Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

Prodaja na veliko ? Verovatno se ovi preprodavci iz NS dogovore da naruce vise komada i onda dobiju ovakve cene. Super fora za zaradu ako si u tim vodama. Vidim zarada po mobu im je oko 40e,fino.

Mozes li negde da okacis ceo pricelist ?

Poslednja izmena:
Prodaja na veliko ? Verovatno se ovi preprodavci iz NS dogovore da naruce vise komada i onda dobiju ovakve cene. Super fora za zaradu ako si u tim vodama. Vidim zarada po mobu im je oko 40e,fino.

Mozes li negde da okacis ceo pricelist ?

Ma ja hoću, ali mislim da nije u skladu sa pravilima foruma da reklamiram neku firmu i stavljam cenovnike. Da.Veleprodaja.Ali moj buraz često kupuje kod njih i ima neki poseban tretman, jer ima veliku firmu..nemam pojma kako ali njemu daju na komad.
Pitaj me za neku cenu ili daj mail na privatno i šaljem ti kroz mail cenovnik. Mada ti ne znači ništa. Kod njih direktno teško da možeš poručiti.Ali sam izbacio cenovnik da bi ste imali uvid koliko zarađuje ekipa, koja je navodno najpovoljnija.

Poslednja izmena:
Zar nije 40-50% napunjenosti standard za litijumske baterije kada se lageruju?
To jest sa tolikom napunjenošću baterija telefoni "izlaze" iz fabrike.

Ma jok. Barem ne meni.Ja sam ih uvek dobijao nove, neotpakovane i to sa nekih 70%.Nekada i više.

Ma ja hoću, ali mislim da nije u skladu sa pravilima foruma da reklamiram neku firmu i stavljam cenovnike. Da.Veleprodaja.Ali moj buraz često kupuje kod njih i ima neki poseban tretman, jer ima veliku firmu..nemam pojma kako ali njemu daju na komad.
Pitaj me za neku cenu ili daj mail na privatno i šaljem ti kroz mail cenovnik. Mada ti ne znači ništa. Kod njih direktno teško da možeš poručiti.Ali sam izbacio cenovnik da bi ste imali uvid koliko zarađuje ekipa, koja je navodno najpovoljnija.
Vidim po registraciji da posluju samo sa firmama. Saljem ti na pm moju adresu pa kada budes imao vremena sibni mi listu sa cenama. Bas me interesuje koliko zaradjuju ovi preprodavci na kp 🙂

Vidim po registraciji da posluju samo sa firmama. Saljem ti na pm moju adresu pa kada budes imao vremena sibni mi listu sa cenama. Bas me interesuje koliko zaradjuju ovi preprodavci na kp 🙂

Poslao sam ti. Pa zarada je kao što napisah: od 30 do 50 eu.Zavisi od aktuelnosti modela. Nego da ne spamujemo više. Apstiniram do ponedeljka-utorka( ako stigne u ponedeljak veče),pa javljam prve utiske.

Zar nije 40-50% napunjenosti standard za litijumske baterije kada se lageruju?
To jest sa tolikom napunjenošću baterija telefoni "izlaze" iz fabrike.
Jeste, jer je to najbolje za bateriju.
Ma jok. Barem ne meni.Ja sam ih uvek dobijao nove, neotpakovane i to sa nekih 70%.Nekada i više.
To onda nisu bili novi, ne korišćeni, ili je indikator poludeo. 50% je praksa. Preko 70% mi nije jasno kako? Telefoni iz zapečaćene kutije?

Novu iz celofana izvađenu bateriju ne bi trebalo odmah cediti do 0%. A bilo bi ok dopuniti je nešto. Tako i piše u uputstvima dobijenim uz telefone. Kod Xperia Z1c, lepo pisalo u onom short manual da se prvo dopuni 20-ak minuta.

Tačno je da se LiIon ne formira, ali je taj ciklus potreban kontroleru u bateriji da dođe sebi (posle dugog putovanja iz Kine 😀 ).

Kada kupim novi gadget sa LiIon baterijom, budem strpljiv da bez paljenja uređaja napunim bateriju do kraja, pa onda krećem da se igram, do 0%. Kontroler se pri tom kalibriše pa posle ne razmišljam o tome. S' vremena na vreme mi se samo od sebe desi da ide punjenje od 0 do 100%...

Jeste, jer je to najbolje za bateriju.

To onda nisu bili novi, ne korišćeni, ili je indikator poludeo. 50% je praksa. Preko 70% mi nije jasno kako? Telefoni iz zapečaćene kutije?

Ma da.Tako mi je bilo na skoro svim fonovima.Moguće onda da lažira elektronika u bateriji pa da posle kalibriše.Ja sam kapirao da je napunjena do kraja pa da je imala samopražnjenje.Jer je bilo i kada je na 80%. Sve potpuno novo.

Nikad je ne pune do maksimuma fabrički, odnosno ne bi trebalo. Isporučuju se sa oko pola baterije. Zato te pitam da li ti je to bilo iz zapečaćene kutije? Jer ako nije, mogao je da bude korišćen izložen u radnji idt.

NShappy je u pravu, jedino treba da se kalibriše senzor, da ne bi davao pogrešne informacije o bateriji. I u principu nije preporučljivo ni da prazniš bateriju do kraja.

Poslednja izmena:
Nikad je ne pune do maksimuma fabrički, odnosno ne bi trebalo. Isporučuju se sa oko pola baterije. Zato te pitam da li ti je to bilo iz zapečaćene kutije? Jer ako nije, mogao je da bude korišćen izložen u radnji idt.

NShappy je u pravu, jedino treba da se kalibriše senzor, da ne bi davao pogrešne informacije o bateriji. I u principu nije preporučljivo ni da prazniš bateriju do kraja.
znam da li-ion i lipolymer je bolje dopunjavati dok je na starim ni cadium i hidrid potrebno formiranje i cesto praznjenje.Sve je to mnogo puta publikovano pre 10 ak godina. memorijski efekat se javlja kod novijih ali ne svih baterija.tako da kalibracija se negde preporucuje ( da se po nekada,prazni do kraja i napuni do kraja) ali kod novije, preciznije elektronike ne treba jer se ne zbunjuje.Inace,Li polymer duze traju sa cescim dopunjavanjima.
No, javljam autonomiju u utorak vece.pozzz

Poslednja izmena:
Ma to, nova baterija, napuni odmah do 100%, isprazni do 0% i onda dalje kako 'oćeš.

Ma to, nova baterija, napuni odmah do 100%, isprazni do 0% i onda dalje kako 'oćeš.

Pa ajd...Onda punim uveče i pali sve što može.MAda mislim da mu onaj life log ili kako se već zove(snimanje aktivnosti korisnika) default uključen. U svakom slučaju, punim, javljam ovde, izbacujem odmah screenove šta je uključeno i krećem sa maltretiranjem. Mada pravo mišljenje ću tek formirati nakon nekoliko dana korišćenja. U svakom slučaju, izbacivaću ovde primedbe kako šta budem primetio,čisto da se vidi u praksi..Nekako testeri su jedno a drugo je kada počneš stvarno da koristiš kako treba.Jedino što ne mogu da testiram, jer to ne smem da palim na kartici, je 3g. Moja službena kartica podržava internet ali odmah premašujem limit i ode po plati. :S: -..Meni je neki paket koji dere na mobilmim podacima. :-devil-: Tako da jedino tu neću moći da testiram bateriju.
Poručio sam beli z3c je bela boja me vraća na svetlu stranu. 🙂 Nekako mi je depresivna crna. A jasam inače neuroza nuklearis.... ,) Onu zelenu samo sa lovačko društvo. Bela mi je ok. Videću da li imaju folije za poleđinu...Napred lepim odmah... Futrolu ću neku samo pouch verziju-.... magnetni kabal moram da navatam negde kao i dock....

Poslednja izmena:
Izem ti onda i note i z3c i bilo koji smartfon bez paketa sa data saobracajem..

To ti je za sluzbeni fontel? Ako jeste, ne razumem kako takav mob moze da se koristi bez data neta..sve u svemu, javljaj utiske🙂

Izem ti onda i note i z3c i bilo koji smartfon bez paketa sa data saobracajem..
Sad si malo lupio 🙂 bilo koji smartfon bez data pakata ne vredi? leleee 🙂
Ma ja imam wi fi svuda gde mrdnem u svome mestu FREE.U restoranima takođe. Od skoro svih firmi po ulicama. A kada krenem negde npr. busom(što je retko da mrdam van svog mesta) onda ne koristim net jer mi nije preko potreban.*** život bez interneta postoji 😀
Kada stignem, opet hotel i free wifi...lako je sve...Mogu da živim bez interneta par sati(pazi čuda) ali bez telefonskih poziva,poruka,dobrih fotografija,muzike,navigacije-teško 🙂
A imam privatni br. koji je pri pejd tj isto dere...Nemam nameru da kupujem još jedan broj sa internet paketom, jer mi ne treba...Takav je moj život i potrebe...ja sam iznenađen koliko vi mlađi volite da ste 100% konektovani na netu 🙂 Meni to nije prioritet osim za mail.
edit: evo sada pogledah: ima neki net na služb. paketu ali teško da ću moći da testiram a da ne pucam neke pare veće:

(Powered by frubar.net)

Poslednja izmena:
To je telekomov BizNet paket. Mozes za 400 din mesecno da uzmes 1GB neta, samo treba da zovnes svog BizNet "coveka"i da aktiviras to.

To je telekomov BizNet paket. Mozes za 400 din mesecno da uzmes 1GB neta, samo treba da zovnes svog BizNet "coveka"i da aktiviras to.
ministarstvo, u kome radim, je sklapalo ugovor sa telekomom.tako da ja tu ne mogu da menjam nista.

A pazi kad bi ja dao 400 din. za GB. To je lopovluk...

A pazi kad bi ja dao 400 din. za GB. To je lopovluk...
Pa jeste malo previše ali me takođe nervira prodavac , koji magnetni kabal prodaje za 17 eura polovan. a u svetu je nov 6 eura. na žalost samo je taj jedan u ponudi. Pa tip ucenjuje na kupujem prodajem i kupindo. Stvar principa .neću da kupim. A dock za punjenje ceni 45 eura dok su drugi po 15 i 20 eura ali za ranije modele ...ostaje mi samo da čekam kineski....

Pa jeste malo previše ali me takođe nervira prodavac , koji magnetni kabal prodaje za 17 eura polovan. a u svetu je nov 6 eura. na žalost samo je taj jedan u ponudi. Pa tip ucenjuje na kupujem prodajem i kupindo. Stvar principa .neću da kupim. A dock za punjenje ceni 45 eura dok su drugi po 15 i 20 eura ali za ranije modele ...ostaje mi samo da čekam kineski....
Svi su koliko znam međusobno kompatibilni, pa uzmi za stariji model.

I ja sam video te kablove na kp za 1200 rsd.
Kolika je realna cena dock-a?

1288-8967
Sony DK48 Dock for Xperia Z3 Product previewSony MobileMobilni telefoni oprema. 31€ u veleprodaji. Original

Znam da sam svoj original dk48 platio oko 40$ na ebayu pa zato pitam.Ovde u radnjama je isti 60€

Nazad
Vrh Dno