i uveče nije bilo na digitali kanala sa nacionalnom i regionalnom frekvencijiom, a od jutros umesto niškog kanala Belle Amie nalazi se TV Novi Pazar. Verovatno su nešto iz JP Emisiona tehnika i veze čačkali na predajniku na Kopaoniku ili Jastrebcu (ne znam tačno sa kog predajnika hvataju kanale).

Pusti tih 200, vidis da i ovi osnovni rade do ******

I kod mene je nestala digitalna iako nema snega. Kvalitet analogne, kao i uvek, na niskom nivou.

U Jagodini su nocas izmestali neke kanale na digitalnoj, ali je izbor ostao isti
Primer skinuli su dva kanala sa 738, i prebacili ih na 714 jedan i na 722 jedan
Uzalud sam se zaradovao

Stvarno vise ne znam sta da kazem, internet ovih dana(od kada je pocela kisa ) radi ocajno(pogotovo ujutru), sto se tice televizije tu je stanje jos gore, samo cu reci KATASTROFA . Digitalni kanali su gotovo neupotrebljivi, na analognim se pojavljuje sneg i pola kanala ne radi kako treba. Do sada sam se nadao da ce se poboljsat, ali ovo vise stvarno nema smisla, placati najskuplje ktv, a pritom nemati digitalnu televiziju u zvanicnoj ponudi sa odgovarajucim paketima i kanalima. Sto se tice onoga sto je Andjus pricao, pratio sam uzivo emisiju, ako je sve tako kao sto je on rekao mislim da ce nam u doglednom vremenu ukinuti i Sport klubove, i onda cemo gledati Arenu na kojoj osim Lige sampiona, koju sredom mozemo pratiti i na RTS nema nista. Kada god pozovem call centar i pitam sta je sa digitalnom ponudom kanala, kao po obicaju se cuje odgovor od njih da je sve za sada u test fazi i da nista vise ne znaju tako vec skoro 2 godine. SRAMOTA :rupa:

Stvarno vise ne znam sta da kazem, internet ovih dana(od kada je pocela kisa ) radi ocajno(pogotovo ujutru). SRAMOTA :rupa:

Ja kada sam imao pre isto takvih slicnih problema sa internetom, zbog vremenskih prilika, ja sam zvao servis i oni dosli i zamenili su neki deo na banderi, jer tu se nalazi i njihov neki pojacivac...e to su nesto zamenili i od tada internet radi ko sat, bez obzira na vremenske prilike...tako da ti ja predlazem da pozoves servis da dodju, da ti provere sve oko interneta i zamene nesto ako treba...ja sam tako isto resio problem, ali ja sam imao problema za vreme leta...super je radio dok ne zapece sunce, znaci do jedno 10-11, max 12 sati i posle toga nista, i tako u krug...znaci ako se to tebi ponavlja sto si naveo vec nekoliko dana i u slicno vreme, obavezno ih zovi...Pozz

^I ja takodje isti problem imao pre... I zamenili nesto na banderi i proradilo normalno.

Nazad
Vrh Dno