Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Resen je problem - ostavili su pinkove kanale. Cak vise nema ni obavestenja da ce uskoro vratiti te izbacene kanale. :(

Pa da, jos pre neki dan je jedan clan ovde napisao ono sto su mu rekli iz kompanije koja je vlasnik FOX kanala za Srbiju, da je operater SAM prekinuo ugovor i distribuciju, a ne da je u pitanju kako oni kazu neka "tehnička greška" i da ce je uskoro resiti...Što u prevodu znaci, nema vise FOX-ova, ali ima zato jos PINK-ova.

Pozz

Samo jos Grand televiziju da ubace umesto Diskaverija, da upotpune ponudu... :beat:

"Tehnički problem" je u stvari neizmirenje obaveza Kopernikusa prema Foxu. Obzirom da je direktor Kopernikusa domaćin čovek, to jest stipsa, možemo se i zvanično oprostiti od Foxovih kanala.

Kopernikus - Jedini kablovski operater u Srbiji bez Nacionalne Geografije, MTV, VH1...

А сад нема ни ТВ1000... А интернет је невиђено ђубре. По уговору имам 12/1,3 мбпс. Ујутру и може да иде до неких 11 мбпс, али сад је у 21:05 сати испод 3 мбпс. Пре неки дан је пао на испод 1! Потпуно неупотребљиво. Шта рећи, а не заплакати...

Ја предлажем да од сутра сви легнемо на телефоне и зовемо кориснички сервис и да запретимо раскидом уговора. Можда и буде нешто од тога.

"Tehnički problem" je u stvari neizmirenje obaveza Kopernikusa prema Foxu.[/B]

Ovo sam ja pretpostavio na samom pocetku... Zato sam i digo ruke od nade da ce kanali da se vrate, i koliko sutra idem u potragu za nekom drugom solucijom.
Danas nesto gledao po ponudama drugih provajdera, i video da dosta njih ima u ponudi HBO paket. Iako sam znao da je HBO odlican nisam se nesto produbljivao u program, sta sve daju od filmova/serija i slicno, i odem pre jedno sat vremena da pogledam programsku semu za danas/neki dan radnije, kao i za sutra/prekosutra... Sta da vam kazem ljudi... Pustis HBO, i stvarno ti nista vise i ne treba. Po ceo dan dobri filmovi, serije... A K-kus u nedostatku mentalnih kapaciteta sam sebi pisa u mleko, i iskljucuje, BUKVALNO, jedine kanale koji vrede u kompletnoj ponudi... Mislim, koliko glup moras da budes da, fakticki, svojim neznanjem, neprofesionalnosu, teras korisnike od sebe, od svojih usluga, i tome slicno... Stvarno su mi neshvatljivi... :trust:
Ili ce brzo da puknu ako se ne srede, ili ce neko da ih kupi, jer da ovako nastave da rade, sumnjam da ce mnogo da izdrze... Jer dzaba tebi da u ponudi imas 60+ kanala, kad nijedan od njih nije zadovoljavajuc, nema zanimljiv program, ne privlaci narod... Dzaba kvantitet, kad nema kvaliteta...

Ја предлажем да од сутра сви легнемо на телефоне и зовемо кориснички сервис и да запретимо раскидом уговора. Можда и буде нешто од тога.

Nema od toga nista... Na jedno uvo ce da im udje, na drugo da izadje. Bar smo toliko naucili... Pardon... Bar su nas toliko oni sami naucili da kod njih ne moze nesto normalno da se desi, sve naopako! Smesni su...

Poslednja izmena:
Zasto bi gazda, kao domacin covek, placao Fox-ove kanale kada ima Pinkove za dzabe. Raskidajte ugovore ljudi i bezite od ovih pilicara kuda god znate.

Jos samo Sport klub da iskljuce i onda svi kolektivno ( mislim na korisnike KTV) mozemo da predjemo na televiziju preko antene, pa kad stigne digitalizacija za jedno 6 meseci, kupimo stb i mirni smo, verovatno bi placali i Kopernikusu taj stb, ili bi nam dali na koriscenje neko smece, kao sto je i ovaj ruter za internet Scientific Atlanta 2320. :D

"Tehnički problem" je u stvari neizmirenje obaveza Kopernikusa prema Foxu. Obzirom da je direktor Kopernikusa domaćin čovek, to jest stipsa, možemo se i zvanično oprostiti od Foxovih kanala.

Kopernikus - Jedini kablovski operater u Srbiji bez Nacionalne Geografije, MTV, VH1...
Pritom najskuplji operater u Srbiji. :S:

Poslednja izmena:
taj sport klub im je bukvalno jedini adut koji je ostao

Za razliku od Foxovih kanala, izgleda da nemaju "tehničkih poteškoća" sa distribucijom računa za KTV i internet. Račun je danas ubačen u sanduče.

KOPERNIKUS - Najskuplji i najgori kablovski operater u Srbiji.

Stvarno , jel se zna sta bi sa FOX-om, i da li ga vracaju? (mrzi me da listam da li je pomenuto)
...jer stvarno malo fali da predjem na SBB.

Kod nas od subote ima national geographic channel, i to na mestu gde je bio fox movies. Ono sto sam primetio jeste da ge ne pustaju sa total tv, vec izgleda sa polarisa, posto je slika i ton sasvim drugacija.

Cekaj... Imas mogucnost da predjes na SBB i jos si kod Kopernikusa? :shock:
Pa sta cekas covece, begaj! :D :D :D
Eh, da imam u mom gradu SBB, a ne ove teletabise...
Mozda je mislio na D3i, ne verujem da bi iko ko ima SBB infrastrukturu u gradu, i dalje bio korisnik Kopernikus usluga. :d

Sto se tice Fox kanala, nazalost mislim na nece biti vraceni, koliko se secam prvo su bili tehnicki problemi koji ce biti reseni u roku od 48 sati, onda do kraja nedelje(do juce), sada vise ni ne pominju. :D

Zdravo drugari ja sam iz Leskovca pre neki dan sam zvao korisnicki servis u BG i oni su mi rekli da ce do kraja nedelje biti Foxovih kanala i sport klubova na digitalnoj e sad kolko je to tacno

Zdravo drugari ja sam iz Leskovca pre neki dan sam zvao korisnicki servis u BG i oni su mi rekli da ce do kraja nedelje biti Foxovih kanala i sport klubova na digitalnoj e sad kolko je to tacno

i ja potvrdjujem ovu informaciju, da bi ovako trebalo da bude.

Kad (i ako) neko dobije te kanale, neka objavi ovde frekvenciju :)

imaju promociju interneta gde pise da ce svaki stari korisnik koji nije dobio wifi modem dobiti wifi modem, cale bio da potpise ugovor i ladno ga izrade i ne daju modem, ugovor potpisao, rekoh mu da se vrati i trazi i rekose mu da to nema nista od toga, ne stize ako bude zvace ga,

sta bre ako bude, sutra idem da vidim sta i kako, ili ce da daju modam ili 2 meseca gratis, ima da se izraspravljamo, posle zovem call centar ako nista ne uradim da im se iznacestitam majk3

Poslednja izmena:
imaju promociju interneta gde pise da ce svaki stari korisnik koji nije dobio wifi modem dobiti wifi modem, cale bio da potpise ugovor i ladno ga izrade i ne daju modem, ugovor potpisao, rekoh mu da se vrati i trazi i rekose mu da to nema nista od toga, ne stize ako bude zvace ga,

sta bre ako bude, sutra idem da vidim sta i kako, ili ce da daju modam ili 2 meseca gratis, ima da se izraspravljamo, posle zovem call centar ako nista ne uradim da im se iznacestitam majk3

wifi reklamiraju uz ugovornu obavezu i DUŽNI su da ti ga daju, ne interesuje te da li ga imaju ili ne, dužni su bili da ga obezbede, imaš pravo da tražiš da ti ugovorna obaveze krene od momenta kada ONI ispune ono što su naveli u promociji koja je definisana i ugovrnom obavezom, (dakle da daju i wifi), zovi slobodno i Beograd, možeš ako imaš vremena da se obratiš i udruženju za zaštitu potrošača (ovakvi slučajevi su im i posebno interesantni), ali verujem da ćeš sve rešiti sa korisničkim u Bgd-u

ajd srećno pa javi ishod

Poslednja izmena:
Pozdrav i od mene, mozda me se secate sa onog njihovog foruma koji su ugasili. I ja sam jedan od nezadovoljnih korisnika, ali me je jako obradovalo ubacivanje "Pink Horror" kanala u analognoj ponudi posto do sad nije bio kanala za ljubitelje Horora, a neshvatljivo je da imamo 3 Pink Action kanala. Od kablovskih operatera sam najvise voleo "PostaNet", ali vidim da i oni izbacuju dosta kvalitetnih kanala, imali su sve 4 Arene Sport, a sada su ih prebacili u Pay tv ponudi, a nemaju Sport Klub 3. Znam da su jedni od najgorih, ali nisu najgori verujte. :p

Znam da su jedni od najgorih, ali nisu najgori verujte. :p

Mozda... Ali kad nemas alternativu, i kad postoji monopol, pa i tako da nazovemo ovo njihovo ponasanje, onda jesu najgori... Jer, vidis, Srbija je toliko sj****a zemlja (to svi znamo :p), da ni kablovsku televiziju ne mozemo da imamo kako treba. Svi kablovski provajderi se dusaju i busaju u grudi kako su nesto kao veliki, a NIJEDAN od njih ne pokriva ni 60% povrsine Republike Srbije. Ti mislis da svi smatramo da je, ajd npr., SBB najbolji jer kao ima neku dobru ponudu. Da li neko smatra da postoji "najbolji" kablovski operater? Ja ne! Ja cesto pominjem SBB, ali sam svestan da nije najbolji! Daleko od toga... Ne postoji najbolji kablovski operater u zemlji!!! Ko zna gde bi svi oni bili u direktnoj konkurenciji sa drugim kabolovskim operatirma u zemlji, kad bi svi pokrivali celu teritoriju Srbije, ili njen veci deo, i kad bi se svi direktno nadmetali za korisnike, i kad bi korisnik sam mogao da bira izmedju 4, ili 5, ili 6 operatera... Da li je Kopernikus najgori? Pa, jeste nama, jer alternativu nemamo, dakle pricamo o kablovskoj arhitekturi... I mogu da se izivljavaju kako zele, i da rade sta god hoce. Jel ce neko da ih kazni, opomene ili tome slicno? Pa nece! Jer ovo je Srbija... Oni sad mogu komotno da iskljuce 40 kanala i niko im nista ne bi mogao! Mogli bi da dignu pretplatu na 1900 din za televiziju, i niko ni tad ne bi mogao da ih kazni... Bolje da kazemo, NIKO NE BI HTEO, ne bi bio voljan, da ih kazni. Oni u gradovima gde su jedini mogu da rade sta god hoce, jer im se moze. PROSTO! A kad radis sta god mozes, nemas nista sto bi te povuklo da radis bolje, da budes bolji, da budes konkurentniji, da privuces korisnike, da im das pogodnosti, i tome slicno... Cene u Nisu (i njihovo ponasanje tamo), gde postoji 4-5 (valjda, ne drzite me za rec) provajdera je skroz druga prica. E to je to. Monopol i konkurencija, a uz to, nedostatak etike, profesionalizma, mentalnih kapaciteta, zelje, volje da se nesto kvalitetnije uradi, i ostalih negativnih stvari koji se zajedno kombinuju u ovaj cirkus u kom smo sad, a korisnici najvise ispastaju. OGROMNA vecina provajdera se ponasa na takav/slican nacin, ali ne svi.

A sto se Posta Net-a tice, i Arene Sporta... Pa tamo ga bar ima, za razliku od Kopernikusa. I moze da se plati, pa gledas. Sto je OK. Imaju i HBO, molim lepo. To su kanali koji se placaju. Eno, i na IPTV Telekoma, pa postoji poseban paket Arene, HBO-a, niko nas ne tera da ih uzimamo... Ko zeli, plati, ko ne, onda nece da plati, ali nece ni da gleda.

O ovim Teletabisima, koji sebe nazivaju Kopernikus, bi mogao da piiiiiisem, i da pisem, ali dosta sam se raspisao, cisto da malo skrenem paznju na to da mogu da nas maltretiraju koliko god hoce, a mi tu ne mozemo nista, jer alternativu nemamo! Opet kazem, mislim na kablovsku infrastrukturu. Cim ovaj ADSL malo vaskrsne, kad pocnu da menjaju bazne stanice, kad se TOTAL (SBB) TV opasulji i kad rese probleme za call back za vise televizora, u mom slucaju 3 (za koje sam direktno cuo od njihovog zvanicnog distributera u mom gradu i koji mi je savetovao da se strpim do, recimo, pocetka proleca), ja od ovih nistaka BEZIM!!! Pa makar da isprobam ovo nesto drugo sto postoji, da vidim koliko ti drugi ne valjaju... Ajd u zdravlje, i veliki pozdrav! ;)

nego jel imate FOX i 24kitchen, od 3 kanala koja gledam od cele kablovste (24kicin, fox, b92), ova dva su nasli da zamene, tako da lepota sto gledam tv, danas uzeo ugovor da pogledam i tamo pise da se dobija wifi, znaci odresene su mi ruke za akciju

i bajdivej, zovu me od kuce danas kazu dosli ovi iz kopernukusa, ja reko u jeee extra stvarno su brzi i vec se mislim u sebi da eto dobri su, dodjem kuci kad oni pominju novi ugovor, dok raskrstimo sta i kako ukapirasmo svi da guska umesto produzenja je napisala da sam novi korisnik i ljudi dosli da ugrade, dosli brzinom svetlosti, za nove korisnike eto imaju rutere a za stare nemaju,
kazem onima dajte da ugradimo taj oni kao ne moze stari si korisnik bla bla i odose

Nazad
Vrh Dno