"Tehnički problem" je u stvari neizmirenje obaveza Kopernikusa prema Foxu.[/B]
Ја предлажем да од сутра сви легнемо на телефоне и зовемо кориснички сервис и да запретимо раскидом уговора. Можда и буде нешто од тога.
Pritom najskuplji operater u Srbiji. :S:"Tehnički problem" je u stvari neizmirenje obaveza Kopernikusa prema Foxu. Obzirom da je direktor Kopernikusa domaćin čovek, to jest stipsa, možemo se i zvanično oprostiti od Foxovih kanala.
Kopernikus - Jedini kablovski operater u Srbiji bez Nacionalne Geografije, MTV, VH1...
...jer stvarno malo fali da predjem na SBB.
Mozda je mislio na D3i, ne verujem da bi iko ko ima SBB infrastrukturu u gradu, i dalje bio korisnik Kopernikus usluga. :dCekaj... Imas mogucnost da predjes na SBB i jos si kod Kopernikusa? :shock:
Pa sta cekas covece, begaj!![]()
![]()
Eh, da imam u mom gradu SBB, a ne ove teletabise...
Zdravo drugari ja sam iz Leskovca pre neki dan sam zvao korisnicki servis u BG i oni su mi rekli da ce do kraja nedelje biti Foxovih kanala i sport klubova na digitalnoj e sad kolko je to tacno
Gde se javjaju ti test kanali da li na 714000 722000 730000 738000 koja je od tih cetri pozdrav
imaju promociju interneta gde pise da ce svaki stari korisnik koji nije dobio wifi modem dobiti wifi modem, cale bio da potpise ugovor i ladno ga izrade i ne daju modem, ugovor potpisao, rekoh mu da se vrati i trazi i rekose mu da to nema nista od toga, ne stize ako bude zvace ga,
sta bre ako bude, sutra idem da vidim sta i kako, ili ce da daju modam ili 2 meseca gratis, ima da se izraspravljamo, posle zovem call centar ako nista ne uradim da im se iznacestitam majk3
kod mene u SM, na televizoru pise da je TEST kanal, na frek. 738.000 MHz
Znam da su jedni od najgorih, ali nisu najgori verujte.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari