Jesi pročitao chainfireov tekst sa google + (link koji sam postavio)?Google ili Sony? Da Google steže ne bi izašao root za novi L preview 2h nakon izlaska imagea
ne može.
i kako stvari trenutno stoje, pitanje da li će uopšte moći.
http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/root-exploit-increasingly-unlikely-t2911087
Par komentara pre ovog tvoga sam napisao o towelroot-u, šta kako, zašto......na nekim tel je to islo nevezano koliko se secam!
What the hell is going on around here? [emoji1] [emoji1] [emoji1] 😉Ništa, i do mene je svakako, bio sam nestašan i dvosmislen 🙂
Google radi veće "opšte bezbednosti" androida uvodi novine koje otežavaju pronalaženje exploita koji omogućavaju root bez otključavanja bootloadera.
Kao i druge stvari, na primer permisije za pristup sd kartici, opet naravno zbog "dobrobiti" nas korisnika.
Samsung, Sony i i ostali rade ono što su oduvek radili.
Tako da nema govora o brkanju pojmova.
Takodje mora se misliti i o pravu proizvodjaca da isporuci uredjaj koji ce funcionisati po nekom njihovom setu pravila, kako bi isti mogao da ostvari puno pravo na garanciju..nesto sto se ne moze kontrolisati ukoliko se bootloader otkljuca jer postoji gomila varijabli u tim trenucima koje se ne mogu sve sagledati..
Dobra stvar je da se Z1c još uvek može bez otključavanja bootloadera rutovati.A da bih je zaobišao, moram rutovati. Još nisam, ali moraću.
Krajem godine ili proleće.Šta će kad izađe nadogradnja na 5.0?
Šta će kad izađe nadogradnja na 5.0?
Krajem godine ili proleće.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari