Zato i okačih onu fotku, da ne bude zabune. Ukratko, pare od rezervacija nisam dobio, sumnjam i da ću ih dobiti, a videću da li ću uopšte da se cimam i objašnjavam sa njima za dvadeset evra...
E bajo moj ja sam za 2.6 e zvao 3 puta. Ima da znam gde je otisao svaki evric.
Elem pre sam kupovao bas dosta svega i svacega i imao uvek viska para na kartici kada sam placao... Medjutim sada situacija nije takva cak nisam ni znao za to da mora da ima dodatnih para na kartici za rezervaciju, jer sam stalno imao viska... Pa nisam mogao da kupim tipa za 65 e tacno nego je moralo da ima malo preko, pa sam morao da uplatim jos 5 e bla bla...
I skine ti se meni to i to za rezervaciju preko ( 2.6 e ), ja reko sta je ovo sada nije bilo do sada znam da nije bilo provizije nikakve ( a bilo stalno nego ja nisam primecivao jer sam stalno imao vise para na kartici ), i nista zovnem ja call centar neka guska se javi nema pojma, banka uzima rezervaciju od 2-5 % bla bla pa ce se refundirati vama... Nista prodje 2 dana nema povracaja, ja ponovo na call centar, opet neka guska ista prica vratice se... prodje 5 dana nista ponovo, ja vec poludeo, zovem ponovo javi se neko, poce neku pricu, ja reko jel ja mogu nekoga da dobijem da mi to lepo objasni ocu da znam gde se delo to 2.6 e, i nista preusmere oni mene zena neka fina zna posao u detalje mi objasni, kaze nista to nema veze nego tek kada taj sto tamo potrazuje novac naplati onda se vraca to na racun, ja reko pa meni pise ovde da je naplaceno itd, objasni ona meni ne secam se vise sada tacno, ali uglavnom tek kada taj tamo to precesuira onda se vracaju te pare, i nakon 7-8 dana stvarno se vrati na karticu, e sada sto treba toliko vremena da se to zavrsi i proknjizi ko zna, mozda nekada treba i duze, ali u svakom slucaju ako prodje neki nenormalan rok oma zvati, ne dam pare !
Nego mene brine neka druga prica kod njih koju kada sam doziveo umalo se ne preturih za pultom. Ja ne mogu da verujem da kada uplacujes iz istoimene banke u banku, znaci iz Intese u Intesu na tekuci racun da je provizija 100 dinara ! :zgran: Prvo reko dal je neko postavio skrivenu kameru pa hoce da vide reakciju ljudi, posle vidim da nije sala, ajde da je iz Intese u neku drugu pa da razumem i nekako, ali ovo moj mozak jednostavno ne moze da prihvati, u svim normalnim bankama kada uplacujes u njihvove poslovnice sirom Srbije provizije nema !