Da li neko ima problema sa digitalnim kanalima ? Kod kuce imam lg-a 42la667s i samsunga ue32h5000 koji je noviji. I od juce nemam na samsungu uopste digitalne kanale, skeniraj opet i ne vidi ih uopste, dok na lg-u sve normalno. Samsung sam nosio kod svojih i prikacio na drugog operatera i radi sve norlmalno. Jel moguce da su promenili nesto oko signala da samsung ne moze da odradi ?
Hvala unapred!
Problem je sto nemam da stavim nemacku, imamadjarska, slovenija, poljska ... i others. Kada stavim others skenira mi i nadje 16 other i data pod digitalni ali nema nista od tv-a. Do pre dva dana normalno sve radilo ne znam sta se desilo.
Evo nasao je na Madjarsku sve digitalne kanale, hvala na odgovorima. Pozdrav
Ono sa gasenjem rutera radi promene ip adrese ne radi..
Moracu da ih pitam da mi odande promene ip adresu.
probaj da ugasim modem uvece i upalis ga sutradan i mora da promeni Ip,garantovano.
probaj da ugasim modem uvece i upalis ga sutradan i mora da promeni Ip,garantovano.
A koji je postupak gasenja,jer se samo ugasi na on /off dugme ili izvlacite kabal iz njega?
Zasto bi poboljsavali analognu televiziju kada se signal gasi za mesec, dva ?U toku su radovi na poboljšanju kvaliteta signala analogne i proširivanju ponude u digitalnoj televiziji. To sam uspeo da saznam. Pozdrav iz Vlasotinca.
Glavni i odgovorni urednik TV K::CN o pritiscima na ovu privatnu medijsku kuću i izbacivanju iz SBB analogne ponude:
http://www.svedok.rs/index.asp?show=96616
Blago njima, kamo srece da se kod nas ukinu K::CN 1,2 i 3
Nismo mi te sreće. Umesto toga, možemo očekivati da ostanemo bez Sport klubova.
Objektivno, čudi me da je SBB i do sada držao K::CN 1 u analognoj ponudi. Kvalitet tog kanala je takav da ne zaslužuje da se nađe ni u kakvoj. Puna kapa što je ostao u D3 i D3i.
Ja u životu nisam ništa pogledao ni na jednom od tri K::CN kanala. Osim onih reklama-lagarija gde reklamiraju MTV, SK 4, 5, 6, HD, SK Golf, Disney, Fashion TV, Baby TV, i kao šlag na tortu, više od 200 digitalnih kanala.
U Leskovcu se vratili kanali ali slika na analognoj je jos gora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari